Sunt imposibilă!

Uneori mă întreb şi eu cum mai rezist cu mine, cum mă mai ţin nervii, cum de nu m-am luat până acum la pumni şi palme. Păi nu m-am luat. Că nu accept violenţa sub nicio formă şi m-aş fi denunţat fără să tresar. Aşa că m-am abţinut, să nu mă trezesc că dau declaraţii şi pe urmă-mi adun catrafusele şi ies din relaţia asta cu mine care ţine practic de când m-am născut. Mno, de aia.
Nu ştiu cum să vă zic, dar sunt imposibilă. Mai ales în anumite situaţii. Hai să intru în subiect şi să vă zic numai de un singur caz, că altfel scriu până la pensie. Nu de alta, dar se vor adăuga motive peste motive, că nu mă potolesc.
În general, am mare grijă de lucrurile mele. Serios. Nu ştiu dacă pun preţ pe ele, dar am grijă. De la Nokia 3110 până la ăsta care cred că face şi sarmale dacă-l rog frumos, deşi nu e dintre alea de costă cât o garsonieră, n-am stricat, nici măcar n-am zgâriat, niciun telefon. Bine, pe Nokia l-am scăpat de multe ori şi pe ăla de după el la fel, s-au făcut bucăţi, dar au mers perfect după. Ei, de când am trecut pe fineţuri, chiar am mare grijă. Că mă ataşez de ele şi nu le schimb cu valul şi nici că a apărut model nou. Ţin destul de mult un telefon deci le protejez. Şi-mi protejez şi cardul cu ocazia asta 😀

Mno, şi cu accesoriile e cam la fel. Şi vorbesc de husă. Măi, sunt ceva de groază. Deşi sunt conştientă că husa aia se schimbă foarte uşor şi oricum, oriunde, eu nu. Când e cazul să o aleg, nici să o iau pe viaţă sau să-mi aleg locul de casă n-aş sta atât la analizat şi la uitat şi la pipăit la ele huse. Să vă zic.
Ieri m-am dus la Mall, să-mi pun folie de protecţie pe telefon. Aveam. Normal că aveam. Aveam din 2019, pusă la 15 minute după ce mi-am cumpărat telefonul, că doar nu era să folosesc telefonul nou fără folie. Fătuţa care mi-a pus folia a avut emoţii sau pur şi simplu a greşit şi a luat folie pentru alt model, că a pus folia cam strâmb, într-o parte era lipită de marginea telefonului, în alta era lăsat ecran descoperit, jos iar se vedea margine aiurea. Mi s-a părut perfect atunci, n-am văzut niciun defect, am plătit, am mulţumit, hai acasă.
Şi din 2019 am stat cu folia aia aşa, până acum vreo 4-5 zile, când ziceai că m-a pus cineva la priză şi am început să mâţăi că nu mai pot aşa, că nu mai suport marginea aia, că ui ce urât se vede, că ui cât praf adună marginea aia, că ce folie e asta, că vreau sticlă. Aia era de silicon. Deci nu mai vreau silicon, vreau sticlă, că parcă sticla e mai bună, e mai faină, e mai elegant. Hai să o schimb. Am schimbat. Arată bijuterie acum, m-am potolit. Binînţeles că acasă am zis: dar oare nu era mai bine cu silicon? 🙄

