Pilda potecuţei

Pildă am scris, da? No bun. Pilda mea filosofică, la care am ajuns fără mari strădanii, e asta: băi, ca să fie uşor, prima dată trebuie să fie greu. Îi destul de inteligent ce-am zis? Dacă nu, nu-i bai, măcar e testat pă pielea mea, pe onoarea mea că aşa e.
Întotdeauna am crezut că e mai uşor să asculţi decât să citeşti. Să asculţi un text decât să-l citeşti, adică. Şi e mai uşor să vorbeşti decât să scrii. Întotdeauna până azi, când am avut scandal cu piticul nervos pe care-l găzduiesc într-un colţ al capului. Pentru că da, am mintea-n colţuri şi are unde. Ăsta nevosu’ a vrut să citească ploaia din postul trecut. Şi am zis bine şi el a zis bine şi am zis dacă zici bine şi eu zic bine şi dacă e bine, e bine şi dacă e bine-bine e bine, bine, e foarte bine şi asta e o melodie şi ce poate fi aşa de greu să citeşti nişte vorbe scrise de tine, că doar ştii ce naiba ai vrut să zici şi…
… şi n-ai să vezi. E greu, nenică! Nu să citeşti e greu, să frămânţi e greu. Că trebe muncă, trebe cont de iutube. Şi dacă ai mintea-n colţuri şi faci cont, că n-ai pentru potecuţe, tu eşti sinceră şi pui la dată de naştere data potecuţelor. Şi ăia-ţi blochează accesul pe motiv de vârstă, că potecuţele s-au născut în doo mii treişpe, şi după aia nu mai ai ce face decât să inventezi adrese de mail şi na, munceşte dacă n-ai putut sta-n loc. Şi pen’ că ai mintea-n colţuri, habar n-ai să faci montaje deci nu vă imaginaţi că aş avea vreun merit în asta.
Şi cam asta e. Dacă vă pare cunoscut textul, nu vi se pare, e ăla de la postarea trecută. Piticul zice că bine, eu nu mai sunt aşa de sigură 🙄

Foto

Acest articol a fost publicat în Suflet pe poteci și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

115 răspunsuri la Pilda potecuţei

  1. Simona Prilogan zice:

    Superb! Si poezia si interpretarea! 😘

    Apreciază

  2. Ce glas cristalin ai! Felicitări! 🙂

    Apreciază

  3. Deci, m-am abonat. Asta inseamna ca astept urmatoarea postare. Mi-ar placea o poveste.

    Apreciază

  4. Iosif zice:

    Impresionant ! Stiam de multa vreme ca esti o dulce, însa acum, ascultându-ti vocea melodioasa, mi-ai confirmat ca esti mult deasupra imaginatiei si intuitiei mele, iar acum am certitudinea ca esti si o cântareata si iubitoare de muzica, ceea ce, dpmdv înseamna evolutie maxima a unei persoane spre desavârsire.
    Sunt convins ca esti o autentica printesa, la propriu si la figurat !
    Esti cu adevarat adorabila si am sa ascult recitarea acestei poezii cu drag, oridecîteori mi se va face dor de Romania !
    Pacat ca ai suspendat comentariile pe Youtube. Sunt convins ca toti oamenii onesti si sinceri ti-ar aprecia inflexiunile superbe ale vocii deosebite si inconfundabile !
    O saptamâna binecuvântata, draga Potecuta !

    Apreciat de 1 persoană

    • O iau cu finalul: contul de youtube a fost făcut azi, strict pentru a putea pune filmuleţul pe blog. Nu ştiam cum altfel decât aşa, să-l urc pe youtube, altfel nu-mi făceam. Nu am timp, nu ştiu şi nu am chef să gestionez atâtea conturi şi nu mi-ar plăcea să las comentarii fără răspuns, de aia am dezactivat acolo. Pe mine blogul mă interesează, nu vreau niciun alt cont. Ăla va fi părăsit acum, că nu am de gând să mai pun curând altceva. L-aş face privat dar nu ştiu cum. Şi a trebuit făcut şi cont de google. Şi ăla va fi în paragină, nu am ce face cu el.
      Deci ăsta e motivul pentru care nu am lăsat comentarii. Şi cred că le voi şterge, dacă îmi va spune cineva cum pot pune filmuleţe pe blog fără să am cont pe youtube.
      Îţi mulţumesc frumos, Iosif! Prea mult m-ai lăudat. Nu sunt cântăreaţă, îmi dau cuvântul că nu sunt. Cânt prost de tot. Şi nu mă alint când spun asta. Iubesc muzica, dar cânt oribil. Şi nu, nu sunt prinţesă. Sunt un om simplu, simplu, simplu.
      O seară frumoasă!

