„Salut! Ce faci?”

Dragă…,
Eşti bine? Ţi-e bine? Ştii…, mă gândeam că uneori şi cuvintele se pot izola de propoziţii, de fraze. Şi odată cu ele, de restul lumii. Pe ele cine le mai duce acolo unde le e locul, în gând şi suflet de destinatar? Poştaşii nu mai umblă pe străzi. Timbrele nu se mai vând, plicurile zac abandonate, goale şi îngălbenite. Gând spre alt gând poate zbura? Are voie? Le mai e permis zborul? Hm. Ştii, de fapt mă joc acum. Înşir cuvinte şi le zâmbesc, ştiind că uneori, doar uneori, nici nu e nevoie de asta. Când suflet spre alt suflet îşi găseşte drumul, chiar şi-n nopţile fără de stele, ce nevoie mai e de cuvinte?
Mergem mâine la teatru? Ştiu. Nu se poate. Acum chiar nu se poate. Dar îţi aminteşti câte nu s-au putut în urmă cu atât de puţin timp, încât încă persistă mirosul acelui moment? Mai ţii minte seara-n care adia vântul şi începuse să picure fin şi am zis că-i prea urât să ieşim din casă? Dar ziua aia-n care-am zis că ne e prea lene să rezervăm bilete, să ne îmbrăcăm, să ieşim, că se va face târziu, că…, că… şi că… o mai ştii? Şi eu.

Ştii, mi-am amintit de ziua-n care ne-au chemat prietenii la o plimbare. Spuneau că vom sta apoi la o terasă, era toamna la final, dar se simţea ca o seară de sfârşit de vară. Mai ştii ce le-am zis? Că nu. Să o lăsăm pe altădată. Am motivat că suntem puţin obosiţi deşi de fapt n-am putut renunţa la episodul 12 din sezonul 7 al serialului preferat. Dezamăgitor episod, mai ştii? Ne-a părut rău atunci.
Dar când am început să nu mai plănuim nimic şi să ne tot plângem că nu avem timp, mai ştii? Acum avem. Şi timp, şi planuri. Dar…

Le mai ştii pe toate astea? Şi eu. Le regreţi acum? Stai, nu-mi răspunde. Că ar fi degeaba. Şi nu s-au terminat. Doar s-au inversat puţin nişte cifre pe scara valorică a fiecăruia dintre noi. Şi vom avea din nou ocazia să amânăm, să anulăm, să refuzăm, să minţim, să ne minţim, să motivăm, să ne scuzăm, să ne plângem de vreme şi de vremuri, de noi, de alţii…
Şi vom avea din nou ocazia să ne bucurăm de toate. Doar că poate iar nu vom avea timp.

Mergem mâine la teatru? Să răzbunăm momentele-n care-am amânat pentru că. Pentru că ce? Mai ştii? Ce ciudat. Am şi uitat. Cât de neînsemnat a fost tot ce-a urmat după „pentru că…”, dacă nici măcar nu ne mai amintim. Nu-mi spune că nu se poate. Se poate. Dacă vrei, îţi spun şi unde. Se jor juca piese multe. Da, cu actori reali. Şi da, cu un ecran între noi şi ei. Aşa cum am avut între noi şi ceilalţi în tot timpul ăsta-n care deşi toate erau posibile, noi le făceam imposibile. Pentru că. Teatrele au închis uşile dar nu au tras cortina. Şi s-au mutat în mediul ăsta prin care-am stat noi când prietenii ne chemau din parc şi-i refuzam. Sunt piese multe, s-au anunţat deja.
Hai, se poate. Când ceva nu se poate, altele, multe altele, îi iau locul.

Ştii…, eu am vrut să-ţi scriu doar „Salut! Ce faci?„. Că atunci când suflet spre alt suflet n-are nevoie de cod poştal, n-are nevoie nici de cuvinte.

Foto

Acest articol a fost publicat în Scrisori și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

92 de răspunsuri la „Salut! Ce faci?”

  1. Sunt adorabili cei de la D5, iar tu mi i-ai adus în casă și în suflet.
    Ești un fin observator, iar eu m-am obișnuit cu faptul că știi să scoți în evidență esențialul.
    Pupicei cu sclipici!