Şi dacă tot eram cu ecranul rezolvat, hai să iau husă. Că şi pe asta o am tot de când am luat folia şi telefonul şi deşi încă arată bine, am văzut eu una mişto şi vreau exact, dar exact aşa sau în genul ăla, alta nu.
Şi aici apare problema: măi, mie mi-e ruşine de oamenii care vând. Vorbesc de ăia de pe „insuliţele” din malluri. Că nu au toată marfa expusă, să mă duc eu să studiez o oră, să pun mâna, să mă uit, să aleg, să mă răzgândesc, să aleg iar. Nu. La ei mergi, întrebi, ei pun tot ce au pe masă şi tu alegi. Eu nu pot aşa. Că eu sufăr cu căpuţul şi nu pot. Eu trebuie să văd modelele, să văd ce material e, să aleg culoare, să zic că nu, nu mai vreau culoarea aia, vreau alta, dar parcă totuşi prima era, ba nu, a doua. Ba nu piele, daţi plastic. Ah, nu, totuşi piele. Ah, staţi, cât? 150 de lei o husă? Nuuu, vreau să şi beau de banii ăştia, daţi una la 70 de lei. Dar nu pe roz, pe negru. Ah, negru? Nu, prea sobru, vreau lila. Nu e lila? Na, mulţumesc, mai caut.
Cum să fac aşa ceva? Mai ales că orice aş alege, acasă sigur zic: parcă totuşi era mai faină aia prima 😯
Oamenii ăia or fi plătiţi să vândă marfa, dar nu-s sclavii mei şi nu-s plătiţi să le fac eu nervii franjuri. Deci mie mi-e ruşine să fac aşa ceva şi nu pot. Dar pentru că nu pot, n-am decât să mă uit eu doar la ce e expus şi să nu găsesc ce-mi trebuie. Am întrebat ieri la vreo 3, i-am rugat să nu le scoată din folie, vreau doar să mă uit, să nu se deranjeze, ştiam că sunt şanse mici să găsesc exact ce vreau, ei tot au insistat să le scoată, nu era ce am vrut, la a 4-a deja mintea mea a dat rateuri şi-n loc de husă tip carte am întrebat de folie tip carte şi am cedat nervos.

Eu oricum n-am răbdare la cumpărături, dar când nici nu pot sta să studiez fără să deranjez pe nimeni şi mi se face şi foame, mă transform. Aşa am păţit ieri, am simţit că iese dragonul din mine, n-am mai rezistat deşi mai erau vreo 3 insuliţe de cercetat. N-am mai putut.
Ei, cine credeţi că s-a apucat aseară de bătut mărunt din buze că vrea husă, că de ce naiba n-am mai avut eu răbdare, că puteam întreba şi acolo, sigur era, sigur avea, sigur era ok, că uite că asta s-a făcut urâtă, că…? Exact, eu. Şi cine credeţi că ar vrea să meargă şi azi după husă? Exact: eu. 😳

Asta zic, nu ştiu cum mă mai suport, fac eforturi de dragul obişnuinţei, n-am de ales. Mi-e confortabil cu mine, să o iau de zero n-am niciun chef 😀
Voi alegeţi aşa, din prima, e bună oricare, important să facă ce vreau eu? Sau tot ca mine? Aş vrea să mai fie măcar o persoană ca mine, să nu mă simt singură pe pământ 🙄

Foto

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

96 de răspunsuri la Sunt imposibilă!

  1. Cri zice:

    Și eu tot ca tine, Potecuță, nu ești singură! :))) Dar știi, exact la fel!!😘

    Apreciat de 2 persoane

  2. Diana zice:

    Eu apelez la A. la chestii de genul. E foarte meticulos, analizează atent, întoarce totul pe toate părțile și abia apoi cumpără. Nu știu de unde are atâta răbdare, jur!!!

    Apreciat de 2 persoane

  3. sticri zice:

    Eu in general studiez pe net ceea ce vreau sa cumpar si apoi ori comand de pe net, ori merg ca tine la insulele alea si intreb fata de acolo.
    Intotdeauna le las pe ele sa-mi puna folia/sticla pe telefon pt ca au mai multa experienta.
    Nici nu vreau sa-mi imaginez cum faci cand iti cumperi un frigider, aragaz, TV, etc…..🤣🤣🤣 sau sa alegi un autoturism 🤣🤣🤣

    Apreciat de 2 persoane

    • Și eu las pe alții să pună, asta e clar. Dar la huse nu pot, am stoluri multe 😀
      Hahahaha. Știi cum am ales frigiderul? Intrat în Altex, văzut unul, deschis congelatorul, bineeee, deschis ușa mare, binee, gata, ăsta, hai acasă. Simplu 😂

      Apreciat de 3 persoane

      • sticri zice:

        Aaaaa, nuuuu asa cu frigiderul….am comparat cati litri are frigiderul, congelatorul, ce compresor are, are sau nu flux de aer in interior, dezghetare automata a frigiderului si/sau a congelatorului, cat consuma, unele sunt mari pe dinafara dar cam mici la interior pt ca folosesc materiale ieftime la izolare si le trebuie un strat mai gros…la electrocasnice sunt foarte atent dar la huse de telefon, nu prea, evident ca nu am o husa de tel rosie 😂😂😂 dar acum am geamul de la tel crapat.
        O sa-ti spun cum l-am crapat, pt un zambet. M-a rugat cineva sa-l ajut cu caratul unui dulap. Am pus telefonul in buzunarul din fata dreapta la blugi, unde aveam niste chei, iar cand am urcat pe scari, eu fiind cel din spate am atins dulapul de mai multe ori si asa cheile au presat pe geam si l-au crapat…..
        Acum arata „vintage”..😂😂😂😂

        Apreciază

        • Nici nu știam că frigiderele au ce-ai zis. Deci îți imaginezi că am luat frigiderul exclusiv pentru spațiul din congelator și cel din interior, și la o simplă husă stau juma de oră? Sunt tare sau ce? 😀 😀
          De aia vreau husă tip carte. Că mai pun telefonul în geantă și îl feresc de mușcăturile din interior. Că nu știu ce car în geantă și… na, e pericol.
          Vintage e mai cool 😀

          Apreciat de 1 persoană

          • sticri zice:

            Am husa tot tip carte dar la mine sta mereu deschisa…🤣🤣, e cu un magnet care o tine deschisa…
            Pe langa acel magnet mai am un alt magnet la interior care e cam cat o carte de credit si care ma ajuta la masina, adica il lipesc cu acel magnet de un suport. Asa e mai usor de folosit la volan.
            PS: Datorita drumurilor de pe la noi, mai dau prin gropi si-mi mai cade tel prin masina 🤣🤣🤣. De fiecare data ii urez „de bine” primarului pt ca nu repara strazile….🤣🤣🤣

            Apreciat de 1 persoană

  4. tink3rbe11 zice:

    Aaa,tu ești disperarea vânzătorului!
    Clientul nostru,stăpânul nostru dar nici așa!
    Dar știi ceva? Nu te schimba …nuuu
    Eu merg, mă uit…oricum mă uit degeaba…întreb, arată tot ce au și aleg…nu stau mult pe gânduri…dar na…nu toți suntem la fel.
    Și se presupune că trebuie să te și suport,să fiu amabilă s-o să mai și zâmbesc pe deasupra…moamaaaaa

    Apreciat de 2 persoane

  5. Issabela zice:

    Nu, Doamne ferește, cum s-aleg din prima, nu-s bărbat.
    Si chiar prefer mall-urile, că-n piață devenise imposibil – nu mai puteai nici să treci pe lîngă ceva fără „domnița, ce doriți, avem noi!”.
    La mall mă lăfăi cît vreau, exact cum zici tu, dar fără să trebuiască să conversez.
    În schimb, am pățit-o recent cu un magazinaș între piață și mall. Căutam în rucsac și multe, din afară, păreau mișto, dar de aproape ba aveau fermoar auriu, și eu vreau argintiu, ba erau dintr-un material prea urît etc. Unul, atît, unul singur a fost suficient să-i cer, că n-ajungeam la ea, și mi-a dat zece. N-o mai opream, deși i-am zis să nu-mi mai dea, că îi cer eu, dacă vreau să văd. Nimic, parcă era pe bandă rulantă, nici m-apucam să văd unul, că-l dădea la o parte și venea cu alul. Pînă m-am.plictisit și-am ieșit pur și simplu. Am apucat să aud „halal cumpărător” și încă cîteva cuvinte, dar am dormit bine 🙂

    Apreciat de 3 persoane

    • No, vezi? De asta mă feresc și eu. Că știu cum sunt și nu vreau să deranjez aiurea și spun și eu că mă uit și dacă vreau, cer. Mno, dacă insistă și înșiră tot, ce fac? Cumpăr doar de rușine? Nici așa. Mai bine nu mă uit.
      Așa pățesc cu gențile. Bine că nu cumpăr des 😀