      Apreciat de 1 persoană

      • Iosif zice:

        Orice ai spune, amân la parerea mea, pâna la proba contrarie, iar asta nu poate avea loc decât dupa cum spui în poem…”fata în fata”, în viata aceasta, ori în alta viata ! 🙂

        Apreciază

  5. doar verde zice:

    Sunt foarte plăcut surprinsă!
    Este absolut adevărat că pe Poteci , poți asculta la nesfârșit vocea aceasta !
    Ai glas „de dor”!

    Apreciat de 1 persoană

  6. coco zice:

    mult succes in continuare!

    Apreciază

  7. CARMEN zice:

    aplauze, aplauze, aplauzeeeee!
    Cat de placut a sunat! cât de frumoasa este poezia pe care am apreciat-o sincer saptamâna trecuta, dar care prin faptul ca o asculti cu intonatia exacta, asa cum a fost gandita de autoare, (poezia) a capatat un farmec aparte! Am ascultat-o de doua, de trei ori… Piticul tau are mare dreptate, cand asculti, este mai bine decat când citesti… Pentru ca iti este transmisa de doua ori emotia ❤ Emotia versurilor în sine si emotia vocii, cu inflexiuni calde, cu accente acolo unde sunt gândite sa fie. Buna idee ati avut, tu si piticul tau!
    Un start bun in luna iulie, Potecuta! Numai bine!

    Apreciază

    • Mulțumesc tare mult, Carmen!
      Uf… ştii… e cumva ca la un film pe care îl vezi după o carte. Mie-mi place să simt un text sau un vers scris de voi aşa cum ajunge la sufletul meu. Nu am vrut să impun o trăire, m-am jucat puțin, atât. Dar da, aşa l-am simțit eu când l-am scris şi tare mult mă bucur că ți-a plăcut şi „amprenta” asta şi mai personală!
      Numai bine îți doresc şi eu şi zile cu soare!

      Apreciază

  8. Maria zice:

    Nțțț!
    De două ori te-am ascultat!
    Mi-am imaginat că te văd, nuuuuu, nu obsesiv !
    Pe urmă, am combinat sunet și imagine și am avut o…cum să zic io, o viziune, că io de obicei când cineva îmi povestește despre sau despre, am imediat și imagini.
    Da no, tu ești omul potrivit pentru tv., să nu râzi, că nu glumesc. Da, dicție perfectă, voce limpede, clară!
    Soperpotecuță!
    Îmbrățișez! 😊 ❤

    Apreciază

  9. Pildă ai scris, pildă citim, ce credeai ? 😛

    Apreciază

  10. Mugur zice:

    Cred că mi-ar plăcea să te ascult prezentând o emisiune de muzică și poezie, muzica fiind… muzică, știi tu de care, iar poezia să fie recitată/citită preponderent de tine.
    Cum spunea și Maria mai sus, voce perfectă, dicție perfectă.

    Cu „privatizarea” pe YouTube nu reușesc să te ajut. Am căutat setări, dar nimic nu m-a dus la ascunderea conținutului. Poate în momentul în care urci filmul să poți face acea setare? Posibil.

    Apreciază

    • Îți mulțumesc mult, Mugur! Ştii… am avut emoții. Nu, nu sunt ipocrită. Am fost mulțumită de rezultat. Dar na, e prima dată când vă vorbesc.
      Păi eu tot contul îl voiam privat. Dar cred că asta duce la restricții şi nu aş fi putut posta. Sau? Oooof, rău e să nu te pricepi, potecuță! 😀

      Apreciază

  11. Mugur zice:

    Dacă îți deschizi clipul spre editare, vei găsi acolo, undeva în dreapta paginii, posibilitatea de a face clipul public, nelistat sau privat. Nu știu dacă, făcându-l privat, va mai putea fi urmărit de cei care îl accesează pe blog, dar voi încerca, probabil mâine, căci acum nu am destul timp.

