Pot să stau şi eu cu voi?

Sărut-mâna şi bine v-am găsit! Sau bine aţi venit! Sau bine am venit? Of, am uitat ce trebuia să spun. Eu sunt blogul Potecuţei şi e prima dată când vorbesc cu dumneavoastră şi am emoţii mari, de aia am uitat. Eu ieri am împlinit şase ani şi am rugat-o mult pe Potecuţa să mă lase şi pe mine să vă spun ceva, că acum sunt băiat mare şi eu şi pot. Dar ea la început nu a vrut. Că ea s-a dus la şcoală când avea 6 ani, în septembrie era, ştiţi că atunci nu erau clase zero, din astea pregătitoare, ca acum, şi ea nu ştia să scrie când era aşa ca mine şi eu am râs de ea şi ea s-a supărat pe mine. Şi nu m-a crezut că eu pot să scriu, ea nu ştie că acum copiii de şase ani rezolvă integrale, nu ca pe vremea ei?

Bine, să nu-i spuneţi că am zis asta, că pe urmă zice că am zis de ea că e bătrână şi nu e. Adică, nu e de tot. E aşa şi aşa. E puţin mai bătrână şi puţin mai tânără. Nu ştiu cum se spune, că asta nu am învăţat încă. Dar nu e cum sunt prietenele mele de la grădi, de exemplu. E aşa şi aşa. Dar nu vă mai spun, că se supără tare rău pe mine, că ea nu vrea să vorbească despre ea pe blog şi eu nu vreau să spun, că nici eu nu vreau să vă spună ea că eu am o iubită de la grădi, şi ea mi-a promis că nu vă spune. Şi nu cred că v-a spus. V-a spus?
Ea mi-a mai zis că eu nu pot să stau să vorbesc cu dumneavoastră, că aici se vorbesc lucruri de oameni mari. Dar eu nu înţeleg ce lucruri de oameni mari sunt alea cu poze cu desene animate şi poezii? Că asta făceam eu la grădi, la grupa mică. Dar nu i-am spus nici asta.

Nici acum nu m-ar fi lăsat să vorbesc cu dumneavoastră, dar acum ea pleacă şi a zis că trebuie să am eu grijă. A zis că are concediu şi că lipseşte nu ştiu cât. Am întrebat-o cât înseamnă nu ştiu cât şi a zis că de luni până… nu mâine după luni, nici poimâine după luni, nici altă zi după poimâine după luni. Şi am uitat. Că era aşa, puţin cu treabă şi nu mi-a explicat exact. Nu ştiu de ce a făcut aşa. Că ea de obicei are răbdare când eu nu pricep şi când eu fac prostii şi mă blochez sau dau erori.
Dar acum cred că era nervoasă. A, nu, nu nervoasă. A zis ea ceva cu obosită şi că are nevoie de relaxare şi de o pauză. Eu nu ştiu ce e aia, că asta numai oamenii mari ştiu ce înseamnă. Şi am întrebat de ce trebuie oamenii mari să aibă concediu şi tot spun ei de stres şi ea mi-a zis ceva că să nu-şi piardă minţile. Nici asta nu am înţeles. Cum să pierzi ceva ce n-ai? Dar eu sunt mic şi nu pricep. Când mai cresc puţin şi îmi voi pierde şi eu minţile, ca oamenii mari, voi înţelege. Dar de ce se stresează oamenii aşa?
Am strigat-o să o întreb exact. Şi a zis două săptămâni. E mult oare? Eu cred că e foarte mult. Am vrut să o întreb, dar sigur zicea ceva ce eu nu aveam voie să repet, că sunt copil şi copiii nu vorbesc prostii. Bine, nici ea nu vorbeşte. Dar când e puţin nervoasă zice ceva de pui şi pisici. Ai ei. Dar ea stă la bloc şi nu are animale-n casă. Dar oricum a zis că eu nu am voie să zic aşa. Şi cred că dacă ziceam acum că e mult două săptămâni, ar fi zis iar de pisici ceva.