      Apreciat de 1 persoană

  6. Invisible zice:

    Mai sunt si eu, tot regasita printre randurile tale 🙂 Mai putin la faza cu alesul: eu ori aleg din prima, ori nu aleg deloc. Si evident ca dupa fiecare varianta ma aleg cu regrete. Dar partea buna este ca am avut timp destul sa ma obisnuiesc cu mine:)))

    Apreciat de 1 persoană

  7. ioansperling zice:

    Că zici ca face sarmale….Al meu am aflat zilele trecute ca functioneaza ca telefon! Eu il tineam de laptop!😎

    Apreciat de 1 persoană

  8. Camelia zice:

    Idem Potecuta. Si eu tin foarte mult la lucrurile mele.Si cand trebuie sa cumpar ceva cu greu ma hotarasc.Nu-mi place sa fac cumparaturi din locuri aglomerate. Nu-mi place sa exasperez vanzarorul dar nici sa fiu exasperata.Prefer inainte sa anunt ca doar privesc si daca ma hotarasc sa iau ceva,anunt.Iar despre cei care le ceri sa-ti arate un lucru si ei scot zece….fug cat pot!Le multumesc si plec.

    Apreciat de 2 persoane

  9. imposibila si eu! 😂 cumpar online si trimit lucrurile inapoi! dupa ce le trimit, plang dupa ele!
    pupici, Potecuta mea draga! 🤗

    Apreciat de 1 persoană

  10. Diana zice:

    M-am cam amuzat. 😊 Efectiv, pe masura ce citeam, te vedeam invartindu-te pe acolo, privind prin vitrine si „maruntind” ganduri. 😊
    Cum ai cumparat frigiderul asa cumpar eu aproape orice, in ultimii foarte multi ani (daca nu e vorba despre cadouri!!)
    Seara frumoasa, Potecuta!

    Apreciază

    • Păi şi eu râd de mine, Diana dragă! Că da, mai şi vorbesc când gândesc, bine că nu o fac tare 😀 😀
      Păi nu e simplu aşa? Am vrut congelator mai mare şi spaţiu în interior, să am loc de oale, am deschis, am văzut spaţiu, am luat.
      Chiar, tu ai văzut de curiozitate cum arată în interior frigiderele alea foarte mari şi foarte scumpe? Alea care fac şi gheaţă şi au două uşi care se deschid de la mijloc.
      M-am uitat eu: la o uşă au răftuleţe pentru sticle şi altele mici, cam cât să pui două, hai trei cutii de unt în linie şi la cealaltă uşă, rafturi puţin mai mari dar tot mici. Oamenii ăia unde ţin oalele cu sarmale, cu ciorbă, cu tocăniţă? 🙄
      Na, eu încă n-am trecut la viaţa aia-n care mănânc numai la restaurant, mai stau puţin în asta-n care mai bag oalele la rece şi de aia am vrut spaţiu. Când am văzut ce mari sunt alea, am crezut că în interior ai loc să bagi porcul întreg şi să tai numai când şi cât ai nevoie. Vezi de treabă, alea-s pentru fructe şi legume 😀
      Zi bună îţi doresc!

      Apreciat de 1 persoană

      • Diana zice:

        Simplu si util! Degeaba e „destept” frigiderul daca nu „suporta” ce vrem noi sa punem in el. 😊
        Am vazut la cineva un „mamut”! Si la fel mi-a fost mirarea: unde pun oale si cratite? Pentru ca nici eu nu mananc la restaurant si nici nu imi dedic viata sa gatesc in fiecare zi felul 1, felul 2 si desert (nici chiar din semipreparate! 😊 Iar daca as manca la restaurant tot n-as avea nevoie de mamut, pentru ca nu obisnuim sa facem stocuri de alimente. Sa fac gheatza exista metodele clasice – mai ales ca nu-mi trebuie zilnic cateva cuburi. Esential: pentru ca gatesc extrem de rar am absoluta nevoie de frigider in care sa incapa oale si cratite. 😊
        P.S. Mi-am amintit ca intr-un an, cu multi ani in urma, am avut abonament la o cantina din apropierea blocului – la acea vreme nu stiam nici sa fierb apa si nici nu era in apropiere cineva care sa gateasca pentru mine.
        Multumesc. La fel!

