Ce vremuri, maică…

Vă amintiţi de vremurile-n care vedeaţi un film care se termina când era mai interesant şi scria „finalul primei părţi”, fără să scrie şi când va fi partea a doua? În cele mai fericite cazuri, era dată cam la o săptămână distanţă. Şi chiar dacă nu erau între timp multe alte filme care ar fi putut amesteca imaginile din minte, tot era suficient să mai uitaţi câte ceva din început. Era grea aşteptarea, dar mai grea era starea aia de moment, când se termina prima parte. Sau alea-n care ştiaţi că un prieten are VHS-ul cu filmul mult aşteptat, dar e la x care-l va da lui y care-l va da lui z care l-a promis lui w şi cam peste trei săptămâni, aşa, va fi şi rândul vostru? Mai ştiţi? Staţi, nu-mi săriţi în cap, ştiţi de la bunici şi de la părinţi, nu, n-aţi prins vremurile alea. Că şi eu tot aşa ştiu. 🙄
Mno bun. Cred că mi-a fost dor de vremurile alea, altfel nu-mi explic. Am făcut o pasiune pentru biografice şi sâmbătă, după ce-am văzut Natalie Wood pe HBO Go, am ajuns seara pe TVR2, la Rudolph Valentino. Frumos actor! Şi el, şi Garko 😀

Prima bucurie a fost că nu-i publicitate. Nu ştiam asta despre TVR2, spre ruşinea mea. A doua bucurie, că-i fain filmul. A treia, că-i sâmbătă deci pot sta până târziu, că doar iată, e aproape 23:30 şi filmul mai ţine, doar e abia la început de carieră omul. Şi… ta-daaa, pe când mă gândeam că n-ar strica ceva de ronţăit la film, „finalul primei părţi”.
Şoc! Am stat, am crezut că urmează partea a doua. Ăhă, am rămas cu crezutul. Mi-am imaginat că-s pe Netflix şi ăsta e serial şi imediat vine partea următoare şi pot sări şi peste intro, că ce să mai stau la generic, că… deh, gânduri de om prins în ghearele tehnologiei. Cum n-am avut de ales, am pus pe un documentar cu nişte oameni care trăiesc în vârf de munte, că aşa au vrut, nu că acolo s-au născut sau că n-ar fi avut unde. Şi m-am tot uitat cum merg prin zăpezi cât casa după două lemne, cum pun capcane să prindă diverse, să nu moară de foame, cum sparg apa îngheţată din găleată, să toarne-n oală, cum… din astea.

A doua zi, m-am pus pe căutat. Evident, primul a fost Netflix. Că deh, cum să aştept eu o săptămână? Păi până atunci, uit şi că-l cheamă Valentino pe Valentino. Netflixul nu a auzit de el, mi-a dat la sugestii ceva cu Moş Crăciun. HBO Go zice că-i pare rău. Şi mie.
Am căutat aşa, la liber, adică direct pe Google, nu mai ştiu siteuri cu filme, scriu direct în căsuţa de google, nu mi-a dat ce căutam. Că eu caut varianta cu Gabriel Garko, că pe aia am văzut-o. Nu am găsit. Ştiţi ceva, pe unde aş putea găsi? Acum mă fac de râs, ştiu, dar prefer să fie tradus. Ştiu, prea multe fiţe.
Dacă l-aţi văzut sau ştiţi unde aş putea să caut, vă rog eu să-mi spuneţi şi mie.

Cum e la voi, aţi mai văzut recent filme din astea după care să aşteptaţi zile-ntregi pentru continuare sau numai eu nostalgică? 😀
Seriile de pe platforme nu se pun, pe alea le amânăm când vrem noi, nu când vrea piticul din televizor 😀
Bine, se pun alea la care încă n-au apărut continuările. În afară de „Prietena mea genială”, n-am văzut niciun serial din ăsta care să facă omul să stea după sezonul 2 sau 3. Nu pot. Nu, n-am văzut nici acum nici GoT, nici H.Potter, nici Stars Wars, nici nimic, ah, nici aia cu Casa de Papel. Cred că unele-s gata, pot începe, nu e cu continuări. Deci nu ştiu cum e să stai după sezoane. Vedeţi doar că nu pot nicio săptămână, apăi un an sau mai mult? 😯