M-a strigat acum şi a zis să vă spun că speră să vă fie dor de ea şi să-i şi spuneţi asta când se întoarce. Bine, ea mai vine şi mâine aici, nu pleacă de acum. Dar nu mai postează până se întoarce. Aşa a zis, să vă spun să-i spuneţi că v-a fost dor. Se alintă acum, asta ştiu ce înseamnă. Dar să nu-i spuneţi. Pe mine nu mă lasă să mă alint. Că eu cum fac ceva, cum se supără şi se sperie şi vă scrie vouă să o ajutaţi să mă faceţi să îmi revin. Că nu apar notificări, că nu îi apăreau nu ştiu ce steluţe, că aia, că aia. Eu abia ieri am împlinit şase ani şi ea vrea să mă port ca oamenii mari. Dar ea acum cântă „ţup-ţup-ţup-ţup-ţup-ţup, vreau să stau şi eu aici”. Ce să mai înţeleg eu din treaba asta cu oamenii mari?
Bine, ea nu cred că e om mare. E om mai mic aşa, adică nu foarte mare, numai puţin mare. Că de exemplu, dacă vine cineva la ea acasă şi vrea să ia pahare, se urcă pe un scăunel să ajungă la dulapul de sus. Dar cred că e stresată, de aia. Că ea de obicei nu face aşa. De obicei, cântă „am o căsuţă mică uite-aşa şi fumul se ridică”. Acum cântă aia cu pădurea cu alune şi asta cred că e puţin mai grav. Dar să nu-i spuneţi că v-am spus.

Bine, eu rămân aici cu voi. Dacă vreţi şi voi să rămâneţi cu mine. Mi-am adus şi jucăriile şi vă dau câte una la fiecare, să ne jucăm împreună. Şi dacă vreţi să fim prieteni cât e ea plecată, două săptămâni, poate că vă spun secretul meu despre faptul că eu am o gagică de la grădi. Dar încă nu vă spun.

Bine. Potecuţa spune să spun sărut-mâna şi să vă las acum, că poate dumneavoastră aveţi treabă. Zice să vă spun că vă pupă. Şi să aveţi grijă de voi. Pardon, de dumneavoastră, a zis că aşa să vă zic. Eu nu înţeleg. Că ea nu lasă pe nimeni să-i spună dumneavoastră. Ea la toată lumea zice să-i spună ceau şi tu, nu dumneavoastră. Ea pe mine de ce mă pune să vă zic aşa? Zice că aşa e politicos. Şi mai zice că să vă găsească pe toţi sănătoşi şi fericiţi când se întoarce. Şi că…. of, oamenii ăştia mari, parcă pleacă pe Lună când pleacă în concediu, nu mai termină cu zicerile astea.

Bine. Eu mă bucur că m-a lăsat să vorbesc. Eu trebuie să plec acum, că mă strigă. Bine. Sărut-mâna. Şi mai vorbim. Zice că ea mai intră pe aici. Ştiu că vrea să mă supravegheze. Dar eu nu fac prostii, nu e nevoie. Dar să nu-i spuneţi dacă totuşi fac. Bine. Sărut-mâna.

Foto

Acest articol a fost publicat în Suflet pe poteci și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

96 de răspunsuri la Pot să stau şi eu cu voi?

  1. forakid zice:

    Fii pe pace, îți țin companie. Nu voi pleca în niciun concediu, așa că mai trec….puțin….preț de o mângâiere. ❤

    Apreciat de 1 persoană

  2. 9 zice:

    Spune-i Potecutei ca-i doresc sa aiba parte de zile frumoase in concediu, iar tu sa ai parte de prieteni care sa nu te lase singurel🤗

    Apreciat de 1 persoană

  3. ioansperling zice:

    Concediu placut!