    Apreciază

  2. stela9 zice:

    Uneori asemenea nenorociri ne fac sa ne dam seama ce conteaza cu adevarat🙂

    Apreciază

  3. Ana May zice:

    Poate că izolarea asta ne va convinge să reluăm vechile activități și obiceiuri, atunci când vom reveni la normalitate!
    … dar tu, ești bine?
    💖🤗🌺

    Apreciază

  4. Mishuk zice:

    eu… am să aștept articolul de mâine (dacă va fi)
    pentru cel de azi…

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu va fi 🙄
      Ăsta ar fi răspunsul scrisorii în care cert lumea pentru timpul pierdut pe nimic? E bine dacă nu a rămas asta ideea principală 😁
      Alina Manole e una dintre cele mai bune voci din muzica folk.

      Apreciat de 1 persoană

      • Mishuk zice:

        cerți tu lumea cum joc eu la păcănele :))))

        Apreciat de 1 persoană

        • Păi tu n-ai citit textul? Tu chiar crezi că aș fi avut curaj să zic altfel?
          O zic așa și de fiecare dată mă includ. Că nu-s cu absolut nimic mai bună, pe cuvânt! 😁

          Apreciat de 1 persoană

          • Mishuk zice:

            eu am și plicuri, și timbre și am scris și scrisori… scrisori pe care nu le-am mai pus niciodată la poștă… și aș putea să-ți spun și de teatru, dar… ce rost ar avea…
            draga mea, mai sunt câteva ceasuri și pașii vor trece într-o nouă etapă. tu ești o potecuță, cum bine ți-ai ales numele, pentru că simt eu că ți-ai ales rolul de a fi ghid pe drumul oamenilor până-i pui pe picioare. am admirat mereu la tine dăruirea cu care încarci oamenii de încredere, faptul că pe undeva reușești pe fiecare dintre noi să ne motivezi, arătându-ne că-ți pasă. la fiecare postare a mea, ai fost prezentă, indiferent cât de stupidă, groaznică sau imposibilă era. nu m-ai criticat niciodată și asta m-a făcut să mă simt important, am simțit că cineva a dat momente din viața lui pentru mine.
            asta ești tu, un om căruia îi pasă de oameni.
            și aici nu e vorba de mine, așa ești tu cu toată lumea… timpul tău îl transformi în firmituri pe care-l împarți. niciodată nu ți-am mulțumit pentru zâmbetul pe care-l așezi pe chipul meu când te faci simțită.
            dar totuși ești un om, ai și tu viața ta. și vine și această clipă când noi cei care suntem fericiți de tine în fiecare zi trebuie să-ți mulțumim. eu îți mulțumesc de pe acum. nu pot pune în cuvinte… dar cred că știi foarte bine. îți mulțumesc și în numele celor care poate nu știu (pentru că deh! nu te-ai lăudat cu asta), dar care ți-ar transmite aceleași gânduri! o viață minunată îți doresc, să fii fericită și să ne privești mereu la fel. suntem toți, prietenii tăi!

            Apreciat de 5 persoane

            • Pfuai, ce-mi faci, Mishuk!
              Tocmai acum când nu e voie cu atins pe față! Deși sunt acasă, spălată pe mâini, șterg cu mâneca ochii care se umezesc așa, de capul lor.
              Știi… am o meserie care, pe lângă suflet și aia, și aia, și aia, ca toate meseriile, mai presupune și niște chestii „studiate”, să zic. Pe ici-colo. (Nu știu dacă știi, dacă da, înțelegi mai bine. Dar nu insist, că nu aș vrea 😀 ). Adică, uneori, doar uneori, ce poate părea emoție, are în spate timp de gândire. Ei, atunci, cumva presupun ce naște asta. Și mă bucur că se întâmplă.
              Dar aici, o spun mereu deși știu că în tot timpul ăsta voi ați înțeles, sunt eu fără „cu premeditare”. Dacă un text mă face să plâng, o spun. Și plâng. Mai ales cu voi, cei pe care vă știu de o viață deși nu ne-am văzut niciodată, chiar pot fi eu, așa cum sunt.
              Și când aflu că felul meu de a fi naște așa ceva în gândul vostru, în sufletul vostru, în modul în care percepeți ceva, orice din jur, eu… după ce realizez că-i vorba despre mine, mă blochez și nu mai știu ce să zic.
              Eu trebuie să vă mulțumesc vouă, Mishuk!
              Îți mulțumesc mult!
              Știam că ești poet. Dar obișnuită cu glumele din comentarii, m-ai prins în offside și chiar m-ai emoționat.

              Apreciat de 2 persoane

            • Mishuk zice:

              Potecuț… să nu fii tristă. Nu din cuza mea, te rog. Știu că sunt nărod și spun lucruri când poate ar trebui să tac… și mai știu eu multe, dar nu mai zic nimic, promit.
              Promit că o să-mi pun masca și o să-mi joc rolul de fraierică în continuare. Zâmbește… mâine va fi mai rău!