    Apreciază

    • Treaba aia parcă mi-a apărut când am postat. Dar fix la asta m-am gândit şi eu: că fiind privat, poate nu va merge pe blog. Nu am de ascuns nimic, nu asta e. Eu am vrut inițial să fac pe mailul potecilor. Dar aşa cum am spus, punând anul 2013, atât am judecat eu azi, m-au blocat şi au cerut acordul părinților. 😀 Şi adresa aia a fost deci compromisă. Şi am făcut la repezeală alta, cu sugestia lor de potecuta.potecuta. Adresa asta nu va fi folosită şi nici contul de youtube. În sensul că nu voi intra să postez decât atunci când şi dacă voi mai citi ceva ca azi, nu mă voi abona la nimic, nu caut să am „fani” sau subscribersi parcă şi nu voi sta să răspund la comentarii. Ăla e strict pentru ce am vrut azi. De aia îl preferam privat. Că nici Fb nu am la poteci, nu ştiu gestiona youtube şi cont de google. Şi nu vreau. Că ar fi prea mult.
      Ştii cumva dacă ar fi mers direct din Pc filmuleț? Ca o poză?
      Mulțumesc, Mugur!

      Apreciază

  12. ane zice:

    Potecuța nota 10 *** . Mi-a făcut mare plăcere sa te ascult, o încântare. SUPERB!

    Apreciază

  13. Mona zice:

    Mi-a plăcut nespus de mult! Parcă mi-ai picurat cuvintele în suflet.
    Felicitări! Să mai reciți versuri, merită! Au ele viața lor oricum, dar ascultându-le rostite de tine parcă ne dau și nouă viață 🤗😍

    Apreciază

    • Mulțumesc, Mona! Mă încurajezi să mai fac asta!
      Dacă gândul meu rostit prinde viață în sufletul celui care ascultă, el prinde şi aripi şi se întoarce la mine fericit, datorită vouă.
      Să ai o seară frumoasă!

      Apreciază

  14. Suflet zice:

    Potecuță… ai exact vocea pe care trebuie să o ai și încă ceva pe deasupra! Tu sigur n-ai dublat vreun desen/ n-ai fost la radio? Îmi pari foarte cunoscută, parcă te știu de ani de zile. Mă bucur că te-am auzit!

    Apreciază

  15. doar nicole zice:

    Ce senzație plăcută să îți aud și ascult vocea! M-a dus cu gândul la copilărie, nu știu de ce, ca la ceva cald și jucăuș, luminos. Și atent, grijuliu, parcă mereu acolo… greu de prins în cuvinte cumva. Mulțumiri cu drag pentru supriză! Ca de-nceput însorit de iulie. 🙂

    Apreciază

    • Căldură şi lumină am simţit şi eu venind dinspre tine. Azi, din acest comentariu, cu atât mai mult. Deşi le-am simţit şi-n alte ocazii, din ceea ce scrii tu în general.
      Îţi mulţumesc, Nicole! Şi o lună plină de surprize frumoase!

      Apreciază

  16. Ana G. zice:

    Să asculți mereu de piticul ăsta nervos! Rezultatul este fabulos. Vocea se potriveşte perfect cu imaginea pe care mi-am făcut-o despre tine. Draga mea dragă…

    Apreciază

  17. Foarte tare mi-a plăcut. Și ce m-a amuzat oarecum a fost coincidenta ca și eu mi-am pus vocea pe un fimulet făcut cu telefonul, dar pe fb. Tot ieri. Cam la aceeași ora cu tine. Eram la St. Anne canyon in Quebec. Am fost atât de impresionata ca am făcut un filmulet scurt de 1 minut și l-am pus pe fb. Spontan. Prima data când fac ăsta.

    Apreciază

  18. Diana zice:

    Mi-a placut ce am ascultat. 🙂
    Felicitari pentru reusita! Prima data si foarte fain a iesit!
    *
    Pe pagina cu video (pe YT), jos, scrie undeva „Ajutor” – sau asa ceva, se deschide o „lista” si alegi „schimbare setari” – afli cum sa schimbi. In mod obisnuit ar trebui sa fie pe pagina cu video o rubrica „informatii-setari”. Daca alegi „privat” nu mai poate fi vazut (nici) pe blog.
    Pe blog (blogger) am incarcat filmulete – cu sonor 🙂 – de pe telefonul mobil, asa cum incarc video de pe YT, dar alegand alt „loc” de unde incarc: telefon, PC etc.. Poti descarca filmul de pe telefon pe PC si apoi il incarci pe blog (se poate si direct de pe telefon, dupa ce conectezi telefonul la PC) Dar nu stiu cum poti sa ai vreo poza ca „fundal” si nici acompaniament muzical cand lucrezi cu telefonul pentru a te inregistra. 😦 Poate doar sa orientezi telefonul (fixat pe ceva) sa filmezi o poza, langa un aparat unde se aude muzica pe care o doresti, si tu sa vorbesti in microfon. Te rog sa nu razi de mine! 🙂 🙂
    Sper ca nu te-am ametit prea rau – am un „dar” nemaipomenit de a explica… sa inteleg doar eu. 🙂
    Iti doresc sa ai o saptamana minunata!