        Apreciază

  11. Suzana zice:

    Potecuta, ma cam lasi fara replica! Nu de alta, dar telefonul meu de zi cu zi este din ala stil vechi, adica nu smart, nu face sarmale, nu conecteaza sateliti, nimic nimicuta. 😀 De abia acum imi dau seama de ce nu vreau sa il schimb, ca sa nu apara probleme ulterioare ca acelea pe care le-ai avut tu. Cand e vorba de culori, ce sa zic, mi se pare complicat! 🙂
    Multumesc pentru zambet, draga mea. Ma refeream evident la text si nu la realitatea alegerilor acelea complicate, sper ca ma intelegi corect… 🙂
    O saptamana faina sa ai! ❤

    Apreciază

    • Să ştii că ai mare dreptate, Suzana! Era mai bine când aveam din ăla. Ăla nu cere husă, nici folie, nici orez sau carne tocată… 😀
      Te-am înţeles perfect! 😉
      Îţi mulţumesc şi-ţi doresc şi eu o zi frumoasă!

      Apreciază

  12. Ileana zice:

    Și eu alături de voi! Nu mă grăbesc, în schimb vânzătoarele au de pierdut. Răspund cu fața la perete, se uită dezgustător, mai că te obligă să cumperi un anume obiect, e aiurea de multe ori, însă mergem înainte. Dacă nu au răbdare, merg mai departe. Pe net fac comenzi mai rar.
    Seară frumoasă 🤗

    Apreciază

    • Pe net iau ceva la care nu contează materialul. Că nu mă pricep şi cam degeaba-mi zice că-i bumbac, tot nu ştiu. Dar în rest nu am avut probleme decât cu papucii, în două rânduri.
      Da, aşa e. Na, şi ele tot oameni sunt. Unele sunt foarte ok şi chiar te salută cu drag, altele nici nu te bagă-n seamă când intri în magazin sau, şi mai rău, nu răspund nici la salut. Fiecare după cât poate.
      Zi frumoasă îţi doresc, Ileana!

      Apreciat de 1 persoană

  13. Ella zice:

    Hai ca m-am amuzat! Eu nu prea stau sa aleg … daca imi place gata, al meu e! Dar nici dupa aia nu ma mai duc sa mai vad ceva asemanator … ca ma imblonavesc de nervi!
    Daaar … mai fata tu esti fecioara? Ma refer la zodie desigur! 🤣
    Am eu un „ficior” acasa care este …. exasperant! Cand trebuie sa cumpere ceva, eu imi iau vacanta 3 zile si il las in … alegerile lui! Dupa ce vine cu rezultatul apare intotdeauna un dar … asa ca mai am rabdare o zi! Off, greu cu „alegatorii” astia! 🤣
    Seara placuta, te îmbratisez!

    Apreciat de 1 persoană

    • Sunt prima sau a doua zi din zodia berbec, nu ştiu sigur, că am văzut date diferite, dar pot fi orice. La cât de mult cred eu în zodii, pot fi în fiecare zi altceva 😀 😀
      Da, Ella, e grele treburile astea şi nici nu vreau să mă gândesc la situaţia în care, după ce-am cumpărat ceva, văd ceva asemănător, mult mai ieftin sau mult mai frumos. Vaaai! 😀
      Să ai o zi frumoasă, te pup!