    Apreciază

  4. ane zice:

    Vacanță plină de frumos și farmec îți doresc, Potecuță!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Spune-i Potecuței ca ești în siguranță cu noi, celelalte bloguri. Abia mai punem și noi de-o joacă, și mie sau poate numai mie mi se mai ia uneori de problemele și dilemele oamenilor mari.
    Sau nu-i spune nimic, o să vada ea singură cînd vine din concediul ăla frumos și meritat (suflă-i că suna mai bine „vacanță”…) 🙂

    Apreciază

  6. soapteînamurg zice:

    Bloguleț, convinge-o să-ți dea parola ca să stai cu noi de vorbă să nu te plictisești. Te tragem noi de limbă și ne spui ce nu-ți dă voie să săpui. Treansmite-i de la mine, concediu plăcut!

    Apreciază

    • Nu mă lasă aşa. Că ştie că eu vă spun tot. Zice că mai pot scrie câteodată, dar numai când e şi ea acasă. Că poate eu mă încurc. Aşa zice.
      Dar eu mulţumesc pentru susţinere, poate reuşim să o convingem împreună. Şi zice că vă transmite că vă pupă!

      Apreciat de 1 persoană

  7. OO zice:

    Să crești mare, dar să rămâi copil, căci numai copiii știu să se joace !

    Apreciază

  8. Ana May zice:

    Vacanță frumoasă 💝!

    Apreciază

  9. indiferent zice:

    La multi ani mititelule, ai o mamica creativa. Clar, are nevoie de odihna! Concediu placut!

    Apreciază

  10. firdeiarbainbataiavantului zice:

    Ca mâine te duci la facultate, la cum trece timpul. Concediu plăcut Potecuţei!

    Apreciază

    • Eu nu prea vreau să cresc. Că Potecuţa zice că nu prea e nicio scofală să creşti, că e mai bine aşa, copil. Nu ştiu ce înseamnă scofală, dar cred că e ceva ce nu-i chiar extraordinar.
      Mulţumesc frumos! Să aveţi o zi frumoasă!

      Apreciat de 1 persoană

  11. rofstef zice:

    Să-i spui Potecuţei că m-am distrat pe cinste cu tine pe blog, și să te mai lase din cand în când să scapi și tu pe la tastatură..☺☺
    Și să-i mai spui ne apărat, că îi doresc un concediu cu mult soare, cu relaxare totală și încă ceva, să-i spui să nu pună parolă pe laptop, ca să poți scăpa pe blog și să ne mai zici una alta, că tare bine m-am distrat..😂🙋

    Apreciază

    • Mulţumesc mult de tot!
      Îi spun numai partea cu urările acum. Şi când se întoarce, îi spun restul. Că acum e stresată şi oamenii mari, mai ales femeile, fac urât când sunt aşa. Şi va spune că ce, adică Ştef, de mine nu-ţi mai place cum scriu, cu mine nu te distrezi, numa’ cu ăsta micu’, io ce am? Aşa va spune, că e cu nervii stricaţi acum şi nu pricepe. Dar când vine relaxată, îi spun. Şi atunci nu va mai înţelege pe dos şi sigur se va bucura şi mă va lăsa. Bine.
      I-am spus şi a spus că „ieee, spune-i că îi mulţumesc mult şi că îi doresc zile frumoase, cu plimbări frumoase cu bicla pe coclauri!” Eu nu am voie să spun biclă, ea zice că se spune bicicletă, că eu trebuie să vorbesc corect. Dar ea are voie orice, că aşa fac oamenii mari, se prostesc cât vor ei.
      O zi frumoasă!