– Va urma – 😛

Foto

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

82 de răspunsuri la Ce vremuri, maică…

  1. Mi-e rușine să recunosc că nu am văzut nimic, nimic, nimic! Înainte de pandemie urmăream un serial despre Regina Elisabeta a II-a, apoi am abandonat. Despre Rudolph Valentino aștept vești de la tine. 🙂 Natalie Wood mi-e foarte dragă! Mai ales în This Property Is Condemned.

    Apreciat de 1 persoană

  2. stela9 zice:

    M-a prins filmul ,,Prietena mea genială,, dar mereu uit când e, așa că merg la nimereală.🙂

    Apreciază

  3. sticri zice:

    🤣🤣🤣 m-ai facut sa-mi amintesc vremurile de mai bine de 25-30 ani cand un film pe o caseta VHS era ceava Oauuuuu….
    Aveam si derulator de casete VHS pt ca parintii ma invatasera ca nu e frumos sa dau caseta nederulata ci trebuie derulata…🤣🤣🤣🤣
    Toata ziua schimbam „casete video” cu prietenii…
    Sa fiu sincer si eu saptamana asta am revazut filme cu „Piedone”, sunt comedii….Pedone la Hong Kong, Piedone Africanul….🤣
    Multumesc pt aceste reamintiri !

    Apreciat de 1 persoană

    • Noi am avut video care derula. Era tare, să înțeleg? Era sculă de sculă? Mie mi se părea urâțel și acum aflu că era mișto? 😁 Grunding, parcă.
      Eu mulțumesc!

      Apreciază

      • sticri zice:

        Era un video Toshiba player, deci doar reda, nu puteam inregistra. Si asta putea derula dar parintii ca sa-l protejeze cumparasera un derulator. Partea proasta era ca acest derulator era Made in Romania, produs la Arges-ElectroArges..🤣🤣🤣 si nu o sa uit niciodata ca nu i se inchidea usa si trebuia sa o tin apasata cam vreun minut si jumatate.pana se derula.caseta….
        Mai mult, cand ajungea aproape de finalul derularii trebuia sa fiu atent pt ca nu se mai oprea si putea rupe banda..🤣🤣🤣
        O minunatie de echipament electronic romanesc….🤣🤣, nu o sa uit niciodata.
        Daca povestim astea copiilor de azi o sa se uite la noi cu o privire cel putin ciudata….🤣

        Apreciat de 1 persoană

        • Vaaaaai, de groaza de a nu se prinde banda știu. Doamne, ce tragedie era dacă se întâmpla!
          Da, ei se miră. Norocoși că nu știu cum e. Așa cum am fost norocoși că nu știm cum a fost copilăria părinților, ei a bunicilor și tot așa…

          Apreciat de 3 persoane

  4. Mishuk zice:

    pune mâna pe călinescu, ia istoria literaturii române de la cap la coadă… și-ți trece pofta de continuări (3 volume, 2600 de pagini). chiar de la partea cu ”prefață la ediția I” – eu o am pe a doua, deci are și continuare ”prefață la ediția a II-a”! nenelu ăsta, are de toate (arată/arăta și bine), imagini, acțiune, ”subtitrare”, chiar și note de subsol… am verificat, nu sunt șobolani! – cu sunetul e mai rău, dar după vreo 200 de pagini o să prindă și sonor. o să-ți bâzâie o muscă-n cap tot felul de idei, numai să te desprinzi din scaun!
    crede-mă pe cuvânt! :)))))))))))))))))

    Apreciat de 2 persoane

  5. rofstef zice:

    Vai nerăbdătoare mai esti, și eu tot așa !
    😅🤣🤣
    Sper că n-ai prins vremea ai când îți era lumea mai dragă se lua curentul, ha, ha, ce mai zici, că îți venea să-i bați ca pe sacul de box..