              Apreciat de 1 persoană

            • No, acum mă supăr. Şi nu-i frumos să superi un om de ziua lui. De unde ai tras tu concluzia că-s tristă? Mishuk, există oameni care plâng şi de emoţie şi de bucurie, nu numai când sunt trişti.
              Dacă nu mai zici nimic… ăăă, nu-ţi dau tort. Na!
              Zâmbesc, sigur! Dar nu va fi mai rău 😉

              Apreciază

            • Mishuk zice:

              nici nu vreau tort! sâc!!! și nici nu vin să-ți cânt cu chitara, sâc-sâc!!!!

              Apreciază

            • Aşa, fă-mi în ciudă 😛 😀

              Apreciază

            • Mishuk zice:

              lasă, că și eu sunt ciudos, na!

              Apreciază

            • E clar, ies scântei 😀

              Apreciază

            • Mishuk zice:

              păi tu foc, eu foc!!! :))) sau poate cei născuți mai la începutul zodiei sunt mai temperați… stai să văd cum sufli :)))

              Apreciază

            • Sunt cum voi ei, Mishuk. Adică senzaţionali, fantastici, absolut minunaţi, ceva ce n-ai văzut, nici cu gândul n-ai gândit, din astea… un fel de Greuceanu reloaded.

              Apreciază

            • Mishuk zice:

              lasă-l pe greuceanul că nu se mai face :))) acum se poartă stan bolovan… deci eu sunt bolovanul și tu… stănica

              Apreciat de 1 persoană

            • Crengu zice:

              Sunteți grozavi, amândoi! Mulțumesc, oameni frumoși! 🙂

              Apreciază

            • Mulţumesc, Crengu!

              Apreciat de 1 persoană

  5. Issabela zice:

    Mereu ai tu prin context ceva care mă dă gata 🙂
    Dincolo de contextul larg, de idee șamd…
    Azi, cuvintele „izolate” de fraze ❤
    Să nu crezi că pentru asta citesc :))) chiar citesc cu sufletul. Și tot el, ci nu mintea, e așa încîntat de ce găsește 🙂

    Apreciat de 3 persoane

  6. Florina zice:

    Hm, mi-ai adus aminte de un citat, asa bine s-ar potrivi aici, dar il gasesti miercuri, te invit de acum la mine pe blog, de cand voiam sa-l postez… 🙂 Weekend cu soare, dragă Potecuță! 🙂

    Apreciază

  7. Aura B. Lupu zice:

    Da, ar fi fain să ne facem o listă cu primele lucruri pe care să le facem după izolare. Și să nu le mai amânăm. 💝💝💝

    Apreciază

  8. Diana zice:

    Eu aveam biletele la teatru pe 7 aprilie :)) bine că mi-ai amintit 😦

    Apreciază

  9. ane zice:

    Si mai e ceva neimportant. E bine. 🙂
    Lumea va conștientiza riscul și o să prețuiască viața!

    Apreciază

  10. diana zice:

    C-o jumatate de ora de veneam mai repede as fi inceput: Saaaalut! Sunt bine, multumesc. Sper ca si tu esti bine! 🙂
    Am vazut/ascultat „scrisoare de la corona”:
    https://www.youtube. com/watch?v=4Us8r51xPOA
    (am intrerupt link-ul sa nu apara video in comentariu) 🙂 Sper ca nu se strica ceva.
    Randurile tale vin ca o completare a scrisorii… Sunt 90% sigura ca imediat ce se anunta incetarea restrictiilor „draconice” lumea va porni de unde a ramas, turand motoarele la max. Pentru ca asa suntem noi, oamenii: promitem mult, planuim mult si, la o adica… mai e si maine o zi. Iata ca e posibil sa nu fie pentru toti.
    Ma opresc… 🙂
    Din suflet pentru suflet: sa fii bine, Potecuta draga! ❤

    Apreciat de 1 persoană

    • Dar ce s-a întâmplat în jumătatea asta de oră? 🥺
      Uf, Diana… nu știu ce să zic. Eu sper totuși să nu dăm buzna și să revenim și la obiceiurile mai puțin bune. Măcar pe alea să le mai pierdem pe drum…
      Îți mulțumesc mult, draga mea! Numai bine îți doresc și eu cu tot dragul!

