Iar am păţât-o. Sau, mai simplu, eu şi Dacos

Clopoţico (tink3rbe11), treci la raport, că tu ai vrut-o 😀 Bine, tu n-ai zis că vrei să o păţăsc, ai zis că vrei să râzi. Ştii că mi-ai zis asta, nu mai pun link, e la postarea aia despre care nu mai vreau să-mi amintesc. Eu am zis să ai răbdare să o gafez şi vă spun. Şi karma, Venus, Mercur retro…gradat şi Dacosul şi-au dat mâna şi au făcut eforturi mari să fie bine, să avem motiv să râdem. Aşa că ţie îţi e dedicată postarea, dar musai să zic la toată lumea, ştiu toţi că nu ne şoptim la ureche pe aici. Mno bun.
V-am zis că evadez? V-am zis. M-am întors. Deşi a fost cât pe ce să nu plec. Sau să nu mă întorc, că nu ştiu cum s-o dau.
Ce nu v-am zis e că, deşi sunt genul care ar fi în stare să facă bagajul cu o oră înainte de plecare, când e vorba de bilet la autocar, apăi îl iau şi cu două săptămâni înainte, să fiu sigură. Nu dintr-o fire organizatorică, nu. Mi-e rău de mă descompun la drum mai lung de 5-10 km, mai ales cu autocarul, mai ales în spate. Aşa, cu bilet luat din timp, nu depind de locurile libere, nici de cum fac eu ochii dulci în faţa şoferului să primesc loc în faţă, că na, fost-am lele, acum e rândul fetişcanelor să facă asta, io-s expirată 😀

Şi cum doar cu rezervare nu poţi alege şi locul, aleg să plătesc, bifez locul şi gata. Apropo, nu pot alege niciodată locurile din faţă de tot, alea cică-s pentru clienţii gold sau nu ştiu cum. Ştie cineva ce trebuie să fac să devin şi eu client nu ştiu cum? Că fac. Dacă trebuie să mă înscriu în ceva cluburi selecte, mă înscriu. Numai în masonerie nu, că nu-s suficient de inteligentă pentru asta.
Sau trebuie să te înrudeşti cu cineva din firmă pentru asta? Mno, fac şi asta. Dacă ştiţi vreun şofer care duce lipsă de verişoare sau de mătuşi, io mă bag. Zău. Şi-s funny ca verişoară, serios. N-am nici eu veri primari deci ar fi perfect. Că decât să mă droghez cu Emetix, mai bine mă aleg cu neamuri 😀

Deci plătesc bilete, dus-întors, trimite banca sms de confirmare, cu cod, pun codul, dau aprobare, că-s eu, că nu e fraudă cu cardul, că alea. Şi operaţiune încheiată cu succes.
Acum: ce-i corect, e corect. Următorul pas era să descarc bilete în telefon. Dar după ce de vreo 15 ori le-am descărcat degeaba, că şoferul zicea că nu trebuie să vadă, că are tabelul în faţă şi trebuie doar numele, şi eu uitam de bilete-n telefon şi aveam de şters până ameţeam, de un timp nu le mai descarc. Deci vina mea: am ieşit din contul Dacos şi din mail după ce am primit confirmare de plată şi… ieşită am rămas.

Sâmbătă, v-am zis că plec şi chiar am plecat, n-am glumit. Mă duc în staţia de unde iau autocarul de mulţi ani, nu mai ştiu câţi, da-s mulţi. Văd garduri care înconjurau parcarea. Garduri din alea de tablă, panouri, nu garduri prin care bagă băţul nişte… unii. Nu se vedea nimic prin ele, peste ele s-o fi văzut, dar eu nu ajungeam oricum. Şi… dacă era după capul meu, şi acum eram pe o bordură, aşteptând să vina maşina deşi plecarea a fost sâmbătă.
Spuneţi voi: pe o parte de gard, o foaie A4, nu exagerez, chiar A4 era, pe care scria: „stimaţi călători, începând cu 17.09.2020, staţia Dacos a fost desfinţată”.
Singurul lucru care m-a făcut să nu mă enervez a fost că mi-a spus că-s stimată. Că şi despre mine era vorba, fiind şi eu un călător. Dar aşa? Păi veci pururi eu n-aş fi văzut fiţuica aia pe ditamai gardul, pusă şi pe partea de după colţ, cum ar veni. Mă rog, aci nu e vina lor.
Tot pe fiţuică aia era scrisă şi noua locaţie. Cum să vă explic eu, că nu toţi ştiţi oraşul, … era aproape de mama naibii, prima pe dreapta.
Luat taxi în fugă, făcut un bine şi taximetristului, că omul aştepta cursa, să adune călătorii. I-am spus că gata, n-are rost, călătorii sunt la capătul oraşului, s-a bucurat, îl cred, şi hai la staţie.