    Ps. Eu mă uit pe filme și seriale..
    Scri așa exact cum scriu eu, să nu-ți de-a altceva..
    fsoline f și s – sunt cu roșu ca idee. Acolo poți bifa și anul în care a fost făcut filmul.. Poate te ajută!
    Baftă și seară plăcută Potecuțo !!!

    Apreciat de 2 persoane

    • Nuuuuu, Ștef! Cum să crezi asta? Nu am prins vremuri cu scris la aragazul cu butelie sau la lumânare! Nici cu încălzit apă pe aragaz, că nu era apă caldă. Sunt minoră, Ștef, nu știu din astea 🤣
      Mulțumesc frumos, voi încerca!
      Să ai o seară frumoasă!

      Apreciat de 3 persoane

  6. Ella zice:

    Cine mai are rabdare pentru „va urma” cand netul îti ofera filmul, serialul sau documetarul întreg?!
    Nu cred ca posturile tv de aici mai folosesc metoda asta, nu de alta dar „se înroseste” firul internetului in seara respectiva! LOL
    Seara frumoasa, draga mea!
    Pupicios! 😘😘😘

    Apreciat de 1 persoană

  7. ina02s zice:

    Ce vremuri! Totul era cu rația, chiar și filmele.. dar aici eu sunt complet afar’ din schema. Plus nu-mi plac serialele. Dar curioasa sunt! O săptămână trece repede. Te culci de doua, trei ori și gata! 🙂 O săptămână buna!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Asta m-a enervat puţin, Ina. Că ăsta nu e serial. E film. Mai lunguţ, e drept, dar film. Şi ei l-au împărţit.
      Dar da, imediat e sâmbătă iar 😉
      Îţi mulţumesc frumos! Săptămână frumoasă îţi doresc şi eu!

      Apreciază

  8. Issabela zice:

    😁😁😁 de-aia m-am dezabonat eu de la cablu… Deși tvr2 o fi si liber, habar n-am.
    Nici eu nu știu filmul, dar, dacă dau de el, la tine o să-mi fie gîndul înainte de orice alte considerente.

    Apreciat de 1 persoană

  9. tink3rbe11 zice:

    Mie îmi plac genul ălora de epocă, dar foarte rar prind câte un film și ghinionul face că uit de partea cealaltă și nu-l mai văd.
    Soarta.

    Apreciază

  10. Florina zice:

    Mamă cât am râs la titlul tău. 🙂 Da, stai să vezi ce-am văzut: a apărut ecranizarea de la Marin Eden, e tare să știi, actorul italian e super bine ales, cred că e o producție italiano-franceză. Tu știi că-i cartea mea preferată, atâta am așteptat filmul. Mi-a părut rău că sunt scene tăiate care în carte apar și în film sunt sărite, dar i-aș da un 7,5 ca nota deci mă bucur că l-au făcut.
    Merci de reocmandarea din articol, sper să-l văd și eu pe ăla cu Rudolph. Să avem o săpt. minunată, dragă Potecuță verde 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  11. Drugwash zice:

    Off-topic (aici): sînt oameni care au petrecut ore, zile, săptămîni, luni sau poate ani pentru a aduna şi corobora date, pentru ca apoi să tragă o concluzie; dacă vin şi ţi-o prezintă sec ca atare din lipsă de spaţiu/timp/chef asta nu înseamnă că au scos informaţia „din burtă” şi că se cred ei buricul pămîntului. Ideea e ca cel puţin să te îndoieşti de propria obstinaţie pentru o clipă şi să analizezi acea informaţie sub premisa „dar dacă totuşi (ceva) e adevărat aici; dacă ei au dreptate iar eu greşesc?”.

    Revenind… Căutînd nu prea mult am găsit pagina IMDb a mini-seriei aici ceea ce ne oferă cel puţin titlul original al filmului, pentru a-l putea căuta pe alte reţele.
    Din păcate, reţeaua de torente nu are surse disponibile momentan, deşi l-am găsit acolo. Se pare că printre alte ţinte ale cenzurii se află şi anumite trackere mai cunoscute, care au fost blocate de către vajnicii apărători ai legilor (altora).
    În altă parte – recte ‘filme online’ – nu am căutat, fiindcă făcînd referinţă la paragraful off-topic am învăţat de mult că „ce-i în mînă nu-i minciună”, sau aplicînd la mediul online „descarcă acum pe HDD, că mîine sau peste o oră s-ar putea să dispară definitiv de pe web”. Iar cine are posibilităţi hardware/conectivitate mai modeste sigur va vrea să aibă totul offline pentru „mai tîrziu” – orice ar însemna asta.