      Apreciază

  11. ecoarta zice:

    Știi ceva!? Azi nu pot! O lăsăm pe altădată!?
    Știi ceva!? Azi nu sunt în apele mele! O lăsăm pe…???
    Și așa, tot împingem spre mâine, spre alte timpuri, pentru că „nu avem” timp. De fapt avem vreme, dar nu știm uneori ce să facem cu ea. Problema abia acum începe: avem timp, ce facem cu el? Îl simțim acut ca pe un ghimpe. Pereții ne opresc, ne oprește frica! Frica!? Da, frica și făcut culcuș în oameni…Ce păcat!

    Apreciază

    • Exact asta aveam în minte, Aura dragă. Timpul le care-l blamam. Și toate cele amânate din cauza lui. Ei, ce facem acum cu el? Știu, nu e deloc bine ce se întâmplă. Dar acum îl avem. Am vrea afară, în parc. Știu. Dar avem cărți în așteptare, filme amânate, telefoane amânate, mailuri amânate, timp cu noi amânat. Să nu-l risipim și acum…
      Te îmbrățișez!

      Apreciat de 1 persoană

  12. adrianport zice:

    Timpul asta nu-l am inca. Pentru ca inca trebuie sa lupt cu efectele acestei crize, desi lupta pare, pe zi ce trece, tot mai inegala. O parte din mine evident ca si l-ar dori. Restul se teme de acest timp liber care ar veni cu prea multe necunoscute. Mi-e teama ca ce-am amanat ieri din lipsa de timp as putea ignora maine din prea multe griji. Sper sa ma insel si sa ma bucur de timpul asta care se pare ca va veni, indiferent de ce vreau eu.

    Apreciază

  13. Am întâlnit români fericiți, care se bucură de această izolare și alte efecte colaterale ale pandemiei. Încă o dovadă că suntem foarte diferiți în gânduri și suflet, dar tu ești ca o oază răcoroasă pe timp de caniculă, pentru oricare din noi, Potecuță!

    Apreciat de 1 persoană

  14. Şi va fi bine, Potecuţa? Crezi că vom învăţa ceva din asta sau ne vom întoarce la poluare, distrus planeta, hipertehnologizare şi goana nebună după comercialism?
    Şti, noi umanitatea, suntem ca un alcoolic care a ajuns aproape în ciroză din cauza stilului de viaţa toxic. Poate că…. Poate că medici (sau Dumnezeu) îl vor salva. Ce se va întâmpla după?

    Apreciază

    • Dacă aş spune ce se va întâmpla după, ar însemna să arunc o părere, o presupunere nefondată, bazată pe… nimic.
      Acum, e important prezentul. Şi trebuie să avem grijă. De noi, ca să putem avea de alţii. Să ne protejăm, să-i putem proteja pe ceilalţi. Să ne facem noi o radiografie, să vedem ce putem schimba în noi, să contribuim la binele la care sperăm. Să-i ajutăm pe alţii, cărora le e mai greu, de la distanţă. Cu un gând bun, cu o vorbă de încurajare, cu o lumină aprinsă-n căscioara lor singuratică.
      Asta e important acum. Să trecem frumos şi cu bine peste asta. Că dacă stăm şi ne gândim la gri-ul pe care-l vor aşterne alţii după asta, vom ieşi mai răi şi mai întunecaţi din perioada asta şi vom face noi mai mult rău în jur decât poate vor face alţii.

      Apreciază

      • Nu, Potecuță, dă-mi voie să nu fiu de acord cu tine. M-am săturat să aud de atâția ani acest ” acum e important prezentul”. Asta ne-a adus acolo unde suntem. Intotdeauna ne-am gândit doar la….acum.
        Tot ce-am distrus în jurul si in sufletul nostru am facut-o încercând să ne bucurăm de clipa de…azi.
        De ce să ne gândim doar la cum să ne salvam și sa nu privi la ce ar trebui facut după ce ne salvam ?
        Dacă vom continua să distrugem totul în jurul nostru ce rost are totul.
        Potecuță am văzut atâția oameni mișto în jurul meu. Te numeri printre ei. Din păcate ei stau undeva in spatele clasei lasându-i pe derbedei sa distrugă clasa.
        Trebuie să schimbăm totul. Felul în care se face politică, economie, educație.
        Dacă nu schimbăm totul eu nu pot să mă gândesc doar la cum să trecem peste și să o luăm de la capăt în aceeași mizerie.