      Apreciat de 1 persoană

  12. Iosif zice:

    La multi ani Blogulet istet, si te rog sa-i transmiti Potecutei ca tu ramâi cu aceeiasi fideli si devotati prieteni de gradi, care au aceleasi pasiuni si drag de jocuri de-a v-ati ascunselea, printre cuvinte, simboluri si metafore, sunete si culori spectrale, sa o asiguri ca la întoarcere de la munte sau de la mare, eu o astept c-o sincera si calda îmbratisare ! 😉
    O îmbratisez cu drag si la plecare,
    si o voi însoti cu gândul în voyage,
    sa aiba parte de protectie si Soare,
    sa îsi elibereze inima de orisice bagaj !
    Bonne vacances !

    Apreciază

  13. anasylvi zice:

    La multi ani frumos blogulet, poti sa-mi zici tu oricat doresti si sa stam din cand in cand la povesti. Iar Potecutei spune-i sa se distreze la maxim in concediu! ❤

    Apreciază

  14. condeiblog zice:

    Ha… Îmi place asta. Bloguleț, copilul alter ego al Potecuței… Pentru că ea, care este atât de drăguță. nu poate pleca într-un concediu fără a se gândi încă la noi și ne lasă pe mânuțe bune 🙂 Un copil ca ea și ca noi, cuminte și manierat, care spune tot fără să vrea, bineînțeles 🙂 Vacanță frumoasă, Potecuța!

    Apreciază

    • Mulţumesc mult de tot! Nu pot pleca aşa. Pentru că ştiu că sunt pe aici mulţi oameni dragi care, obişnuiţi fiind să postez la două zile, poate s-ar întreba. Şi poate m-ar întreba. Şi cum n-aş fi pe fază să răspund, pentru clipa aia în care şi-ar putea face griji, eu sunt datoare să anunţ că plec. Eu am păţit să mă îngrijorez pentru câţiva şi ştiu cum e.
      Zile pline de bucurii şi să ne recitim cu bine! Vă las cu bloguleţul. Să nu-l trageţi de limbă, el nu ştie să ocolească răspunsuri când nu vrea să răspundă, el spune tot 😀

      Apreciat de 1 persoană

  15. Bine, Potecuță, pleci în vacanță! Șase ani zici că are Bloguleț? Isteț băiat! Îl lași pe mâini bune. Ai grijă de tine și întoarce-te cu bine!

    Apreciază

  16. Vacanta de vis, Potecuta!

    Apreciază

  17. Tare simpatic ești tu, blogulețule, și îmi pare bine să ne cunoaștem astfel! La mulți ani îți doresc, iar Potecuței să-i transmiți cele mai bune urări pentru un concediu plăcut, că-l merită! O să-i ducem dorul, dar știm că va veni cu povestiri frumoase, așa cum face ea de fiecare dată. 🙂

    Apreciază

    • Mulţumesc mult, şi mie îmi pare bine!
      I-am transmis şi a zis că „mulţumesc mult, Petru! Şi mie îmi va fi dor, dar imediat mă întorc şi ne întindem iar la taclale.” aşa a zis.
      Eu zic să fie o zi frumoasă pentru tine! Sper să nu mă certe Potecuţa că am vorbit cu „tu”.
      😀

      Apreciat de 1 persoană

  18. Floare de mai zice:

    La mulți ani bloguleț,să Creşti mare mare şi să îi transmiți stăpânei tale că o iubim şi o aşteptăm să te ajute să te faci mare şi că între timp ne va fi Dor de ea dar îi urăm un concediu minunat cu întâmplări frumoase pe care să ți le şoptească şi ție ca să le aflăm şi noi

    P.S.Sper să se întoarcă cu postări frumoase,cadou de ziua mea,pe 14 august😊😊.

    Apreciază

  19. In primul rand iti doresc la multi ani si sa cresti mare (nu ca nu ai fi deja mare 😋). In al doilea rand, nu-ti face griji, iti tin eu companie cat e plecata Potecuta, asa ca n-o sa te plictisesti, vin in vizita cu dulciuri😘, sunt convinsa ca iti plac. Spune-i Potecutei ca o pup cu drag si o astept sa se intoarca! De asemenea sa-i urezi concediu placut si relaxant! Te pup si pe tine si, sa stii ca doua saptamani trec repede!