    Asta-i tot ce pot face pentru tine momentan.

    Apreciat de 1 persoană

    • Dragoş, nimic nu mă poate convinge că un om care la un comentariu de bun simţ îţi spune că eşti cu mintea scurtă merită să-i cânt în strună. Sunt oameni care din asta trăiesc: din a le da dreptate, orice-ar fi. Şi dacă atunci când ei spun că nu există lalele galbene şi vacile alea care zic că-s galbene sunt leşinate, eu zic „ştiţi, nu vă supăraţi, eu chiar acum mă uit la trei lalele galbene, în vaza de pe birou”, el zice că „aia e, la mintea ta nu mă mir”, crede-mă, mă îndoiesc grav de informarea lor şi mai ales de puterea lor de a distinge ce-au citit pe unde au citit. Când nu accepţi adevărul celuilalt deşi e evident, cu respect, e pierdere de vreme orice discuţie cu tine. Nu cu tine, Dragoş, cu ei. Ai înţeles ce-am vrut să zic.
      Şi singurul meu mod de a le arăta acelaşi respect e să nu-mi mai pierd timpul. Că eu chiar nu pot spune nimănui că-i vacă sau oaie sau muscă. Faptul că-l faci pe altul prost nu te face pe tine inteligent. Şi când aşa te exprimi indiferent de subiect, pentru mine cel puţin e clar ce fel de „interior” te macină. Şi nu, mulţumesc.
      Dacă ei au dreptate iar eu greşesc? Nu bag nimănui părerea mea pe gât. Şi dacă au dreptate dar eu sunt vacă, doar pentru că ei bănuiesc că sunt de altă părere, să-şi ţină dreptatea-n bula lor de mega inteligenţi.

      Mda, e clar, trebuie să aştept până sâmbătă. Uf.
      Mulţumesc frumos, Dragoş!

      Apreciază

      • Drugwash zice:

        Ai şi tu partea ta de dreptate, dar la mijloc e un mic amănunt: adevărul e unul singur, nu al unuia sau al altuia şi e foarte greu de aflat chiar şi parţial. Dacă acel adevăr depăşeşte capacitatea de înţelegere şi/sau acceptare a interlocutorului nu e vina celui ce-l rosteşte. Uneori, dovezile pot fi atît de multe, subtile şi mai ales ascunse (între timp) încît o explicaţie completă ar fi pur şi simplu imposibilă. Şi atunci rămîne să-l crezi pe cuvînt sau să-i respingi afirmaţiile şi să pleci.

        Asta n-ar fi o problemă cînd e vorba de o singură persoană, dar cînd adevărul e respins de marea majoritate – indiferent din ce motive – atunci lucrurile care ar fi putut fi reparate pe moment vor degenera şi vor suferi cu toţii – şi cei care n-au crezut dar şi cei care au crezut dar n-au avut sprijinul celorlalţi.

        Ar fi mult de discutat pe subiect, dar timp nu mai e. Poate doar asta de văzut (cît mai e acolo), ca dovadă că unii care au înţeles adevărul încearcă să lupte, deşi cu şanse aproape nule: https://youtu.be/QnsYcsCjLWI

        Apreciat de 1 persoană

        • Da, adevărul e unul singur când ceva e evident. Când sunt nuanţe, nu mai e simplu deloc.
          Oricum, nu despre acel adevăr vorbeam. Ci mai degrabă despre cum ne-am sălbăticit. Unii dintre noi. Şi despre uşurinţa cu care acceptăm lucruri oricât de nebuneşti ar suna, dar îl facem prost pe ăla care crede altceva.
          Dar cum nu vom afla prea curând, e vorba doar de nuanţe.
          Am rămas să aştept până sâmbătă. Filmul meu nu-i. Încă am răbdare ceea ce de apreciat. 😀
          O zi frumoasă, Dragoş!