        Apreciază

        • Albert, eu vorbesc de acum, adică de criza în care suntem. E obligatoriu să facem tot ce putem să ne ferim. Şi să-i ferim pe alţii. De asta trebuie să ne gândim la prezent. Ştii… dacă nu ne gândim acum la prezent şi încercând să schimbăm viitorul, ignorăm toate măsurile, e foarte posibil să nu mai existe viitor. Pentru noi sau pentru cei din jur. Şi atunci… la ce folos toate planurile?

          Apreciază

          • Potecuță, locuiesc în București. Centru. Ști cum era ieri bulevardul central? Nici în zilele bune dintr-o zi normală nu era atât de aglomerat. Dacă a existat un singur om infectat în toată acea mare de oameni, acum avem deja mii de cazuri de infecție comunitară. Cum sa-i ferim? I-am izolat pe părinții mei ca la Gulag. De 14 zile nu au ieșit nici în curte. Sunt bătrâni și bolnavi. Dar dacă din cauza egoismului si nepăsării celorlalți iau eu virusul, de ce i-am chinuit atât? Dacă acei oameni de ieri erau educați, dacă aveam p conducere politică competentă, o societate matură și altruista, atunci noi noi acum am fi avut aceeași opinie. Eu vreau sa știu, pentru sufletul meu, dacă merită să lupt, să mă rog, ca această societate să supraviețuiască. Oamenilor aceia de ieri crezi că le păsa de faptul că sistemul de sanatate poate colapsa so atunci se năruie totul? În fine, e o discuție lungă, deși întrebarea este aceeași. Merităm să supraviețuim sau mai bine am dispărea toți, să rămână doar copiii și să cladeasca ei o lume nouă, altfel decât am făcut noi, poate nu vor repeta greselile noastre. Poate….

            Apreciază

            • Ar însemna resemnare. Eu n-aş prea vrea să joc rolul ciobănaşului mioritic. Chiar nu. Şi pentru că ştiu că există-n jur inconştienţi, să nu le zic altfel, fac tot ce-mi stă-n putere să nu le dau voie să mă afecteze. Iar vorbesc strict de pandemie. Deci nu merg aiurea pe străzi, să mă bag în turma lor. Fac drumul casă-serviciu. Şi de luni nici pe ăla. Că nu e vorba de egoism aici. Dacă eu îl iau, tot eu îl dau mai departe. Şi nu aş putea trăi cu asta.
              Deci nu-mi permit să merg pe ideea că şi aşa e prea târziu să mai educăm o parte a planetei, că şi aşa… că şi aşa… că nimic. Eu am înţeles şi ca mine mai sunt nişte sute de mii. Care au tot dreptul să trăiască.

              Apreciază

  15. Floare de mai zice:

    Potecuță,AZI E DESPRE TINE !!!.AZI E ZIUA POEZIEI !!!.SI NU NUMAI !!!.

    LA MULȚI ANI !!!!,DRAGA NOASTRĂ,Să ai parte numai de bine si linişte în suflet,permite-mi să îți ofer un mic Dar din partea mea:

    Să îți alerge-n suflet Primăvara
    Cu paşi de vis pe drumuri de poveşti
    Ce îți aduc din zori şi până seara
    Zări de splendoare albă.La fereştri

    De cântec făr’ arpegii de tristețe
    Să îți surâdă ne-ncetat minuni
    Ce-n orice zi cu drag să te învețe
    Zborul pe aripi de promisiuni

    Şi de speranță.Să păstrezi Cuvântul
    În argintate rame de-nțeles
    Iar Cerul să coboare pe Pământul
    Acestui Anotimp care-a ales

    A fi cuprins de linişti şi prefață
    Cu nesfârşite zâmbete-n antet
    Şi să aduni,acum şi-oricând în viață
    Doar flori de Fericire în buchet !.

    Te îmbrățişez cu drag,bucurii multe şi senin deasupra ta !!!!.Pupici !

    Apreciat de 1 persoană

  16. KhristianP zice:

    Că tare bine zici. 👏☺️
    Eu, deunăzi ma gândeam, că de câțiva ani încoace, deși liber să ies afară la orice oră, am fost închis în mine, indiferent de locul în care m-am aflat. Pentru mine, aceasta perioadă, este motorul de pornire al unei noi ere, cea a redescoperiri de sine.
    Foarte frumos, emoționant și realist, acest articol. 👏☺️

    Apreciază

  17. Iosif zice:

    Salut ! Sunt sanatos si ma simt minunat de bine, iar gândurile de iubire zboara, pe potecute virtuale înspre tine, se-nalta peste norii de pe cerul negru plin cu nori, plutind în zbor multicolor de curcubeu, întro magie plina de parfum, flori si culori…
    ” Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică, de aceea îţi păstrez bunătatea Mea ! Te voi aşeza din nou, şi vei fi aşezată din nou, fecioara lui Israel ! Te vei împodobi iarăşi cu timpanele tale şi vei ieşi în mijlocul jocurilor voioase.”
    Un Weekend binecuvântat, draga Potecuta !