Vine autocarul, 3 persoane în el, mă bucur eu de data asta, urc, şi începe nebunia: cum fac de obicei, spun mieros bună ziua, am plătit online, zic numele, zic mulţumesc şi mă duc la loc. Acum n-am apucat să mă duc la loc, că domnul şofer zice că nu-s. Cum nu-s? Păi nu sunteţi. Mai spuneţi numele o dată. Silabisesc. Nu-s. Staţi aşa să sun, zice. Sună pe cineva, nu ştiu pe cine, pe mine nu m-a sunat. Zice că e o doamnă care zice că are locuri, ce să facă el? Zice bine, închide. Iar zice că nu-s.
Io: staţi aşa, am plătit online. El: da? Eu: da. Şi mi-a dat-o unde mă doare: poate nu la cursa asta, poate în altă zi sau altă oră.
Moaamăăă, ce m-a nimerit. Cred că domnul citeşte în priviri. Da, chiar aş fi în stare să fac asta, eu sunt, iar era despre mine. Dar nu de data asta, acum aveam mailul.
Mă chinui să intru pe mail şi să hie sănătos ăla de-o inventat paşii de siguranţă şi eu că am pus varianta asta. Că bagă parolă, stai să vină codul, bagă codul, stai să intre-n mail. Norocul meu că n-am uitat parola, aş fi fost în stare şi de asta. Dar eram prea stresată să am timp să uit.
Am arătat mailul cu confirmare plată, degeaba, la ei nu eram. Intru în aplicaţia de la bancă. Apare data şi minus suma dată pe bilete plus destinatarul: Dacos. Nu-l ajută, el trebuia să aibă numele meu deci nu-s în sistem.
El iar sună, zice că apare plată, că apare confirmare, zice bine, închide. Zice să iau loc, tare calm domnul, tare ok. Eu zic mulţumesc. Iau loc. Mă ridic, cobor, că mai era timp, sun şi eu la sediu, că de dus mă duc, dar ce fac eu a doua zi? Doamna care răspunde zice că vorbeşte cu şoferul de a doua zi, să mă ia. Bine.

Duminică. Vine autocarul, full. Măi, plin. Locurile din faţă ocupate toate. Mă ia cu transpiraţii instant. Mă duc la şofer şi, cum m-am apropiat de el, zice că doamnă, nu apăreţi nicăieri, de două ori am sunat şi nimic. Mă gândeam că au dat poza mea ca virus alert, din start a ştiut şoferul că io-s 😀
Şi da, am luat-o de la capăt. Tăt autocarul se uita la mine, eu arătam confirmarea aia şi extrasul de cont deci nu mă puteam uita şi eu la ei. Dacă cineva se recunoaşte, scuzele mele, nu v-am remarcat.
El avea dreptatea lui, eu pe a mea. Că dacă nu apăream, apăi de unde să mă scoată? Şi din două dreptăţi, am ajuns în fundul autocarului, că numai acolo era liber. Aia e. Aici m-am enervat puţin şi-mi pare rău, că am zis că dacă mai plătesc o dată, mie cine-mi dă banii înapoi? 😳
Mă enervez greu, dar na, se mai întâmplă. Zgârca din mine a urlat, nu eu.
La coborâre, ne-am despărţit prieteni, omul a zis că ne înţelegem ca oamenii şi aşa şi e. Cum am zis, şi el avea dreptatea lui.
A zis să sun la bancă. Am sunat. Doamna de la bancă a zis că nu există plăţi în aşteptare, totul e achitat.

Dragilor, nu mă laud, asta e normalitate, nu laudă: sunt o ameţită, sunt o zăpăcită, fac prostii, sunt împrăştiată. Dar niciodată n-aş putea să-mi bat joc de cineva, mai ales cu bani. Că şi pentru un leu în plus m-am întors la magazin să-l dau înapoi. Deci eu trebuia să lămuresc problema. Aşa că am trimis mail la sediu, am pus de toati şele în mail, numai pe mine nu m-am pus, să le explic oamenilor că nu ştiu ce să le explic, că nu ştiu unde-i buba.
Am fost sunată de o doamnă tare amabilă care mi-a spus că apare plata, că-i ok, că a fost o problemă undeva între bancă şi ei. Deci nu io. Asta am vrut să aud. Că nu io. Lămurit, liniştit.

