Please, help! Probă!

E clar, s-a stricat de tot. Dacă, printr-o minune, citiţi aici, vă rog să-l citiţi pe cel de sub ăsta. Şi vă promit eu că nu mai scriu nimic, gata, mă potolesc. Dacă ştiţi pe cineva priceput la asta, vă rog mult să îmi spuneţi. Mai bine stau cuminte, că dacă mai fac încercări fără niciun rezultat, nu fac decât să mă supăr degeaba.
Mulţumesc! Celor abonaţi la mail le cer scuze, le-am invadat căsuţa nepermis de mult 😳

Acest articol a fost publicat în Din viaţă.... Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

60 de răspunsuri la Please, help! Probă!

  1. firdeiarbainbataiavantului zice:

    Aici am citit, dar sub el nu e nimic altceva, sau nu ştiu eu să caut. Din păcate nu mă pricep să te ajut, mai ales că n-am mai intrat să pun nimic de aproape un an.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Adică ăsta e singurul articol care apare pe blog??? Doamne, Viorel, mă apucă inima acum. 😦

    Apreciază

  3. Cred ca e ok, dar nu stiu la ce te referi cand zici ” sub asta”.

    Apreciază

  4. Sub asta e catelul.

    Apreciază

  5. Mona zice:

    Mie îmi apar în reader acum, iar când dau pe tine le văd pe toate. Acum, eu îți zic doar ce știu și lucruri simple, gen l-ai băgat în priză, dar poate te ajută.
    1. Folosești și aplicația mobilă? Dacă da, și vezi că nu apare intri din aplicație în blog post, de la post settings îi transformi statusul în draft și îl apoi îi dai din publish now, tot din aplicație.
    2. Întrebare gen sigur e băgat în priză: ai verificat cum îți e setată ora și data la wp pe calculator? Să nu îl publici cu trei ore în urmă, cum ar veni… Mai multe nu știu că eu mă folosesc mult de aplicație. Scriu pe laptop, dar restul publicare, poze fac de pe mobil. Sper să îi dai de capăt!

    Apreciat de 1 persoană

    • Mona, îţi mulţumesc mult!
      De când am blogul, niciodată nu am avut problemele astea. Am mai avut belele că intram în spam pe oriunde comentam, dar niciodată cu postările şi de când îl am, nu am umblat deloc la setări, pe niciunde.
      Am aplicaţia-n telefon. O folosesc când nu sunt în faţa calculatorului, mai aprob câte un comentariu în moderare şi mai răspund la câte unul dar şi la comentarii mi se pare mai dificil aşa că nu mă încumet să postez ceva din ea. Dar voi încerca şi aşa. Să scriu pe calculator, să salvez şi să postez din telefon. E setat bine la oră, la comentarii apare totul la fix, postarea apare în panou postată la ora exactă. În reader nu apar la timp sau nu apar deloc. Şi asta de aproape două săptămâni, parcă. Dintr-o dată l-a apucat.
      Şi eu sper! Seară frumoasă îţi doresc!

      Apreciază

  6. Iosif zice:

    Stai linistita, draga Potecuta. Tot sistemul „Matrix” este sub controlul ochiului lui „Horus” ,însa deasupra lui stapâneste Ochiul lui Dumnezeu ! 🙂

    Apreciază

  7. Mona zice:

    Te-am adăugat pe Facebook într-un grup unde poți întreba că sunt oameni care se ocupă cu asta. După aceea poți să ieși dacă vrei 🙂 Dar poate te ajută.

