Doi…

1ani de când. Am avut mai multe variante de a scrie postarea asta. Primul impuls a fost acela de a scrie mult şi prost (cum o fac de obicei) şi de a vă spune ce scriu şi de ce. Dar am renunţat la idee. Am mai făcut-o o dată. Dar nu asta contează. Contează că am ocazia să o scriu. Că au fost momente când era cât pe ce să. Şi acum, privind pagina asta aproape goală şi aproape albă, simt nevoia să mulţumesc de tot, cu tot! Că nu s-a întâmplat să. Despre poteci e vorba.
Pentru că dacă blogul meu ar fi un copac, azi ar arăta aşa:

2dar nu e. Deşi muguri de visare au mai răsarit pe aici. Mai rar sau mai întâmplător. Au înflorit şi gânduri, au înverzit şi surâsuri. Şi am cules şi roade coapte-n cuvintele primite de la voi.
Dacă blogul ar fi azi un tort, ar arăta aşa:
4dar nu e. Deşi arome au fost. Mai puternice sau abia simţite. Dar au fost. Şi dulcele a venit tot din cuvintele primite.
Dacă azi blogul meu ar fi un copil, ar arăta aşa:3dar nu e. Are însă suflet de copil pentru că subsemnata, oricât ar vrea să nu sune a laudă, aşa şi-l poartă. Au fost cântecele şi râsete din toată inima, au fost jocuri şi jucării, au fost castele de nisip şi poveşti cu miresme de demult.

Şi sunt doi ani. Şi vă mulţumesc pentru că îmi treceţi pragul şi mă bucuraţi de fiecare dată. Şi că mă primiţi în căsuţele voastre şi mă simt bine la fiecare dintre voi. Şi iar vă spun că dacă v-am supărat, vă rog frumos să mă iertaţi! Nu a fost cu intenţie. Poate că m-a mai luat şi pe mine valul, poate că am scris la cald subiecte „la zi” şi am lăsat să se vadă indignarea acolo unde posibil să nu fi fost cazul. Dar aţi ştiut să îmi atrageţi atenţia frumos. Iar dacă blogul nu e nimic din cele de mai sus, cu siguranţă nici eu nu sunt. Sunt doar o potecuţă.

Acum sigur că aştept cadouri. Dacă pozele întruchipează doi ani (copăcelul după criteriul ăsta a fost ales, aşa zice google că are doi ani şi eu l-am crezut) voi să nu ţineţi cont. Adică, uitaţi de biberoane şi haideţi cu o bere rece. Cu lămăie, altfel nu beau. 😉 Zdrăngănele vreau. Din alea colorate care fac zgomot. Multe, multe, multe. Cele mai multe. Pe toate le vreau.

Acest articol a fost publicat în Suflet pe poteci și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

71 de răspunsuri la Doi…

  1. july zice:

    La un an ti-am cantat, la doi esti buna de scos la hora. La multi ani potecutelor si tie, celei ce ne bucuri sufletul, bucurii colorate, galagioase, bataturi in degetele tastand comentarii si prieteni sinceri!

    Apreciat de 2 persoane

  2. succesulpe zice:

    Sa fie intr-un ceas bun si sa cresti asa mare incat lui nea Gugl sa-i trebuiasca inca cateva megaservere pentru a adaposti posturile tale! 🙂
    Acu dai o B.R. ? 😀

    Apreciat de 1 persoană

  3. slowaholic zice:

    La mulți și veseli! 🙂

    Apreciază

  4. Ana zice:

    La multi ani de blogareala! Tot inainte cu sanatate! 😀

    Apreciază

  5. doarnicol zice:

    Să fii sănătoasă, ..să tot scrii așa simpatic taareee cum doar tu știi, ..și știi binee, 🙂 ..să te tot joci pe aici pe potecuțe și să fii pliiinăăă de dor, ..că tare mai este nostim și sănătos (face bine la suflet, cum nu..). Cu de toate, jocuri și jucării, râsete, gânduri și surâsuri, ..idei care mai de care mai neașteptate, ..de toate pentru toți. Numai bine și frumos!.. Iar acum, bucură-te de ..zdrăngănele, multe și colorate!! 😀 (și, apropo de dulce dor, hmm.. tortul acela mirific ..era doar cu „dacă”?.. hihihi)