Ce vreau să zic? Nici acum, că v-am zis prin ce-am trecut, nu e un şofer care să mă vrea de verişoară? Să am şi eu dreptul la locurile alea din faţă, nu de alta. Hai, vă rog io mult! Nu merg des şi nu merg departe, nu ocup loc mult, nu vorbesc în timpul mersului, nu cer cadouri de Crăciun, nici porc, nici ouă de Paşti, nu cer nimic. Nu? Nimeni? Uooof, ce uameni, dom’le, ce uameni!

Foto

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

69 de răspunsuri la Iar am păţât-o. Sau, mai simplu, eu şi Dacos

  1. Potecuta mea zurlie si frumoasa, cat imi esti de draga nu-ti mai spun! s-o fi modificat…modificarea , o fi fost o calatorie interstelara! plata confirmata si tu nicaieri?? ce scandal le faceam! te pup sa-ti treaca supararea!♥️

    Apreciat de 2 persoane

    • M-am înfoiat şi eu, stai liniştită. Dar pe interior 😀
      Cel mai tare mă temeam să nu cumva să văd banii înapoi în cont, că aia era maximă. Şi de aia eram căprioară, că dacă 1 la sută erau şanse să fie vina mea, cum mă mai scoteam eu?
      Dar na, nici şoferii nu au fost din ăia răi. Ăla de duminică părea puţin mai deranjat, dar era full autocarul, s-a trezit practic cu locuri peste, na aia e.
      Mulţumesc, draga mea! Cred că am fost puţin pe la fraţii verzişori şi cu antene, de aia 😀 😀

      Apreciat de 3 persoane

  2. rofstef zice:

    Și eu am pățit câteva chesti cu cardul vieții și m-am enervat și eu și am regretat vremurile astea digitalizate care de multe ori te pun în încurcătură și te și sperie..

    Sincer mă enervam eu mai tare ca tine citind articolul, dar modul tău unic de a face haz de necaz, ma făcut și pe mine să râd teribil..

    Ps. Vezi că trebuie să-ți ceri scuze că ai spus ceva urât despre Potecuța „io-s expirată” !!!

    Săptămână frumoasă îți doresc, Potecuțo !!!

    Apreciază

    • Păi, Ștef, eu știu. Că na, m-am agitat și eu. Dar am spus: dacă era vina mea? Nu mă făceam eu de toată comedia dacă mai și făceam urât? Oricum eu nu știu să fac urât. Dacă se ridică tonul la mine, uit și ce caut în autocarul ăla 😀
      Eeeei, lasă, nici studentă nu mai sunt, aia ziceam…
      Mulțumesc, Ștef! Săptămână frumoasă îți doresc și eu!

      Apreciat de 1 persoană

  3. sticri zice:

    Amuzanta experienta dar nu mi-ar placea f tare sa fiu in locul tau.
    Poate data viitoare incerci si cu CFR-ul 🤣🤣🤣 sunt curios ce experiente o sa ai.

    Apreciază

  4. eu o tin tot pe-a mea! hahaha! stai sa vezi: stres, panica, disconfort, bla bla, bla…( in Uk se poarta, primesti si sume de bani compensatorii). bine ca s-a terminat cu bine si te avem aici dulce si zurlie… si iti sta asa de bine! pup cu drag!🤗

    Apreciat de 2 persoane

    • Hoooopaaa! Să zic de stres și de daune pe bază de nervi? Poate primesc loc în față. Dar dacă zic că-s stresată, nu e recomandat, se gândesc că stresez șoferii 😀
      Te pup și eu! Îți mulțumesc mult, mult! Tare dragă îmi ești și tu!