    Apreciază

  20. ecaleopi zice:

    La mulți ani, bloguț drăguț! Nu te vom neglija, în lipsa Potecuței! Are dreptate și ea, este nevoie de vacanță. Cred că îți va aduce povești drăguțe, care te vor ajuta să crești mare și frumos!

    Apreciază

    • Mulţumesc frumos! Ştiu că îmi va fi bine cu voi, ştiu că sunteţi toţi tare drăguţi şi aveţi grijă de mine!
      Sper şi eu să vină cu multe poveşti, abia aştept să se întoarcă!
      Spune că vă mulţumeşte tare, tare mult!

      Apreciat de 1 persoană

  21. Geo zice:

    Foarte frumos articolul!

    Apreciază

  22. ecoarta zice:

    Doruleț, să fii cuminte! Te aştept! Te aştept aici că şi eu plec…m-aşteaptă nemărginirea albastră a oceanului…am stat destul…dar între noi nu au fost şi nici ni vor fi distanțe…Să revii odihnită! Îmbrățişări…mii!🤗🤗🤗🤗🤗

    Apreciază

  23. illusion zice:

    La mulți ani, blogul Potecuței! Să crești mare și voinic! ❤️🤗 Cu drag, tanti Illusion ❤️

    Apreciază

  24. Ana G. zice:

    Au trecut deja 6 ani?! Îmi amintesc ce mult m-am bucurat când ți-am regăsit stilul, că tare îmi lipseai. La mulți ani blogului, iar ție, fata mea dragă, concediu plăcut.

    Apreciază

  25. Suzana zice:

    Imi pare bine ca ne cunoastem. Iti vorbeste un blog un pic mai mic. Inca nu am implinit sase ani.
    Daca vrei sa ne jucam din cand in cand mi-ar placea. Aduc si eu jucarii, sa stii.
    Sa-i transmiti Potecutei sa se simta bine in concediul acela de om mare! 🙂
    Si poate ne mai auzim cand si cand, sa schimbam impresii…
    Si iti spun La Multi Ani. Plus pupici si muuuulte zambete!

    Apreciază

    • Mulțumesc mult de tot! Să creşti şi tu mare, frumos eşti, ştiu eu, Potecuţa te citeşte cu mare drag. Eu vreau să ne jucăm, abia aştept. Şi dacă o rogi tu pe Potecuţa să mă mai lase să scriu, eu tare aş mai vrea…
      I-am transmis şi a zis că îți mulțumeşte mult şi te pupă cu drag! Şi îți transmite zile cu soare şi bucurie!

      Apreciază

  26. Wooooow! Ce copil frumos ai crescut! Și ce frumos ai scris și doaaamne cât de mișto te-ai gândit! Sper să te distrezi și să te relaxezi și să fie așa cum vrei tu 🙂

    Apreciază

  27. Aura B. Lupu zice:

    Vacanță frumoasă Potecuță! Și tu să crești mare, blogulețule de 6 ani! ❤

    Apreciază

  28. Alex zice:

    He, he! Simpatic tare Bloguleț al tău, dragă Potecuță. La mulți ani și să crească mare! Iar ție… o vacanță binemeritată și odihnitoare, de unde să te întorci cu multe povești frumoase.
    Toate cele bune, cu drag! 🙂

    Apreciază

  29. papagigli zice:

    Mai blogulet dragalas, te roaga nenea Papa sa-i spui potecutei sa nu-l mai cinte p-ala cu „vreau sa stau si eu aici” chiat daca i-a schimbat ea refrenul in „tup, tup, tup”. E un refren de pu-pu-pupaza la, la, la care numai urechile blogului meu au acces, el fiind deja prin clasa a patra sau a cincea. 😆
    Oricum, la multi ani, puisor si dac-o vezi, transmite-i vacanta extrem de placuta! 😉