      Apreciază

  14. Daaa. Nu știu cum te suporți. Cred că până la urmă te vei despărți. Glumesc. Ești foarte drăguță. Te și văd.

    Apreciază

    • Există o parte a mea care, atunci când începe să suporte greu o situaţie care nu contează oricum prea mult sau când i se pare că e „atacată” pe nedrept sau că cineva încearcă să îi se bage-n viaţă aiurea, le găseşte celorlalţi diverse motive. Cum ar fi: eh, săracul, are o viaţă grea şi tristă, eh, săraca, se hrăneşte din can-can-uri, eh, săracii, lasă, ce să şi facă toată ziua singuri prin casă? Şi mi se face milă şi tac.
      Fix aşa şi cu mine. Zic zilnic: eh, săraca, mai mult nu poate. Şi-mi trece 😀 😀
      Mulţumesc, draga mea, te pup!

      Apreciază

  15. Aș vrea eu să fiu ca tine, dar, după cum zicea și Issa, sunt bărbat și cumpăr mai mult la repezeală. Doar după ce ajung acasă, cuget și analizez câteva zile, apoi mă cuprinde regretul că nu am ales mai bine. Și nu numai la telefoane sau alte gadgeturi, ci și la mărunțișuri sau chiar alimente.

    Apreciat de 1 persoană

  16. Ideota69 zice:

    Parca ma si vedeam printre rafturi! Si mie imi place sa vad, sa ating, sa aleg, dar sunt terorizata de vanzatoarele care te iau de la usa cu un milion de propuneri ca la un moment dat nu-mi mai aduc aminte nici pentru ce intrasem in magazin… Acum am invatat sa zic: „doar arunc un ochi, daca am nevoie, va chem eu…” , dar pana sa ajung aici, sufeream de fiecare data pentru ca preferam s-o iau la fuga ori de cate ori se aproapia una si de multe ori ramaneam fara cumparaturi. Cat despre „imi place, nu-mi mai place”, am dulapul plin, asa ca, draga Potecuto, suporta-te in continuare, ba chiar cu drag, ca nu esti decat umana! Iar asta, mie imi pare mai degraba o calitate decat un defect! Te imbratisez

    Apreciază

  17. 1lauralaly zice:

    Exact la fel fac si eu. Si la un sampon e mult de decis, apai.la ceva ce va fi folosit pe termen lung. 😊. Si da, cand ajung acasa, fix in secunda 2 zic dar de ce nu m-am uitat si la aia sau de ce nu am luat celalat produs. La husa telefonului am avut noroc ca a venit o prietena si mi-a aratat exact de care sa iau, altfel si acum eram acolo😀. Sunt omul care trebuie sa vada produsele cu ochisorii din dotare, sa le invarta pe toate partile, sa puna o mie de intrebari omului care sa afla la raion, motiv pentru care nu prea comand de pe met. Nu e interactiune cu produsul😀.
    Ma decid greu si pun la indoiala repede.
    Asa ca you are not alone, vorba cantecului. 😉. Te imbratisez cu drag🤗🤗🤗.

    Apreciază

    • Facem aşa: noi două ne întâlnim şi pornim spre Mall. Până ajungem noi, ajunge şi Cri şi le spunem oamenilor să închidă mallul, că oricum până alegem ceva, blocăm tot.
      Că da, e exact cum spui, trebuie interacţiune cu produsul 😀 😀
      Cui nu-i place de noi, să stea acasă, nici nouă nu ne place de el 😀
      Te pup, draga mea surioară! 😉

      Apreciat de 1 persoană

  18. anasylvi zice:

    Eu, de regula, cam stiu ce vreau, iar cand gasesc ce vreau, zic: asta! In general, merg singura la cumparaturi, fiindca nu am rabdare cand lumea intoarce lucruri pe fata si pe dos, se razgandeste de multe ori s.a.m.d. Bineinteles, imi fac temele dinainte, ma informez pe net, fac acolo „munca de documentare”, plus planul A,B sau C. Daca sunt variante asemanatoare, merg pe moment, la sentiment.

    Apreciază

  19. Iosif zice:

    Esti o femeie originala, naturala, inteligenta, puternica, independenta, sensibila, îngrijita, eleganta, magnifica, exigenta cu tine si cu cei apropiati, feminina 100%. Accepta-te si ubeste-te asa cum esti ! Esti minunata ! Chapeau !
    O dupa amiaza sublima, magica, senina, învesmântata în bucurie, pace, fericire si Lumina Divina, draga Potecuta !