    Apreciază

    • Îţi mulţumesc, Diana! Mă bucur că ţi-a plăcut!
      Am încercat acum, dar setarea de privat nu o găsesc şi bine că nu o găsesc. Sunt şanse mari ca odată setat aşa, să dispară de pe blog filmuleţul. Las aşa şi mai văd eu.
      Iniţial, filmuleţul era salvat în PC. Că a fost mai întâi vocea şi apoi găina, adică fundalul. Altfel, nu ştiu cum aş fi putut face să fie claritatea la fel. Deci nu am pornit telefonul să mă înregistrez citind. Nu cred că s-ar fi auzit la fel de bine, plus că pe urmă nu aş fi ştiut ce să fac cu acea înregistare mai departe. 🙄
      Şi cum eu ştiam că nu merge pus segmentul ăla direct din PC, nici n-am mai încercat, am pierdut timp cu făcut de cont youtube. Problema e că am şters filmuleţul din PC deci nici nu mai pot proba acum dacă ar fi mers, ca să ştiu pentru data viitoare. Dar voi încerca cândva şi văd eu ce stric 😀
      Şi eu îţi doresc o săptămână frumoasă!
      Mulţumesc frumos!

      Apreciază

  19. Potecut, sa iti spun ca nu ma mir cat de frumos vorbesti tu despre ploaie( ca de scris ti-am mai spus io cateodata)?
    Noapte lina si spune-i piticului nervos ca de data asta a avut dreptate cu vorbitul. Inceputu-i mai greu, sa stii 😀

    Apreciază

  20. anasylvi zice:

    Ce bine ca ai reusit! Eu nu am rabdare sa fac asa ceva, neam! Imi place vocea ta, seamana putin cu a mea. 😛

    Apreciază

  21. Tare mult mi-a plăcut surpriza pe care ne-ai făcut-o! Ți-am ascultat cu plăcere vocea și, dacă ar fi după mine, te-aș propune pentru a citi textele de la Teleenciclopedia sau la emisiuni radiofonice. Cu versuri și povestiri pentru toate vârstele! 🙂

    Apreciază

  22. Frumos ! Foarte frumos! Mi-a placut mult sa te ascult, nu doar sa te citesc! Multumim Potecuta!

    Apreciază

  23. Deci aceasta este vocea potecilor de munte :))))

    Apreciază

  24. Ana zice:

    Uaaaaauuuu….sunt fara de cuvinte!
    Am incercat sa citesc ce ai recitat aici. Mea culpa, nu am reusit! Tu ma sti: eu si poezia, baba si mitraliera!
    Te-am ascultat si m-am intrebat: io de ce nu pot citi cum ai recitat?
    Superb! Mi-a placut mult! Sa mai faci montaje! Te rog…
    🤗🤗🤗😚😚😚

    Apreciază

  25. Mda, chiar ți s-ar fi potrivit vocea cu îndeletnicirea de ”profesoară”! E caldă, plăcută, vibrantă și explicită, cumva, în același timp. Mi-a plăcut mult. Și versurile la fel de mult. Zi frumoasă, Potecuță! 🙂

    Apreciază

    • N-a fost să fie profesoară. Cred că mi-ar fi plăcut, nu ştiu. Mai degrabă învăţătoare. Că la felul meu de-a fi, nu ştiu dacă aş fi putut stăpâni adolescenţi, în sensul că i-aş fi lăsat să se bucure de anii lor şi n-ar fi fost prea bine 🙄
      Mulţumesc mult, draga mea! Te îmbrăţişez!