    Apreciază

    • Ce tare mă bucur, nenea Papa, că ați zis asta! Vă spun un secret: ea e varză la cântat. Eu am tăcut, am lăsat-o să cânte aşa, dar eu ştiam că le încurcă grav. Eu nu îi spun, zice că eu sunt mic, nu ştiu nimic. Dar de oamenii mari ascultă.
      A zis că ” Papa, mulțumesc mult! Să fie şi la tine cu zile frumoase, să ne recitim cu bine!”. 😉

      Apreciază

  30. tink3rbe11 zice:

    La mulți anișori, copil cu suflet bun și cuminte!
    Zii Potecutei să aibă zile ☀ , concediu 🤩și să ne regăsim cu 🤗.
    O să-mi lipsească , dar abia așteapt revenirea ei cu povești haioase.

    Apreciază

  31. Concediu plăcut, Potecuț! Să te odihnești și să te întorci cu forțe proaspete. Și să-ți crească mare blogul, să deviă și el adult, ca toți copiii. Sau măcar adolescent, dar atunci trebuie să ai grijă că e o vîrstă tare dificilă.

    Apreciază

  32. Vacanță minunată, dragă Potecuță!
    Iar pe tine, bloguleț, te pup și îți urez La mulți ani!

    Apreciază

  33. Roxana Negut zice:

    La multi ani frumosi blogului si o vacanta plina de soare si momente frumoase! 🤗😘

    Apreciază

  34. Florina zice:

    La multi ani, draga mea Potecuta, e tare bun tortul tau, sa stii 🙂 . Eu inca sunt la grupa mijlocie si te vad ca pe o sora mai mare de la care am mereu ce invata. Sa te odihnesti ca meriti si sa revii cu multa inspiratie! 🙂

    Apreciază

    • Îți mulțumesc, Florina! Tu eşti acolo doar pentru că vârsta nu permite să imergi la studii superioare. Dar dacă e să iau în calcul ceea ce conține blogul tău, ai fi pe la master 😉
      Te îmbrățişez cu drag! Mulţumesc încă o dată!

      Apreciază

  35. CARMEN zice:

    draga Blogulet de 6 ani, in primul rand La multi ani 🤗 tare te am indragit din prima clipa si de acum imi esti de nelipsit, de aceea ma bucur enorm ca ne ai scris. Dupa mintea mea, eu iti permit sa ma tutuiesti, chiar daca sunt mult-mult mai in varsta ca tine, dar… asa e in blogosfera, suntem toti prieteni, indiferent de varsta, sex sau pregatire profesionala 😜
    Asa care va sa zica, Potecuta are concediu. Atunci ii doresc zile cat mai frumoase, relaxare, bucurii si sa revina cu noi si noi povesti, aici alaturi de tine Blogulet. Sa te insoteasca mai departe, ani si ani buni!
    salutari si ganduri bune din Bavaria 😊

    Apreciat de 1 persoană

    • Carmen, ştiu multe despre tine, tare mult te iubeşte Potecuţa, te citeşte cu drag mult! Ce mult mă bucur că vrei să fim prieteni şi că îmi permiți să te tutuiesc. Că mă simt mai liber aşa.
      Te pupă Potecuţa, zice că îţi mulțumeşte mult şi abia aşteaptă să vă recitiți!
      Te pup şi eu şi numai bine îți doresc!

      Apreciază

  36. Ma bucur sa te cunosc, blogul Potecutei! La multi ani!
    Imi pare rau ca ma descurc greu cu telefonul mobil – de-as avea varsta ta, mama, ce m-as descurca, si mai multe as scrie!
    Sa-mi spui „tu”. 🙂
    Doua saptamani e putin cand e vorba de vacanta – abia ne obisnuim cu ” liberele”.

    Vacanta frumoasa, Potecuta!