    Apreciază

  20. Irina zice:

    Deși sunt destul de pretențioasă, nu am răbdarea necesară la cumpărături, așa că de cele mai multe ori cumpăr ceva numai să scap mai repede sau de rușinea vânzătoarei. În orice caz, nu săcâi prea mult vânzătorul. Când vine vorba de haine, nimic nu îmi vine, fiind extrem de slabă, așa că aleg ce nu îmi stă foarte rău. De foarte multe ori am cumpărat haine cu mici defecte sau mai mari doar pentru că mi-a plăcut mult culoarea sau modelul. Unora le-am făcut mici modificări, dar pe majoritatea nu le-am putut purta 😆 . Cât despre celelalte produse, în general mă informez înainte de pe internet de acasă, unde sunt în largul meu, si apoi mă duc la magazin deja hotărâtă. Când magazinul nu are și varianta online, e mai complicat. Nu îmi place să mă ia cu sugestii, să îmi arate și alte chestii, dacă vânzătorul face această greșeală, plec imediat, nici nu privesc în urmă.

    Apreciază

    • Ei, vezi? Foarte bine ai punctat deşi poate nu ai vrut asta. Nici eu nu sâcâi vânzătorul. Dar am aceeaşi pretenţie de la el: să mă lase-n pace dacă-l rog asta.
      Vai, la haine e chin pentru mine. Pentru că mă plictisesc îngrozitor. Prefer să stau în Dedeman, de exemplu, decât să umblu aiurea în magazine de haine. La Dedeman mă duc la mobilă, la perdele şi covoare, la grădină, mă uit la fiecare ghiveci, la mobilierul de grădină. Şi acolo chiar sunt lăsată-n pace. În magazinele de haine intru numai şi numai dacă chiar vreau să cumpăr ceva. Iau două mărimi, să fie, să nu mă plimb. Dacă nu e bun, ies şi gata, nu mai stau să aleg, să caut… brrr. Deci aici da, la haine nu stau, ba chiar mă enervez 😀

      Apreciat de 1 persoană

  21. ina02s zice:

    Uau , Potecuță îmi pui nervii pe bigudiuri. Eu mă orientez pe net, aproape despre orice. Recumosc că mă pot uita mult până mă hotărăsc sau îmi permit ce vreau. Apoi țintă, știu ce vreau și aproape și unde, ca să pipăi. În câteva zile maxim mă orientez. Altfel mă căpătuiesc cu cate ceva, dar nu mai îmi fac sânge rău să caut oferte sau altceva. Gata! Despre telefoanele istorice, na pe un Siemens A20 sau S, parca am trecut cu roata mașinii și a funcționat mult și bine după. Un fon mai cu minte mi-am luat când Pitică era în generală și colegele ei aveau și eu vedeam că se apropie momentul ei și eu n-o pot controla neștiind mâncarea aceea de peste. Drept e că l-am scuturat de la etajul 2 cu o cuvertura de pat. Și funcționa doar displayu’ era franjuri și funcțiile tactile mergeau. 😁 Sunt imposibilă! Nu??
    😘❤️

    Apreciat de 1 persoană

    • Auch! No, ghietele de ele, cât au suferit. Dar s-au ţinut tari 😀
      Chiar, oare dacă pică un din ăsta foarte scump, nisimţit de scump, de la etaj, mai rămâne ceva din el? 😀
      Bravo, eşti foarte organizată. Ia să-mi încerc norocul şi eu pe net cu husa 😀

      Apreciază

  22. Anul acesta am avut curaj sa dau jos folia de sticla de pe telefon și parca e unul complet nou… e și mai senzitiv etc… dar da… te înțeleg.. și eu cumpăr și husa și folie.. maxim 30 sec are voie Telu nou fără ele (cât durează manopera)
    PS: as vrea sa știu cum ar decurge o plângere la poliție in care zici ca te-ai bătut singura și vrei sa reclami asta, dar ca nu este de închis la spitalul 9, ci ca așa ești tu:)))