          Apreciază

          • Drugwash zice:

            Vezi, ar trebui să stau acum să-ţi explic pe îndelete cum de adevărul este unic, inclusiv acele faţete/nuanţe care sînt doar puncte de vedere parţiale şi care aparţin întregului, dar m-am sălbăticit şi eu 🙄 şi nu mai am răbdarea necesară, nici timpul liber la dispoziţie, aşa că mai bine tac. Ştiu, unii – cei despre care vorbeşti – ar arunca cu epitete în asemenea situaţie, cel mai probabil din frustrarea de a nu fi fost înţeleşi. Frustrarea poate fi şi ea legitimă – ştii vorba cu facerea de bine… Da, uneori omul îşi poate ieşi din pepeni oricît ar fi de calm şi civilizat de felul său, mai ales cînd e vorba de chestiuni foarte grave şi foarte urgente. E bine să putem vedea dincolo de aspectele astea neplăcute, să punem accent pe conţinut nu pe ambalaj.

            Da, filmul tău nu-i de găsit online, cum nu (mai) sînt multe altele pe care le-am căutat şi eu pentru mine, dar cel puţin mai ai o şansă. Timp să mai avem, de trăit, dar mi-e teamă c-au intrat zilele-n sac – după cum se spunea odinioară.

            Eh, momentan mă „bucur” de-o ploaie cu bubuituri, aşa că ziua mea nu-i prea frumoasă. S-auzim de bine!

            Apreciază

            • Ăsta e unul dintre motivele principale pentru care nu deschid astfel de discuţii. Nu pe blog. Am unde le deschide în altă parte şi e suficient. Să nu le fac rău celor care-şi ies din pepeni că nu am eu aceeaşi părere cu ei şi să îi fac să înjure deşi ei sunt sfinţi altfel. Îi salvez. 🙂
              Da, e timp. Şi până sâmbătă nu mai e chiar aşa de mult.
              Numai bine îţi doresc, Dragoş!

              Apreciază

  12. sufletdec8il zice:

    Nu pot știi ce îți place sau nu, dar pot sa îți recomand(în calitate de pers cu figuri la seriale și filme🤣), Outlander. De când mi’a propus cineva sa îl vad, nu ma mai dezlipesc de el.. Are toate și eu cred ca îți va plăcea 😉

    Apreciat de 1 persoană

  13. sufletdec8il zice:

    Btw, când eram mica eu încă am prins TV cu VHS.. Mama ce fain mai era 😁😍😅. În rest, urmăresc mai mult biografii și documentare 🙂
    Numai de bine!

    Apreciază

  14. N-am habar de filmul ăsta despre Valentino. După un singur serial am asteptat GoT, dar n-am regretat. E drept că de fiecare dată când se termina un sezon mi se părea că durează prea mult până la următorul, dar după un timp mă luam cu altceva și uitam de el.

    Apreciază

  15. Diana zice:

    Eu aștept spin-off-ul Vizavi, dar trebuie să aștept să se termine difuzarea în Spania și abia apoi va putea fi preluat de Netflix, dar nu știu dacă va fi imediat 😦

    Apreciază

  16. Încă o dovadă că filmele bune se dau, de obicei, la ore inaccesibile pentru mine. Așadar nu pot să te ajut. Iar serialele pe care le urmăresc sunt, tot de obicei, cele care nu se leagă între ele, cum ar fi ”Camera 34”, ”La nr. 9”, ”Zona Crepusculară”, toate pe HBO GO sau pe HBO – TV.