      Apreciat de 1 persoană

  26. roximoronica zice:

    Ai o voce foarte plăcută, Potecuță și mi-a plăcut mult cum ai recitat. 🙂

    Apreciază

  27. 1lauralaly zice:

    E wow. Felicitari pentru poezie si idee. Vocea ta e linistitoare si zau ca imi pare ca e perfecta pentru radio.

    Apreciază

  28. clipederaidiniadulmeu zice:

    Nici nu stii de câte ori îmi venea să te opresc din recitat şi să te întreb de ale mele. Parcă erai aici si cât m-am bucurat că eşti aici. Da, piticul tău are derptate. E foarte bine şi mai vreau

    Apreciază

    • Să ştii că nu vorbesc aşa de mult cum pare. Dacă eram faţă-n faţă, n-ar fi fost nevoie să mă opreşti, zău. Bine, la început. Că după ce-mi trece tracul de necunoscut… cam vorbesc 😳
      Îţi mulţumesc mult, Crina!

      Apreciat de 1 persoană

      • clipederaidiniadulmeu zice:

        Nu mi s-a parut că vorbeşti mult. Pentru că eu citisem poezia recitată de tine, simţeam nevoia să te cunosc. Auzindu-ţi vocea am simţit aceea apropiere demnă de conversaţie. Te îmbrăţişez!

        Apreciat de 1 persoană

  29. 1lauralaly zice:

    Vocea ta imi e familiara☺😉

    Apreciază

  30. Hai că-ți citesc articolul și mă părpălesc de râs pe aici pe jos, în surdină, că trecut de miezul nopții.
    Deci trebuie să aștept până mâine să te ascult pe youtube că toată casa doarme.
    Revin după ce te și ascult cu Comment II. Clar e că eu n-o să m-apuc prea curând să-mi fac cont pe youtube 🙂 . Noapte bună :)!

    Apreciază

  31. Bravo, Potecuţă, o idee excelentă! Şi mă bucur că te-am putut auzi… 🙂

    Apreciază

  32. Alex zice:

    Bravo, Potecuță! Nota 10 cu felicitări. Ai o voce minunată, iar ideea unei poezii-audio este grozavă. Intonația dă sensuri noi versurilor. Înseamnă că „piticul” este de mare ajutor. Eu zic să nu te oprești aici, merită să continui. Mi-a plăcut și melodia aleasă. Tot plouă acum afară.
    Numai bine și succes în continuare! Te susținem cu drag! 🙂

    Apreciază

    • Îţi mulţumesc, Alex! Contează mult să ştiu că vă place şi asta îmi dă curaj să mai postez cândva şi altele.
      Voi încerca să mai ascult de piticul nervos. 🙂
      Gânduri bune şi numai bine! Mulţumesc pentru susţinere!

      Apreciază

  33. Cosmisian zice:

    Recunosc ca te-am suparat. Era evident ca nu am lasat ploaia sa-si elibereze energia in mintea mea, insa tu ai venit din nou in apropiere de preferintele mele si ai pus cuvant ploii. Nu am stiut pana astazi cum poate vorbi ploaia, dar de astazi pot spune ca ii stiu glasul, ca ii stiu simtirile. La cate comentarii ai, sunt sigur ca toti au spus ce spun si chiar mai mult. Dar, ploaia ii ploaie pe toti, dar fiecare vrea sa fie plouat in dreptul propriei sale inimi. Pane vei inregistra din nou, mi-am salvat inregistrarea MP3. Bine am facut!
    Iar acum, pentru ca am lipsit de pe poteci de dor, inapoi la citit. Merg pe firul ploii spre articolele pierdute.Bine fac!

    Apreciază

    • Să mă superi? Cu ce?
      Nu, eu nu mă pot supăra pe nimeni pentru felul în care lasă ploaia să plouă în jurul lui. Eu am treabă cu mine şi cu ploaia mea, atât. 🙂
      Îţi mulţumesc frumos, Cosmisian! Mă bucur că ţi-a plăcut!