      Apreciat de 2 persoane

  5. hahaha! rad cu lacrimi! esti o scumpa! gata, nu-ti mai scriu nimic! ma duc sa fumez! 💕💕💕💕💕💕💕

    Apreciat de 1 persoană

  6. Issabela zice:

    Dacos îmi stîrnește numai amintiri negative 😀😀 Pe vremea cînd au încout, acum vreo 25 de ani, cred, erau doar două firme care aveau autocare spre Vîlcea, marile Dacos și Ionescu… Făceau legea atunci, ca mafioții… Dacos văd că mai e 🙂
    Cu locurile din față, am aflat și eu că-s rezervate… Dar cui?!? Mare mister mare. Dac-aș mai merge cu auto, aș întrrba la fiecare cursă :))) dar m-am dat cu cfr-ul demult, mi-s prea dragi hibele lor ca să mă reobișnuiesc la bătrînețe cu-ale altora 😀😀
    Btw, data viitoare cum o să faci? 😀😀 Știu ce-am învățat eu de la toți dușii ăștia atîția ani? Imediat ce platesc ceva online, fac captură de ecran pînă la utilizare. Pe loc, la confirmări. Mi-a folosit de cîteva ori 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • De Ionescu știu, parcă am mers și cu ei o dată, a fost demult. Dar nu spre VL merg eu și cu trenul nu mai știu dacă mai e și ce oră si etc. Stația lor era la 10 minute de mers pe jos de blocul meu deci era boierie și e prima dată când pățesc așa ceva. Acum stația e, cum am zis, la mama naibii.
      Na, nu știu ce sa zic…
      Păi nu mai stau fără să scot bilete, gataaaa, m-am lecuit 😀

      Apreciază

  7. tink3rbe11 zice:

    Prezent!!!
    😂😂😂 Nu-s! 😂😂 Numa’ ție ți se pot întâmpla asemenea intsmplari întâmplătoare.
    Nu m-am rugat să știi! Pe bune că nu, Doamne feri… 😁😂 Dar nu fu rău, adică… se putea și mai rău.
    Hai să povestesc și eu, cam tot asemenea întâmplare.
    Se i-a una bucată soț, cu card la banca R. (nu fac reclamă, nu acuz, nu laud), cu salar aburind încă în cont, merge la depozitul de materiale, comanda 32 coli rigips, se marchează, se scanează card, se retrage 860 roni. Buunnnn.
    Între timp, rigipsul este încărcat, șofer servit cu cafeu, stă după bonul de casă. Iese bonul, cu eroare, că e neachitate. Întra pe aplicație, bani trași din cont, mesaj aferent lipsa 860.
    Casierul, ca și la tine, „nu-s”!
    Sună la bancă, se da o legătură, apoi o alta, între timp rigipsul se descarcă, soțul începe să se enerveze, altă legătură… Știi vorba aia, mergi în sat și dai de veste, vii acasă faci cum poți.
    Nervi, furie, nu descriu. Eu, acasă așteptând cuminte mașina. Sună telefonul, i-a 860 roni, vino la depozit.
    Eu ca tâmpa, calmă… De de? Și am pornit vulcanul.
    Iau banii, merg la casier, mai achit odată banii încerc sa aflu ce și cum, aflu și întreb și eu, ca și tine „am plătit de 2 ori rigipsul ăsta, noua cine ne dă banii înapoi?”
    Se reancarca rigipsul, reușește soțul să vorbească cu fata de la sucursala care i-a făcut cardul, îl liniștește ca va fi ok.
    Plecăm, descarcam și într-adevăr, banii au reapărut în cont.
    Ieșirea asta de week-end ți-a mai rupt rutina creată, și… chiar nu am mai râs demult!
    PS. Următoarea ieșire… pe când?!! 😁😁😂😂😂

    Apreciat de 3 persoane

    • Așaaaa, bine că ai venit! Știu că nu te-ai rugat, dar ai zis că ți-e dor de postări vesele, să râzi. Uite că s-a ivit ocazia mai repede decât aș fi crezut deci pot spune că ai gura aurită, cum zicem noi. Nu vrei să citești o postare în care să vă zic că am câștigat la loto? Spune că da, spune că da! 😀 😀
      Vaaai de mine! La voi a fost cu din alea grele. Și plăcile grele, dar și nervii. Nici nu vreau să ma gândesc prin ce a trecut soțul tău. Și tu, că și tu ai avut de mers și de îndurat.
      Vezi, nu mai bine cu metoda veche? Că bine se zice că ce-i în mână… 😀
      Nu știu când e următoarea, te anunț 😀
      Tare mă bucur că te-ai amuzat! 😉

      Apreciat de 2 persoane

  8. daurel zice:

    Degeaba evit eu platile online, daca cei din familie ma implica uneori in aranjamentele lor. Intr-o iarna au comandat un aparat, iar curierii spuneau ca nu(-mi) gasesc casa cu numarul indicat. In decurs de o jumatate de ora am scris si montat inca doua numere stradale mari si late. Daca trebe, trebe!