    Apreciat de 1 persoană

    • Să le luăm invers. Tortul e furat de pe net, aşa că n-am mâncat fără voi. Arată bine, e finuţ, e drăguţ dar ştiu şi eu cu marţipanul ăla… n-o fi prea dulce? 🙄
      Mulţumesc din suflet! Aş vrea să ne jucăm frumos şi de acum încolo, să râdem, să sărim pe aici, să, să, să. simpatic nu ştiu cât scriu dar mă bucur că spui asta. Eh, mulţumesc încă o dată. Îţi dau şi ţie o zdrăngănea 😉

      Apreciat de 1 persoană

  6. Drugwash zice:

    Hai noroc, sănătate şi la mulţi ani! Eu cu berea am luat-o mai devreme, că nu m-a lăsat fii-mio să dorm azi-noapte şi trebuia să-mi potolesc cumva „motoraşul”. Nu, nu te speria, nu m-am trezit cu vreo tanti 🙄 care să-mi dea vestea-bombă „io-te-l pe fii-tu”; fii-mio vine pur şi simplu de la fiinţă miorlăitoare. 😀 Adevărată vorba cu „pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti”. Dar despre asta nu aici şi nu acum. 😉

    La mulţi ani inspiraţi (nu expiraţi)! 😀

    Apreciat de 1 persoană

  7. Irina zice:

    La mulți ani!

    Apreciază

  8. Irina zice:

    Eu vreau doar sa iti multumesc. Anii de scris pe aici tu stii cati vor fi. Bogatia ta mi-a ajuns din prima zi la inima, si nu de aici doar. Si mai vreau sa multumesc celor ce te-au iubit si te vor iubi. Dar in special celor ce sunt in inima ta cu locurile lor speciale. Si datorita lor ne scrii tu asa. Si bucuria de a trai tot din iubirea ta vine. Viata a fost generoasa cand ni te-a adus pe aici.
    Ai grija de sufletelul ala urias, ok?

    Apreciat de 1 persoană

    • „Vina” toată o are inima cu tot şi toţi ce sunt în ea, aşa e! Şi sunt recunoascătoare că am întâlnit oameni ca voi. Aşa că eu mulţumesc!
      Iar ţie, Irina… nu ştiu cum să-ţi multumesc pentru că ai fost mereu atât de aproape de sufletul meu…

      Apreciat de 1 persoană

      • Irina zice:

        Stii cum? Iubind. Si povestind cum ti-e iubita, fara detalii personale. Povestindu-ti inima. Eu ma incarc si ma ogoiesc din orice iubire ce-mi pica sub ochi. Ma opresc uneori pe strada sa pandesc oameni ce se saruta sau care se tin de maini si se privesc tainic. De acolo imi mai iau nitica putere si curaj.
        La urma-urmei, iubirea si ce simtim e tot ce conteaza. Cand nu o ai, te bucuri de-a altora.

        Apreciat de 1 persoană

  9. La mulţi ani frumoşi! 🙂

    Apreciază

  10. Oana zice:

    Întotdeauna te-am asemuit (dacă vorbim de blog, deși nu numai) cu o Cărare. Cu o cale. Un drum. De urmat. Cu dor și dragoste de viață. Așa îmi ești și azi. Și-ți mulțumesc pentru ocazia de a te citi, mai ales printre rânduri.
    La mulți ani însoriți, Potecuț! Să ne fii, să îți fii, să îi fii… Cu toate bune!

    Apreciat de 2 persoane

  11. Asa cum ti-am mai spus,iti doresc sa te transformi intr-o autostrada… mare, mare… desi mie-mi place tare mult aici pe potecuta…

    Apreciază

  12. dmd zice:

    ..blog copilaş 🙂 La mulţi ani!