    Apreciază

    • Îţi mulțumesc, Diana! Mă bucur că mă laşi să îți spun pe nume!
      Eii, lasă că nici Potecuţa nu se descurcă să scrie de pe telefon, spune că o enervează, că scrie greu. Dar eu nu râd de ea. Că nici eu nu mă ştiu cu multe altele…
      Potecuţa îți mulțumeşte şi te pupă!

      Apreciază

  37. Întâi trebuie să-ţi urez „La mulţi ani!” Scuze că o fac cu întârziere, dar vara asta nu a fost chiar benefică pentru mine. Apoi îţi doresc să ai un concediu frumos, să te bucuri de el oriunde vei fi și să știi că ne va fi dor de tine!

    Apreciază

  38. Oazapentrufluturi zice:

    Mă miram că blogosfera e goală și tu nu mai spui nimic, că și așa se pare că numai pe tine te-am convins să-mi acorzi si prietenia un pic.Fie Blogul Potecuță 6 ani, sau blogu-mi Oază pentru fluturi de un acuș mă bucur că te-am cunoscut, învăț de la tine și cresc cu tine.La mulți ani!Vacanță plăcută!

    Apreciază

  39. Anaphielle zice:

    Simpatic foc eşti blogule! La mulți ani! Să-i spui Potecuței că o pisică în casă face minuni şi nu se pierd chiar toate mințile aşa. :)))
    Concediu plăcut, Potecuță dragă!

    Apreciază

    • I-am spus, a zis că ştie, a avut. Îşi pierdea mințile numai când venea acasă şi îl găsea pe Pisu în mijlocul unei grămezi de … ce aduna el de prin casă 😀
      Te pup şi îţi mulțumesc mult, draga mea!

      Apreciază

  40. rofstef zice:

    Sper că ești bine ? Concediu plăcut in continuare, și ziii lu blogulet să ne mai spun-o vorbă..
    O Ziiii Superbă !!!

    Apreciază

  41. Eu am încredere în tine Blogut mic și haios. Spune-i Potecutei ca te-a crescut bine. Și sa știi ca mie îmi ești tare drag. La fel de drag ca și ea, dar asta rămâne secretul nostru, da?
    Si sa ii mai spui ca ii doresc vacanta frumoasa. Iar dacă nu îți spune ea cum e cu stresul de oameni mari, o sa îți povestesc eu când mai crești puțin. Și sa știi, ca uneori oamenii mari se simt copii și canta. Eu la fel ca Potecut, cânt Am o casa mica, uite-asa(sa nu ma spui, dar a fost o vreme în care îl cantam asa de des, încât îl visam și noaptea. Și era tare bine, crede-ma)
    Acum fug, nu înainte sa te îmbrățișez. De doua ori chiar, o data pentru tine și o data pentru fata aceea frumoasa care nu e nici mica, dar nici mare nu e. Și care se alinta câteodată și mie îmi place când o face, dar asta rămâne între noi, pentru ca asta înseamnă că nu s-a transformat de tot într-un om mare.
    Si sa ma ierți ca am uitat sa îți spun La mulți ani, Blogulet, dar o fac acum. Din toată inima!

    Apreciază

    • Mulţumesc mult pentru toate cuvintele astea deosebit de calde şi frumoase!
      Ştiu de la Potecuţa cât de tare se bucură de câte ori găseşte un comentariu de la „gândurile de o clipă” şi cum citeşte, pe nerăsuflate, articolele postate pe blog. Spune că sunt exact pe sufletul ei.
      Ea s-a întors din vacanţă, a uitat deja cum a fost, a trecut repede şi s-a obişnuit iar cu munca. Aşa e ea, mai uitucă, dar rămâne între noi 😉
      Se va emoţiona iar tare când va citi acest comentariu! Eu sper să mă mai lase să scriu, mie îmi place aici cu voi.
      Îmbrăţişări din suflet!

      Apreciat de 1 persoană

  42. Pingback: Aproape nouă… | Poteci de dor

Lasă un comentariu