    Apreciat de 2 persoane

  9. Diana zice:

    Daaa, e faza de comentat pentru distractie 😊 dar… tot am un ghem in stomac imaginandu-mi cum te simteai acolo, explicand, cautand… Pentru ca si eu sunt „Stan patitu'” prefer metoda clasica atunci cand trebuie sa platesc, sa iau bilete etc…
    Cu verisori soferi de autocar nu te pot ajuta! 😂
    Sper sa nu ti se mai intample de-astea! Daca tot „trebuie” sa fie, sa fie ceva care-i comic de la inceput, nu dupa… Deh! daca nu se poate fara. 😊
    ❤️

    Apreciat de 1 persoană

  10. Postarea e veselă, așa cum numai tu știi să faci haz de necaz, dar pe mine mă strânge inima când mă gândesc prin ce ai trecut. Și eu mă stresez repede când e vorba de formalități la care aș putea pica, iar autocritica mi-e severă întotdeauna. Chiar dacă la urmă s-a dovedit că ai avut ghinion, iarăși. De-aș avea autocar, pe tine te-aș lua de verișoară, cea mai dulce! 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    • Mulţumesc mult, Petru! A trecut, şi a trecut cu bine. Dar na, m-am tot gândit, tot drumul, unde am greşit şi ce s-o fi întâmplat. M-a lămurit doamna care a sunat, că e în regulă totul, că de la bancă a fost ceva şi s-a pierdut pe undeva prin sistem plata.
      Dar putem fi verişori şi aşa, Petru. Nu trebuie să ai autocar pentru asta, nu-s materialistă 😀

      Apreciat de 1 persoană

  11. Ioana zice:

    Măi Potecuță, da’ ce aventură strașnică! Zic bine că s-a terminat cu bine!

    Apreciază

  12. anasylvi zice:

    Oh, Dacos! Mi-ai trezit niste amintiri cu postarea asta, de cand aveam 18 ani si mergeam cu Dacos de la Bucuresti la Calimanesti si inapoi, ce-mi placea si mie sa stau pe locul ala din fata! Cam aveam noroc, ca il gaseam liber si il ocupam una-doua, ca tot stateam vreo 3 ore in autobuz. Incurcaturi ca aceasta se intampla, din pacate, din cele mai diverse motive. Au un impact neplacut asupra calatoriei, mai ales cand suferi de rau de masina.

    Apreciază

    • Se mai nimereşte să fie liber, dar dacă şoferul zice să stau pe locul x, mie mi-e ruşine să zic că vreau în faţă. Aşa, cumpăr bilet şi bifez locul, să fie sigur. Dar alea 4 din faţă de tot sunt blocate şi nu ştiu de ce.
      Eh, a trecut. Şi bine că nu m-au lăsat pe jos, abia atunci era de rău. Aşa, după ce a trecut agitaţia, am râs, că ce să fac?

      Apreciat de 2 persoane

  13. I0'S zice:

    Îmi plac înCondeiErele, scrise cu pene smulse din aripile îngerilor.
    “Adevărul, pur şi simplu, e rareori pur şi aproape niciodată simplu” – Oscar Wilde –
    O zi binecuvântata de toamna senina, învesmântata în pace, bucurie si Lumina AAAE, draga Potecuta !

    Apreciază

  14. ane zice:

    M-am amuzat de întâmplarea ta, avem o scuză, trăim în România! Călătorii plăcute si amintiri de neuitat, Potecuță!!

    Apreciază

  15. Tare haios totul, caragialian. Anormal. Dar să-ți pun un secret: asta e normalitatea românească. Nu arunca ouă clocite sau roșii, dar absurdul românesc e monument național ca și Miorița. În alte părți erai compensată pentru greșeala lor. Primul gând al șoferului ar fi fost că e o greșeală în sistem și se rezolvă după. Haosul românesc e al nostru, îl luăm la pachet cu munții și văile, cu plăcinta și dorul și tot ce-o mai fi pe-acolo. 🙂 Fain scris și-am râs. Mai ales că m-am recunoscut ca posibilitate de a gafa. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  16. Mugur zice:

    Unii transportatori percep tarife speciale pentru acele locuri din fața autocarului, respectiv „TARIFE BUSINESS CLASS”. Le mai spune și locuri clasa întâi.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Mugur zice:

    Iaca, plecă singur comentariul, fără să mă întrebe dacă mai am ceva de zis, așa că nu mai spun n’ica, decât ca-mi place cum ne ții cu poveștile tale!