      Apreciat de 1 persoană

      • Cosmisian zice:

        „Am auzit stropii certându-se pentru frunzele pe care doreau să le ia în posesie. Am ieşit pe geam şi un strop suspendat înaintea ochilor mei dorea să îmi vorbească. M-am uitat în sus, nu era legat. M-am uitat în jur, pentru că mă temeam că mă vede cineva vorbind cu un strop suspendat ce-mi vorbea, apoi m-am apropiat de Strop şi l-am întrebat ce doreşte să îmi vorbească. Am ascultat destul de mult, apoi l-am văzut alunecând delicat prin aer spre Orhideea ce îşi sprijinea existenţa pe pervazul geamului. Orhideea l-a îmbrăţişat şi-a dispărut. Ploaia? Ce e ploaia? Din seara aceasta, ploaia nu mai există. Există stropi! Stropii ce îşi plimbă destinele printre lumi. Suspendaţi de parcă locul lor este între nori, ameţindu-i cu gloria finită pe care o distingi de aici, de pe pământ. Stropii! Pământul îi atrage, cerul îi scutură şi-aşa îşi încep călătoria spre noi. Universul nu ne permite să rămânem suspendaţi într-o înălţare artificială. Stropii sunt apă personalizată şi personificată.” Ploaia mea…

        Apreciază

  34. Poteci nestrabatute zice:

    Ma gandesc la spusele tale intelepte :
    ” La inceput e mai greu …”
    Doar ca nu mi-e clar :
    te referi la prima noapte de dragoste ?

    Ma indoiesc ca te referi la prima zi de razboi …

    Apreciază

    • Hmm, nu. Aici nici la una, nici la cealaltă. 😉

      Apreciază

      • Poteci neumblate zice:

        Ei , na !
        A fost doar o glumita …
        Doar nu era sa vin cu mana goala la tine .
        In graba venirii si probabil in emotia adresarii de inceput , am deviat ideia pe care-o aveam initial .
        Ce bine ca nu te-ai suparat si nu m-ai trimis pe alte potecute …
        Cred ca esti de treaba !

        Apreciază

        • Mulţumesc pentru darul adus! Se putea şi cu mâna goală, nu am pretenţii.
          Cum să mă supăr? Nu ai spus nimic care să mă supere. Bine ai venit!

          Apreciază

          • Poteci nestrabatute zice:

            Bine te-am gasit !
            Te pupacesc RESPECTUOS pe nasuc .
            Doar ca nu stiu ce vei face cand se vor strange sub obladuirea ta toate potecutele ( potecuta la dreapta si potecuta la stanga ; potecuta tacuta si potecuta vesela ; potecuta de altadata si potecuta din viitor ) .
            Daca te vor pupaci toate de bun venit – te vor toci iremediabil .
            Stii – mai bine raman eu Seful Sindicatelor Potecutelor si implicit al pupaciosilor si drept urmare eu decid cand si cât .
            Am zis !

            Apreciază

  35. Poteci nestrabatute zice:

    Am revenit pe ideia de inceput : ” Prima oara este mai greu … ”
    Asa ca te vei obisnui in timp cu pupacelile de bun gasit .
    Nu te ingrijora :
    nu stiu altii cum sunt dar eu te voi intreba intotdeauna :
    – Primesti cu imbratisatul ?
    Dupa aceea , daca primesti , pe cale de consecinta raspunderea iti apartine .
    Este bine asa ?
    Daca nu este bine , am alta varianta simplificata :
    Voi spun doar :
    ” NASUC ! ”
    Vei sti despre ce este vorba iar mai cu seama nu voi aduce atingere statutului , pozitiei , imaginii tale .
    Vei intelege ca statutul meu de Sef Sindicate ma situeaza mai presus de suspiciuni , adica nu actionez in numele meu ci al tuturor potecutelor existente in gandurile , trairile , vietile noastre .

    Apreciază

  36. Poteci nestrabatute zice:

    Uitasem :
    Toate acestea se intampla deoarece sunt o potecuta nestrabatuta deci ma aflu dincolo de stereotipuri , liniaritati , complezente seci si reci .
    Ce sa fac daca asa sunt ?!
    Si apoi , mai bine asa decat un drum national amprentat de treceri neavenite , rautati de tot felul , orgolii si adversitati , echivoc si falsitati .
    Nu am masterat in protocol de blog – sunt doar o potecuta anonima .

    Apreciază

  37. E minunat cum vocea ta și talentul creativ a adunat în comentarii atât de mulți oameni frumoși! Îmi pare rău că nu pot găsi videoul pe iutube! Am vrut să îl descarc să mi-l adaug la playlist. O duminică frumoasă și succes în continuare!

    Apreciază

  38. Poți spune multe despre un om numai auzindu-i vocea, iar tu pari unul blând și senin. Creezi emoție atât prin versuri, cât și prin voce. Ai un dar minunat!

    Apreciază

Lasă un comentariu