    Apreciază

    • Îţi mulţumesc mult! Sper să am timp să intru acolo. Coincidenţa face ca aceste probleme să apară cam de când mă dau pe FB. Nu cred că e posibil să fie vreo legătură. Nu, nu cred. Totuşi, dacă e posibil, nici nu mai stau pe gânduri când îl şterg 😀
      No, bun. Şi acolo pot întreba direct, pe pagină? 🙄

      Apreciază

  8. Mugur zice:

    O iau în ordine.
    Ăsta nu-i în reader, l-am găsit pe pagina ta, la „articolul următor” față de „Dacă el nu mă vrea, eu mai încerc”, pe care l-am văzut în reader. Am în reader și articolul de fotografii, dar parcă ieri nu era, M-am mirat aseară că nu e, așa cum m-am mirat azi, văzând că ai scris.
    Cu comentariile mai apar probleme și la mine, că nu toate îmi apar în notificări.
    Avantajul meu e că mă ‘nervez mai greu.
    Folosesc, ca și tine, vechiul editor, căci nici eu nu mă acomodez cu cel nou (drept este că nici nu am făcut eforturi, pentru că nu-mi place).
    Pot să-ți spun că posibilele actualizări făcute de WP pot să fie puțin sau deloc vizibile pentru noi, căci ele se pot referi la niveluri de securitate, colectare de date sau mai știu eu ce pisici mai fac „stăpânii” platformei.
    Mă mai gândesc la faptul că problemele pot apărea și în funcție de limba sub care accesezi platforma. La mine este engleza, la tine este româna.
    Cu toate reîncărcările de pagină, articolul acesta încă nu este în reader la mine.

    Cred că nu te-am putut ajuta cu nimic, dar măcar am încercat să-ți dau câteva informații. Părerea mea este că vina se află în curtea WP, iar nu în sistemele noastre de operare/acces.

    Apreciat de 1 persoană

    • E un mare mister. Deci cel cu poze a apărut odată cu cel de azi dar nu şi ăsta. Efectiv nu mai pricep nimic. Cum am scris, am pățit-o şi cu poezia. A apărut după mult timp, exact când am postat o probă.
      Hmmm. Oare m-a invadat un virus mic?
      Am încercat azi cu varianta nouă. E imposibil. E cu blocuri şi nu înțeleg nimic. Dacă se ca trece automat la aia, voi scrie în document şi voi da cu copy-paste.
      Mulțumesc, Mugur! Sper să revină la forma lui. Poate vor să forţeze o trecere la sistem plătit, mai ştii?

      Apreciază

      • Mugur zice:

        Nu aș crede, pentru că și în zona plătită sunt probleme. Nu mai țin minte pe la cine am întâlnit.
        Mai degrabă sunt unele probleme de securitate din cauza cărora se tot fac modificări. Și apoi, este posibil să aibă probleme și cu serverele, care ar trebuie să facă singure anumite operații, pe care „uită” să le ducă la îndeplinire.
        Am tot citit în ultima vreme despre atacuri cibernetice asupra unor state, așa că și de aici pot apărea unele probleme.
        Știu, nu este prea încurajator pentru tine. Probabil că se vor rezolva toate.

        Apreciază

        • Asta îmi trebuie, să fiu asediată 😀
          Sper, sper să nu! Aştept să îşi revină, se pare că nu am altă soluție.

          Apreciat de 1 persoană

          • Mugur zice:

            Mai știi că nu ești sub asediu și tu nici nu-ți dai seama? 😀
            Voiam să ascult și eu o emisiune în seara asta, dar este tăcere deplină pe acolo. Ufff!
            Mă gândeam că, dacă la Ina este în reader iar la noi nu, înseamnă că este o problemă selectivă. Nu știu undeanume în lumea asta este Ina, dar poate că în țara noastră se petrec lucruri bizare iar prin alte părți nu. Platforma WP, dacă nu mă înșel, are unele centre zonale. Poate cel la care suntem noi arondați are pică pe noi și de aceea publică articolele cu intermitențe. 😀 Am spus-o în glumă, dar poate fi ceva real pe aici.

            Apreciază

            • 😀 se poate orice, nu mă mai miră nimic.
              Da? Ne omoară tehnica, e clar, e asediu general. Vai, vai.
              Şi pe mine m-a mirat că Ina l-a găsit. Nu-mi explic. Dar na, mă bucură, ce pot să mai zic…?
              Să ai o zi frumoasă!