    Apreciază

  13. Doi ani? Atât de mult? Eu am o reacție umilă și tristă…nu știu de ce; de fapt cred că știi de ce.
    Aș mai vrea…cândva, în mulți ani de scris, povestea aceea…

    Apreciază

  14. Suzana zice:

    La Mai Multi Ani Frumosi si Inspirati!

    Apreciază

  15. Har, umor, bere la halbă
    Bun prilej pentru urări,
    Venim toți pe potecuțe
    Şi plecăm… pe trei cărări 🙂

    Mulți ani înainte blogului tău, să ajungă un copac falnic sub care să aduni mereu mulții tăi prieteni!

    Apreciat de 1 persoană

  16. La mulți ani! 🙂

    Apreciază

  17. indiferent zice:

    La multi ani potecuta!

    Apreciază

  18. Loreen zice:

    La cât mai mulți ani !

    Apreciază

  19. fata veselă zice:

    La mulți ani plini de inspirație și voie bună! Cu șampanie pot să vin?

    Apreciază

  20. ovi zice:

    la multi ani… vesnici…
    mereu incantat sa descopar potecuta…

    Apreciază

  21. Mugur zice:

    Eu credeam că mi-s pe poteci
    De ani vreo șase zeci!
    Tu-mi spui că sunt numai de doi?
    Să fie să ajungi ca noi,
    Cei care-ți batem drumu-acest’
    Din dragoste și interes,
    Din dor de vorbă-abia rostită,
    Din drag de poză rostuită,
    Din dragul vorbelor ce-aduni
    Începând cu o zi de luni
    Și terminând duminica,
    La prăjituri și acadea!

    Mulți ani să-ți fie pe-acest drum!
    Să-ți fie s-aduni doar gând bun! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  22. Să ne încânți sufletul și ochișorii mulți ani de acum înainte! 🙂 Nu am băut bere în viața mea, dar acum fac o excepție! 🙂

    Apreciază

  23. La mulți ani înfloritori și tot așa de roditori, Potecuță! Blogul tău e ca ficiorul din poveste, care crește într-un an cât altu-n zece. Așe că poți be ș-o pălincă, că arăți de 20 de ani! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  24. Eda zice:

    Mulţi ani frumoşi cu inspiraţie şi încântare ! ❤

    Apreciază

  25. Mirela zice:

    La multi ani cu bucurii si multa inspiratie ! Si cu tot ce e mai bun, iata 😀 :

    Apreciază

  26. 1lauralaly zice:

    Cu intarziere, rusine mie, iti urez asa:La muuulti ani de scris asa cum simti si sti tu sa o faci. Sa nu renunti niciodata la copilul ala frumos din sufletul tau .Potecile sa iti fie senine si pline de oameni dragi . Mi se pare ca parca a trecut mult timp de cind am pasit prima data pe potecuta si nici nu am ami vrut sa plec.
    Multumesc pentru fiecare zambet si fiecare clipa de melancolie.

    Apreciază

    • Cum să îţi fie ruşine, Laura? Încerc să nu las copilul să plece deşi e uneori aproape imposibil. Mulţumesc din suflet! Nu ştiu cât mă vor mai suporta potecuţele…
      Eu îţi mulţumesc ţie! Mult, mult!

      Apreciază

  27. noradamian zice:

    Doi ani bogați și frumoși! La mulți ani cât mai inspirați! 🙂

    Apreciază

  28. rusoaica zice:

    La mulți anișori înainte! Mă tot uit prin blogul tău și-mi cam place ce citesc! ^^
    Felicitări, scrii fain!

    Apreciază

  29. ecoarta zice:

    Să-ţi crească copacul mare şi poteca să-ţi fie bătătorită de vise împlinite!

    Apreciază

  30. Şi iarăşi sosesc cu întârziere să-ţi urez mulţi ani înainte, să ne încânţi ca şi până acum. Te pup! ❤

    Apreciază

Lasă un comentariu