    Apreciază

    • Oooof, ce rău îmi pare că s-a grăbit comentariul!
      Aici nu e aşa, Mugur. Nu se poate achita mai mult, pur şi simplu, pe graficul ăla online, locurile sunt blocate, cum apare la teatru sau film, când unele locuri din sală sunt deja ocupate, nu pot fi alese. Numai că de multe ori, alea sunt libere deci nu ştiu cui sunt de fapt destinate.

      Apreciază

      • Mugur zice:

        Poate ar trebui sunat la transportator, nu știu. Eu chiar ieri am aflat de aceste locuri clasa I. La un transportator era 150 lei față de 100. Am încercat acum și nici eu nu am reușit să rezerv un astfel de loc ( formal, căci nu am de făcut acum o călătorie).

        Apreciază

        • Am un fel de card la ei, nu ştiu dacă mai e valabil, cred că da. Şi pe ăla tot de asta l-am luat, sperând să am acces la locurile alea.
          Ei, la fiecare călătorie, se adună puncte, dacoşi le spun ei, puţin, îţi dai seama. Poate că trebuie să aduni un număr de ca să te bage-n seamă cu locurile din faţă, nu ştiu. Problema e că la final de an ăia se retrag dacă nu îi foloseşti pentru a avea reducere la bilete. Deci… nu ştiu cum poţi aduna într-un an.

          Apreciază

  18. Ana May zice:

    Dacoșii ăștia sunt precum „plata” la chestionarele online ! Te saturi de completat și la sfârșit îi dau cu : „ne pare rău, nu vă încadrați în grupul – țintă al acestui chestionar”…
    Ceva asemănător: plătit cu cardul rezervare pe booking la pensiune. După vreo jumătate de oră sună proprietarul pensiunii spunând că a întrerupt colaborarea cu bookingul și nici nu are camere libere pentru weekendul respectiv… s-a rezolvat până la urmă…dar cu un consum de emoții și rugăminți.
    Totul e bine când se termină cu bine, dar bine ar fi să fie bine de la început până la sfârșit.
    😋🤗🌺

    Apreciază

    • Auch, tare neplăcută experienţa ta!
      Dar da, când se termină cu bine, nu mai ai ce spune.
      Cam aşa e. Nu ştiu cum se calculează, în funcţie de suma totală, un procent mic de tot e transformat în dacoşi din ăia. Îi poţi folosi să ai reducere. De exemplu, doi dacoşi înseamnă 2 lei. Dar se adună greu şi ăia doi deci nu ştiu la cât trebuie să ajungi.

      Apreciat de 1 persoană

  19. Ana May zice:

    Deduc: praf în ochi !😁
    Doar să fii „navetist” abia atunci poți să ai o reducere consistentă! 😀

    Apreciază

  20. Floare de mai zice:

    Sigur expirată nu eşti,de rău de maşină sufăr şi eu,plus că trebuie să-mi iau şi pastila de inimă,dar totul e bine când se termină cu bine😊.Sunt destui pe dos,eu am trimis cod de autentificare pentru pin card şi mi-au zis de nu ştiu câte ori că nu e corect,apoi am sunat la bancă şi s-a dovedit că trimisesem bine😊.Doar ei erau cu capul în nori😊.Azi am rezolvat abia😊.Aşa că,mai e greşeala şi a lor.

    Apreciază

    • Îţi mulţumesc, Floare de mai!
      Apar erori, e drept. Şi mai greşesc şi ei că doar oameni sunt şi când mai e şi ceva eroare tehnică… e clară treaba. Dar, cum spui, e bine că s-a terminat bine şi am ajuns unde aveam de ajuns 🙂

      Apreciază

  21. Intotdeauna m-am uitat urat la locurile alea care sunt, zic ei acolo, pentru posesorii de roadrunner card. Eu il am, dar locurile alea tot nu le-am putut bifa. macar eu nu am avut experiente de genul asta. Rezervare sau loc cumparat, au fost ok. Dar cand e vorba de respectat orar, mai ales dacosul ce vine de la Cluj…imbatranesti asteptand. Si daca se mai intampla sa fii contra-cronometru…pleci cu o zi mai repede, pentru siguranta :)))
    Dar asa fain povestesti tu, ca nu poti sa nu zambesti macar, desi doar in pielea ta sa nu fi fost atunci…

    Apreciază

    • Şi eu am cardul ăla. Dar tot nu pricep ce am de făcut pentru a avea dreptul la acele locuri.
      E prima dată şi la mine când păţesc aşa ceva. Că, aşa cum am scris, de obicei intru, zic numele, mă găseşte, totul ok. Ei, am putut râde, altfel era monoton totul 😀
      Mulţumesc, draga mea!