              Apreciat de 1 persoană

  9. Iosif zice:

    FB-ul si youtube-ul au ajuns gropi de gunoaie virtuale, iar cei responsabili vor fi obligati sa le curete cât mai curând. Cred ca e de bine! 🙂

    Apreciază

    • Iosif, am o mare rugăminte. Rar scriu postări cu sau despre teme actuale, ştii că scriu din inspirație şi din imaginație şi accept şi respect orice comentariu. Acum am cerut ajutorul într-o problemă care îmi crează neplăceri.Te rog mult, dacă nu ştii, nu poți sau nu vrei să mă ajuți cu asta, ajută-mă fiind înțelegător. Linkul ăla îmi e total inutil, nu ştiu o iotă de franceză. Şi aş aprecia dacă ai înțelege că vreau să nu mai aglomerez pagina cu linkuri, mai ales cu youtube-uri, mai ales că spui că e vorba de gunoi, până nu mi se rezolvă eroarea cu blogul. Te rog! Omeneşte, respectuos. Am nevoie de ajutor şi am nevoie de păreri strict despre subiect de această dată.
      Mulțumesc!

      Apreciază

  10. ina02s zice:

    Am citit tot…rand cu rand, ai ajuns bine, fara sincope… 🙂

    Apreciază

  11. Ella zice:

    As vrea sa te ajut dar eu sunt pe BlogSpot! In mail am amandoua articolele … Sorry!
    Succes! 🙂

    Apreciază

  12. illusion zice:

    Am comentat și la cel de dinainte, sper să primești ceva 🙂

    Apreciază

  13. CARMEN zice:

    asa deci, iata-ma si aici. Am scris la articolul precedent.
    te pup 😘

    Apreciază

  14. Victor zice:

    Îmi apar amândouă blogurile. Altă dată mi-a apărut postarea ta la câteva ore bune după publicare, iar comentariul meu, la o postare anterioară, cum știi, s-a dus în spam. Nu cunosc setările WP, eu merg pe blogspot și sunt mulțumit, peste 5 zile fac 10 ani pe această platformă. Până la urmă n-o să ai încotro și să te obișnuiești cu formatul nou, cerut de ei, de aia și fac aceste hachițe, să forțeze mâna celor care încă iubesc formatul vechi.
    Oricum, nu te lăsa, noi așteptăm postările, chit că te vei mai încurca (mai bine zis te vor mai încurca) paginii.

    Apreciat de 1 persoană

    • Pe mail le-ați primit, nu?
      Da, ştiu că uneori apar târziu, nu ştiu ce e, sper să revină la forma pe care o ştim.
      M-am gândit la asta, că e o metodă de a forța trecerea la acea variantă. Am încercat azi, destul de greu cu „blocuri” care fac nu ştiu ce fac şi tot aşa. Eh, de scris, voi mai scrie eu. Dacă nu ştiu să public, vă trimit direct pe mail tuturor 🙂
      Vă mulțumesc frumos!

      Apreciat de 1 persoană

  15. Victor zice:

    Eu nu am activată opțiunea de primire pe mail, îmi intră postările direct în reading-ul paginii mele la secțiunea „noutăți”, asta pentru că am un mail foarte solicitat, două de fapt, dar ambele destul de încinse, drept pentru care am blocat chiar și noutățile de la postările mele. Mi-ar plăcea să cred cred că vei reuși cu noul format, dacă nu, am să încerc și cu varianta de abonare prin mail.
    Seară cu lumină lină!

    Apreciază

    • Nu, nu va fi nevoie. Am un obicei prost: nu mă urnesc uşor, dar când o fac, plâng, mă supăr, vorbesc singură, dar nu mă las până nu iese ceva. Deci voi face tot ce voi putea să mă prind cum e cu varianta nouă.
      Numai bine vă doresc!