    Apreciază

  18. Ella zice:

    Abia acum ne dam seama cat de fericiti si in siguranta am fost …
    Imbratisari draga mea, ai grija de tine!

    Apreciază

  19. Suzana zice:

    Numai bine, draga Potecuta! Poate ca ideile principale s-au schimbat, dar imi ramane curiozitatea mea: chiar intelegem ce se intampla si de ce se intampla? Chiar suntem in stare ca odata ce pricepem ceva, sa ne schimbam structural, sa ne dam seama de balastul din viata noastra si sa-l dam deoparte? Poate! Sper!
    Este o perioada cand avem parte de o lectie dura, pe care imi doresc sa o inteleg cat mai corect!
    Nimic nu este ceea ce pare, din pacate!
    Un weekend linistit, draga mea! Imbratisari!

    Apreciază

  20. Doar când suntem îngrădiţi în vreun fel, înţelegem câte clipe minunate am lăsat să treacă pe lângă noi convinși fiind că vin altele la fel de frumoase.
    Dar astăzi nu este ziua regretelor. Pentru „cineva” este sărbătoare, iar eu nu am uitat. Potecuță să ai un drum frumos în viaţă! Nouă să ne permiți să fim acolo de-a lungul lui să te putem încuraja de câte ori vei simți nevoia.
    🤗🤗

    Apreciază

  21. Ce frumos e afară când nu ai voie să ieși! Orașul e mai frumos, câmpu-i mai verde.. Așa suntem noi, cred ca omul în general, nu doar noi, românii.
    Să știi că fix azi, privind un câmp verde plin de pungi aruncate, fix la marginea unui sat, care nu-i deloc „un sat” mi-a scăpat un „ce nație de proști suntem”. Încep sa cred tot mai mult în asta. Cu părere de rău.

    Trecând peste, sper ca ziua asta te-a prins voioasă, sănătoasă și plină de putere. Am văzut apusul astăzi (sper ca l ai văzut și tu) și am gândit, uite, ce cadou ii face Dumnezeu Potecutei. Un soare imens, ca o portocală, un portocaliu roșiatic intens tare de tot. Nu am văzut prea des asa ceva, a fost special. Cred ca pentru tine a fost 🙂
    La mulți ani!

    Apreciază

  22. Zina zice:

    La mulți ani, Potecuță! Îți doresc o viață lungă, plină de bucurii!
    Iată și darul meu pentru tine: Ești potecuța ce mă duce spre pădurea mirosind a rășină, spre pâinea aburindă, spre ideile uimitore ale creatorilor de frumos, spre cuvinte scrise din suflet, spre Frumos!

    Apreciază

  23. Katherine zice:

    La multi ani draga Potecuta!
    Sa te binecuvanteze Dumnezeu pentru tot timpul dedicat acestui blog, pentru randurile scrise cu atat drag si pasiune, pentru dedicare si pentru suflet.
    Te imbratisez! 🤗💐

    Apreciază

  24. tink3rbe11 zice:

    Așa este, mereu și la orice am motivat că nu avem timp. Asa vom face mereu pentru a ne sustrage, acum ne pare rău dar la fel vom face. Din păcate. Toată izolarea asta nu schimbă omul, nu poate.
    Toate sunt adânc înrădăcinate.
    Să sperăm că va fi bine, acum, mâine și peste mai târziu.
    Te îmbrățișez cu drag Potecuto, și multă sănătate!

    Apreciază

    • De data asta cred că va fi o bucurie să ne reluăm obiceiurile…
      Din păcate, nu toţi par să fie dispuşi să renunţe le ele nici măcar pentru o perioadă scurtă.
      Îţi mulţumesc mult! Şi eu îţi doresc sănătate multă şi numai bine!

      Apreciază

  25. Suzana zice:

    Nu stiu daca ai comentat la citate inainte sau dupa un link pe care uitasem sa-l adaug.
    https://humanitas.ro/humanitas/colectii/biblioteca-virtuala
    In caz ca a fost inainte! 🙂
    O zi frumoasa, draga Potecuta!

    Apreciază

Lasă un comentariu