    Apreciază

  17. Iosif zice:

    Vezi tu, copila mea draga, de ce iubesc eu aceste Poteci de dor, pe care ori de câte ori pasesc descult si cu multa atentie sa nu strivesc minunatele, superbele si magicele flori viu colorate si puternic parfumate de cuvinte, simboluri, metafore, sunete si ultrasunete joase, medii si înalte, pe frecvente minunate semanate, aranjate, cultivate, îngrijite si curate, îmi regasesc multe din experientele si sentimentele traite cândva, în alte dimensiuni, prin care am trecut cândva indiferent, mult prea grabit, neobservându-le, ignorându-le, fara sa constientizez ca poate n-am sa mai am prilejul de a le trai, sau poate le voi întâlni din nou, însa în alte împrejurari si în alt context, complet diferit de trecutul plin de necunoastere si lipsit de experienta.Un MARE MERCI, pentru tot ceea ce oferi în acest magnific coltisor de Suflet pe care-l lasi deschis cu drag cititorilor de inimi, printre care sunt si eu. 🙂
    Sa-ti fie zilele toate, cu pace, bucurii si fericire binecuvântate, azi si dincolo în eternitate, draga Potecuta !

    Într-o lume care încearcă să te facă lipsit inimă, rămâi un om bun

    Într-o lume care încearcă să te facă să crezi că este mai bine să fii escroc decât o persoană bună… Fii atent. Fii plin de compasiune. Fii un om cu literă mare.

    Fii tolerant. Fii mai puternic decât o inimă ruptă, durere și un trecut amar.

    Fii cel care știe să iubească, indiferent de câte ori iubirea a jucat o glumă crudă cu tine. Fii cel care știe să fi bun cu o lume care este uneori atât de nemiloasă.

    Într-o lume care încearcă să te facă să fii egoist, învață să împarți. Învață să dai, învață să te înconjori de oameni care te fac fericit. Învață să fii cel mai bun prieten, cel mai bun părinte sau cel mai bun partener.

    Învață să fii acea persoană la care se poate apela la ajutor sau să pentru sfaturi. Învață să fii cineva pe care te poți baza. Adu-ți aminte de inima pe care ai avut-o înainte să fie distrusă.

    Într-o lume care te obligă să fii indiferent, singur și detașat, fii curajos, vulnerabil și atent. Fii cea mai grijulie persoană. Fii primul care spune: „Te iubesc”.

    Fii cel care încearcă să facă și nu cel care pune întrebarea „ce s-ar întâmpla dacă …”

    Într-o lume care spune că nu ai dreptul să visezi, să crezi, găsește curajul să privești oamenii care trăiesc viața la care ai visat întotdeauna. Fii încrezut că și tu poți avea o astfel de viață.

    Viața este grea, dar în același timp poate fi foarte ușoară. Este crudă, dar în același timp poate fi foarte dulce. Viața este imprevizibilă, dar îți poate oferi și cele mai generoase cadouri.

    Într-o lume care face totul, astfel încât să vezi un pahar pe jumătate gol, învață să-l vezi pe jumătate plin.

    Într-o lume care încearcă să te convingă să trăiești o minciună, să trăiești adevărul. Viața va deveni mai ușoară dacă înțelegi cine ești cu adevărat și te accepți cu toate neajunsurile, greșelile și punctele tale slabe.

    Viața va deveni mai ușoară dacă încetezi să joci rolurile altor persoane și să devii tu însuți, pentru că tocmai pentru asta te răsplătește universul. Cu ce ​​sunt atrași oamenii.

    Viața va deveni mai ușoară atunci când încetezi să încerci să faci plăcere altora și să începi să trăiești așa cum îți dorești.

    Învață să lupți pentru inima ta într-o lume care încearcă să o transforme în piatră. Învață să păstrezi bunătatea în inima ta, învață să iubești mai mult, pentru că știu sigur un lucru: când viața se va încheia, nu îți vei mai aminti deloc de acele zile când ai fost crud, fără inimă sau speriat.

    Îți vei aminti vremurile când te-ai simțit îndrăgostit. Momentele care te-au făcut să zâmbești. Oamenii care au fost lângă tine, precum și oamenii pe care i-ai împins înainte, i-ai inspirat și iubit.

    Advertisement
    Când zilele tale se vor încheia, nu îți vei aminti decât de dragostea pe care ai experimentat-o ​​și care ai dat-o celorlalți oameni. Și apoi te uiți înapoi și îți dai seama cât de inutil este orice altceva.