      Apreciază

  16. Diana zice:

    Nu ma pricep, dar iti scriu din experientele mele:
    – cand s-a schimbat la Blogger „editorul”, intr-un final a trebuit sa il accept pe cel nou pt ca cel vechi dadea rateuri;
    – s-ar putea sa se intample asa din cauza ca G+ a inceput sa stearga „butoanele” G+ de pe unde le are, si, poate, exista intarzieri.
    Blogger are un site cu intrebari si raspunsuri pentru diferite probleme care ar putea aparea si despre cum se rezolva; tot acolo anunta si eventuale modificari care pot implica una-alta (neplaceri, adica); wordpress avea candva un forum „instant” – nu stiu cum ii zice dar cand am facut eu un blog WP era si imediat ce am accesat mi-a raspuns cineva si m-a intrebat care e problema – mi-a dat si raspunsul imediat.
    Iti doresc sa se rezolve problemele!

    Apreciază

  17. Ella zice:

    Potecut, ai rezolvat problema?

    Apreciază

  18. Alex zice:

    Sărut mâna, dragă Potecuță și bine te-am găsit. Îmi pare rău că ai probleme cu blogul. Este o situație destul de aiurea și care dă mulți nervi celor obișnuiți ca lucrurile să meargă cum trebuie. Nu știu ce se întâmplă cu mediul ăsta virtual, dar e clar că lucrurile sunt cam… tulburi. De câteva luni, eu am o altă problemă: nu mă pot conecta la multe bloguri din platforma Blogspot. Carmen, Diana, Rux, Floarea-bunica, Cristi Milla și alte persoane pe la care obișnuiesc să trec cu plăcere, parcă au ușa închisă cu zăvoare. Orice aș scrie la comantarii… acolo nu apare. Și e tare aiurea și frustrant. Cu cei din „grădina WordPress” nu am avut până acum probleme, ca tine. Și sper să nu apară, pentru că văd că nici ăștia nu sunt mai breji, în materie de „surprize” neanunțate și neplăcute. Nici eu nu am trecut pe noua versiune de editare, nu am fost nici măcat curios să văd cum este cea nouă. M-am obișnuit prea tare cu cea veche. Eu nici măcar „readerul” de care tot vorbiți pe aici nu îl folosesc. Eu prefer să intru pur si simplu pe blogurile preferate și… atât. Citesc și comentez.
    Sper să-i dai de cap problemei și să fie doar o problemă trecătoare, de la cei de WP. În orice caz, mă gândeam zilele trecute, că dacă într-o zi aceste platforme pe care ne-am clădit fiecare „edificiul” blogului ar înceta brusc să existe ( să sperăm că nu!), ne-ar fi tare greu, după ce am realizat atâtea legături și prietenii frumoase…
    Numai bine și un weekend minunat, dragă Potecuță!

    Apreciază

    • Ziua bună, Alex!
      Da, e destul de enervant, mai ales că e o problemă de care nu m-am mai lovit până acum şi e şi o chestie selectivă. Azi apare, două zile nu mai apare…
      Eu pe blogspot am o singură problemă şi anume atunci când nu există ca variantă de autentificare decât cea cu cont google. Aia va dispărea acum deci sper că voi putea comenta şi eu pe acele bloguri. Nu-mi explic de ce te loveşti de acea problemă. Că eu pot comenta la Carmen fără probleme. Ajungi inclusiv la partea cu bifarea imaginilor şi după aia nu apare comentariul? E ciudat, sper şi eu să se rezolve şi la tine.
      Uf, sper şi eu să nu fie cazul să dispară aceste platforme, prea ne-am obişnuit şi prea ne-am lipit unii de alţii.
      Îţi doresc o zi frumoasă!
      Mulţumesc!

      Apreciat de 1 persoană

  19. Proba asta mi-a scăpat, semn că nu mi-a apărut în reader. 😦

    Apreciază

Lasă un comentariu