    Apreciază

  23. adrianport zice:

    Adica poti sa mergi in fiecare zi dupa husa si te plangi? Aici, daca vrei sa vezi husa, trebuie sa te tii pana-n martie, si asta daca o s-avem noroc sa scada stim noi ce. Asa ca huse doar pe net. Si, ca sa nu te simti singura, tot ce-am comandat pe net am pastrat. Majoritatea nu mi-au placut, ca sa fiu sincer, da mi-a fost rusine sa le trimit inapoi. Plus amprenta aia de carbon…

    Apreciază

  24. Aura B. Lupu zice:

    Vaaai, Potecuță, parcă te văd! Io am un mare noroc, de chestiile astea se ocupă bărbatu’, tot el mi-a luat telefonul fără butoane, că dacă era după mine, rămâneam bine-mersi cu cărămida după mine.

    Apreciază

  25. Ecoarta zice:

    Cum să fii singură!? Cât timp trăiesc eu, suntem o echipă!? Parcă aşa era, nu sau s-a schimbat ceva şi eu nu ştiu!?🤔😀

    Apreciază

    • Şi la bine şi la… din astea mai puţin acceptate de înalta societate? Ohoo, păi gata, să ne mândrim cu noi! 😀
      Nu am uitat. Dar am zis că la nebunii nu îmi permit să vă amestec aşa, fără să întreb 😀
      Te îmbrăţişez!

      Apreciază

      • Ecoarta zice:

        Înalta societate!?? Nu ştiu cum e pe-acolo şi nici nu sunt foarte curioasă! Mi-e bine cu ai mei aşa cum sunt! Pe mine contează, mă poți amesteca în toate oalele că până să cumpăr ceva, fac trei drumuri, care drumuri nu sunt de câteva sute de metri, ci de zeci de km. Şi ca o curiozitate! Cel mai apropiat magazin este un Aldi la 5 km. A, nu merg pe jos pentru că nu am trecere de pietoni şi nu pot trece peste 8 benzi cu un trafic pe măsură. Deci, a mă codi la cumpărat e un risc, dar mi-l asum!
        🤗

        Apreciază

        • Văleeeuuu! Păi ar fi şi păcat, zău. Dacă tu îţi permiţi să te codeşti în condiţiile asta, eu ce scuză aş avea? Deci gata, m-ai convins, nu renunţ la mofturi 😀
          Am reţinut, mă bazez pe tine oricând şi îţi mulţumesc! 😉

          Apreciat de 1 persoană

          • Ecoarta zice:

            Nu renunța pentru nimic în lume! Dar eu nu-mi permit mofturi la îmbrăminte şi încălțăminte! Am pățit-o de prea multe ori…dacă eu nu sunt decisă, următorul piate fi şi…gata!🤗🤗🤗🤗🤗

            Apreciat de 1 persoană

            • E bine şi aşa. Numai că pentru mine e un chin să-mi iau haine. Dacă văd în vitrină, îmi place, probez, cumpăr. Dar aşa, să zic: ia să-mi iau eu blugi sau o rochie… vai, e dezastru. Că nu-mi place să stau să caut, să răscolesc. Deci nu la haine. La altceva. La ciocolată 😀

              Apreciază

  26. Daniel zice:

    Sunt cam la fel ca tine. De când mi-am scăpat jos telefonul și i-am făcut praf ecranul în prima zi de folosire după ce l-am scos din cutie am învățat să fiu mult mai atent cu lucrurile pe care mi le cumpăr și pe care le folosesc zi de zi. Iar apoi m-am învățat să fiu mai atent și cu lucrurile pe care nu le folosesc atât de des, dar de care am nevoie din când în când.

    Apreciază

  27. Nu mă hotărăsc din prima. Ultimele huse le-am luat de pe internet pentru că în mall nu aveau, fiind modelul de telefon foarte nou. Ore a durat să le găsesc așa cum voiam și de supărare am luat două, modele diferite, să nu mai pierd încă o dată timpul căutând.

    Apreciază

Lasă un comentariu