    © Articol tradus sau scris de Psihologia de Azi

    Apreciat de 1 persoană

  18. Diana zice:

    Mie-mi plac serialele. 🙂 Dupa primele 2-3 sezoane (care, de regula, sunt la distante scurte in timp) nici nu mai astept cu nerabdare sa apara sezonul urmator – par ca forteaza lucrurile si daca ma mai uit o fac in virtutea inertiei, cand am timp sau chef. 🙂
    Nu te pot ajuta cu „Rudolph”, dar am impresia ca e miniserie = s-ar putea ca dupa urmatorul episod sa mai ai de asteptat (daca difuzeaza doar cate 50 de minute).
    Am prins „vremea VHS”. Erau nopti cand vedeam atat de multe filme incat ajungeam sa povestesc cum unul din fimul x se batea cu unul din filmul y. :)) Ce vremuri, maica…! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  19. anasylvi zice:

    Daca urmaresti la TV, se mai intampla sa dai peste miniserii. De obicei episodul urmator e tot in ziua in care l-ai vazut pe primul, la aceeasi ora, dar saptamana urmatoare. Trebuie sa urmaresti programul TV. Evident, toti avem sezoane din seriale pe care le asteptam. Eu urmaresc relativ putine seriale, nu prea am timp de ele, prefer lectura. TVR-urile nu au reclama in timpul filmelor sau emisiunilor, numai intre ele. In weekend, mai ales duminica, mai arunc o privire ce film se difuzeaza pe TVR2, in cautare de filme bune mai vechi, de negasit pe Netflix. Imi amintesc si acum cum stateam o saptamana intreaga asteptand un episod din Dallas… 😀

    Apreciat de 1 persoană

    • E sâmbătă partea a doua. Dar eu voiam să văd mai devreme. 🙂
      Şi ai dreptate, puţine filme vechi sunt pe Netflix, am mai căutat şi eu. Dar la câte sunt acolo… nu mai putem avea pretenţii 😀
      Eheee, cu Dallasul e poveste-ntreagă. Doamne, cât mai aşteptam! Şi genericul ăla era din altă lume, cu tot cu reclama la Kent 😀

      Apreciat de 2 persoane

  20. Ana May zice:

    https://www.youtube.com/watch?v=SNF6Hfk7muU- oare e vorba despre acesta? are si optiunea de subtitrare in romana, de la setari.

    Apreciază

  21. Aura B. Lupu zice:

    Simpatică mai ești, Potecuță dragă! 1,50 zici? 😁 Așa mi te imaginam și eu.
    Răbdarea nu-i punctul meu forte, dar pentru câteva seriale a fost musai să am.
    N-am văzut filmul pomenit de tine, dar mi-ai făcut poftă de el.
    Mulțam fain!

    Apreciază

  22. Zuzu zice:

    Little women – pe lista mea. Daca il gasiti pe undeva, anuntati-ma!

    Apreciază

  23. ioansperling zice:

    Eu care nu ma prea uit la filme si refuz categoric serialele i-am facut hatarul nevestei si ne-am uitat la Casa de Papel! Bineinteles la inceput la primele 5 stafel dupa care a inceput distractia la stafelul 6: la scleroza mea avansata nu mai stiam cine cu cine si de ce! Cred ca faceam multi bani daca ma filma cineva punand tot timpul intrebari si ramanand mai nedumerit dupa raspunsuri…..cand veneau! Potecuto sfatul meu: daca nu gasesti repede partea a doua….renunta!

    Apreciază

  24. nici eu nu am vazut acele mari filme…si spre rusinea mea nici nu stiu ce buton trebuie sa apas pentru TVR 2. folosesc TV-ul doar pentru HGTV (case, case si iar case) si Epic Drama si clar Netflix (azi intr-un final am convins-o pe mama sa foloseasca si ea netflix pentru filme si parca ar fi un copil care a descoperit borcanul cu bomboane).
    PS: eu mai caut filmele pe filmeserialeonline.org cand nu gasesc pe Netflix sau HBO Go

    Apreciază

Lasă un comentariu