      Apreciat de 1 persoană

      • Teama imi e ca la prima experienta de acest gen, o sa imi aduc aminte de patania asta a ta, si o sa incep sa rad.
        Daca afli cum poti sta pe locuriler alea fara sa apelezi la bunavointa soferului, (culmea este ca de cele mai multe ori raman neocupate), sa imi dai de stire. Eu am renuntat sa mai incerc :)))

        Apreciază

  22. tu ai fost draguta, eu as fi tipat si facut scandal, macar macar sa vina unul responsabil ca domnul sofer nu avea nicio vina…

    Inital am crezut ca este o postare despre desenele animate Magic bus:))

    Apreciază

  23. Florina zice:

    Mamă, și ce priveliște oi fi avut tu d-acolo de la fundul autocarului, mi-e și teamă să te mai întreb. Da… neplăcută treaba, dar noi am râs mult la cum ai povestit. Nu te superi, nu? N-am râs de tine, am râs cu tine că atunci când ai scris, râdeai, nu ? 🙂

    Apreciază

  24. De-aș fi șofer, te-aș înfia măcar pentru durata călătoriilor… 🙂

    Apreciază

  25. ecoarta zice:

    Dacă nu ar fi de râs ar fi de plâns sau invers ar fi mai bine!? Mă bucur că acum ești bine!

    Apreciază

  26. Alex zice:

    Daaa, pățanii pe bandă, mai ales când… abia aștepți acea călătorie. Stația mutată, plata nevalidată…Noroc că au fost șoferi de treabă, căci prin alte părți sigur plăteai de două ori. Asemenea „scăpări” ale bancilor, nu sunt de tolerat. După ce că ne taxează pentru absolut tot, mai fac și încurcături. Doar atât aș aminti: am plătit abonamentul la telefonul mobil, cam în ultima zi, înainte să primesc penalități de întârziere. Am făcut-o online, dar m-am trezit cu un telefon de la Vodafone, după o săptămână, în care eram atenționat că am uitat să plătesc. Le-am explicat că am plătit, dar banca… a întârziat cu o săptămână și ceva virarea banilor. Urât din partea lor…
    Bine că a fost totul bine.
    Numai bine, dragă Potecuță! 🙂

    Apreciază

    • Ai dreptate, Alex, bine că m-au luat şi am rezolvat după ce m-am întors. Era mai grav dacă rămâneam în autogară şi se dovedea că nu la mine a fost eroarea.
      Vaaai. Da, asta cu plăţile e aiurea tare. Mai şi închideau abonamentul degeaba.
      Să ai o zi frumoasă!

      Apreciat de 1 persoană

  27. Aura B. Lupu zice:

    Amuzantă pățania ta, Potecuță, prin felul în care-ai relatat-o, dar cu siguranță n-a fost atunci când ai trecut prin ea. Bine că n-ai rămas prin stație, neluată în autobuz, c-apoi chiar nu mai era de râs! Îmi pare bine că s-a rezolvat și-ai ajuns înapoi acasă, te pup!

    Apreciază

  28. Ana G. zice:

    Vaaai, ce-a pățit fata mea dragă! Dar ne povestești cu atâta haz, încât nu știu… Să-ți urez la mai multe de-astea, să ai ce ne povesti?

    Apreciază

  29. Scuză-mă, nu m-am putut abține să râd. Știu, nu era de râs, însă ai povestit întâmplarea atât de haios…
    Nici Dacosul nu mai e ce a fost odată. Am călătorit de vreo câteva ori cu el.
    Din câte știu locurile din faţă sunt pentru cunoscuţi și pentru cazurile „speciale”. Anul trecut, când am avut mâna ruptă și purtam orteza, deși nu aveam loc rezervat, în Călimănești mi-au dat unul dintre locurile din faţă.

    Apreciază

Lasă un comentariu