Rog milă şi cer îndurare!

1Chiar mă gândeam că poate n-ar fi rău în perioada asta să-mi iau ceva antiderapant şi eventual să umblu cu o cască de motociclist peste podoaba capilară, că nu se ştie cum reacţionează unii sau alţii în faţa evidenţei, ăăă, pardon, la frig, şi dau în bobi să-mi strice zenul. V-am spus că se supără chietrile de pe poteci pe mine? V-am spus. Nu ştiu dacă-s intuitivă sau vrăjitoare sau pur şi simplu sunt cobitoare (aşa se numesc ăia de cobesc?) dar am păţât-o. Asta e, m-a mâncat sub limbă, suport consecinţele. Nu mai bat moneda pe asta că poate nu-i de acolo dar de undeva e aşa că io îmi iau faţa aia de căprioară însetată şi îi spun WP-ului că dacă mă rezolvă cu asta, îi promit acum, în faţa tuturor, că anul ăsta mă potolesc şi voi scrie numai şi exclusiv texte soft sau poezii. Fulguşori, steluţe, vată pe băţ, din astea. Şi dacă se va întâmpla ceva şi voi fi nervoasă, voi plânge-n pumn dar nu voi mai posta.

Îi bine aşa? Hai, wepeule, nu hi chitră şi iartă-mă! Hai, că-i post şi e perioada aia-n care cică trebuie să fim mai buni, mai adevăraţi, mai blânzi, mai… fie ca. Hai, te rog dulce ca o cremă de zahăr ars, senină ca o zi de primăvară şi cum mai vrei tu, scoate-mă de la naftalina aia-n care-i bagi numa pe ăia pedepsiţi 😦
Că dacă nu mă scoţi tu, îi rog pe oamenii ăştia mişto care vin la mine să mă ajute. Asta vrei? Bine.

Dragilor, help! Nu ştiu de unde şi de ce dar nu mai pot comenta la voi. Adică pot, că nu m-au legat de mâini şi nici de tastaură dar indiferent unde comentez şi ce comentez se opreşte direct în spam. Hai, înţeleg să intre o dată, la o singură persoană. Dar de azi dimineaţă numai acolo se duce la toată lumea. După ce am comentat şi la a 5-a persoană şi am văzut că dispare comentariul cum dispărea Houdini, m-am rugat de materia cenuşie să se scormonească după o idee. S-a scremut şi tot ce-a putut face a fost să-mi spună să încerc să iau legătura cu oamenii de la mine. Adică: x a postat, eu am comentat, a dispărut ce-am spus. L-am căutat pe X la postări din urmă la mine şi la comentariul lui i-am scris că la el sunt în spam. Destul de bună ideea? Poate. Dar nimic nu-mi garantează că a primit notificarea aia. Aşa că vin şi vă rog cât pot eu de frumos, să mă căutaţi în spam. Şi cred că n-ar fi rău ca acolo să bifaţi „nu este spam” înainte de a aproba.
Asta numai dacă vreţi şi puteţi. Şi desigur, dacă sunteţi convinşi că nu-s spam. Eu zic că nu-s dar na, nu vă pot obliga să credeţi ca mine 😀

Ştie cineva de ce am beleaua asta pe cap de locuitor? 🙄
Mulţumesc!

Foto

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

106 răspunsuri la Rog milă şi cer îndurare!

  1. Probabil așa o mai dădea eroare wordpress, nu știu ce să zic…

    Apreciat de 1 persoană

  2. ecaleopi zice:

    … te plac şi belelele aşa cum te plac cititorii…?

    Apreciază

  3. Ivy zice:

    Trimite-mi un zambet. :)))

    Apreciază

  4. Adrian zice:

    Spam si mai cum? Nu am retinut si celalalt nume! 🙂

    Apreciază

  5. Oana zice:

    Eu caut în spam mereu. Pentru că știu că se-ntâmplă de multe ori astfel de erori. Acolo te-am găsit dimineață. Și pe alții îi mai găsesc pe acolo, iar eu…am avut și eu perioade-n care fix în acel coș ajungeam. Nu am explicații (știi că-s non-tehnică).
    Tu scrie în continuare. Te găsim noi cumva 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  6. GEGELUTZ zice:

    😀 Vezi ce pățești dacă ești chitroasă și nu vrei să dai și altora din poeziile tale? S-o fi băgat zeul plagiatorilor pe fir. M-ai distrat maxim! Zi faină și fii cuminte să nu mai pați și altele.

    Apreciază

  7. Ana Vlad zice:

    Acum te-am scos de-acolo, noroc c-ai zis. Eu cred că-i de la fulgii de nea din WordPress, că dacă dau cu mouse-ul în stânga, bate vântu-n stânga, dacă dau în dreapta, bate-n dreapta. Numa’ daca nu mișc ninge domol. Dacă s-a-ntâmplat să mișc fix în momentul în care ai trimis comentariul, a bătut vântul și l-a luat, ca pe podul de piatră apa :D. Dacă mai pui că e viscol și afară… Asta e explicația ce-am găsit-o, alta mai tehnică n-am 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  8. papagigli zice:

    Spamul meu nu te-a reperat. Oare ar trebui sa te mirosa si daca nu comentezi, asa cam ca un brac german? 😆

    Apreciază

  9. Daca stii pe cineva,
    Nostim, ca tine … asa,
    Sa-ti zica de deochi;
    WP, te-a luat la ochi!!! 😀

    Apreciază

  10. Apăi dacă-i dimineață se înțelege. Ș-apoi dacă-l mai cheamă și WordPress se înțelege și mai tare. Are cu tine el ceva :))

    Apreciază

  11. Fata Nergana zice:

    Iniţial am crezut că glumeşti, Potecuţă, apoi te-am găsit in spam-ul meu 🙂
    Te-am scos de acolo şi te-am imbrăţişat prieteneşte 🙂
    Locul tău nu e in spam!

    Apreciază

  12. tink3rbe11 zice:

    Eu in general intru de pe mobil si nu pot accesa panoul de control si sincera sa fiu nici nu prea verific spam-ul,arareori intru de pe laptop, daca nu scriai despre in spam ramaneai.Cred ca trebuie sa scrii undeva la cei ce modereaza sit-ul ,undeva trebuie sa fie o explicatie.

    Apreciază

  13. Ana zice:

    Bre Potecuta , la mine te-ai infipt derect in inbox, ce spam? Si am tot comenta amandoue….
    Nush ce are WP cu tine , dar mai da-l in spamu’ nost’ , ca nu e primash data cand o ia razna….cica ii mai trebe si lui neshte updeituri favute, batar ocazional…ca asa e modern. Vezi prin aplicatii , intre in google store , my applications si vezi ce soamu’meu scrie p-acolo….zic si io.
    In rest , sa fi tu sanatoasa , ca n-am murit inca nime’ de spamuiala….ca n-o fi virus spamuit , nu? 😜😜😜

    Apreciază

  14. Nuuuuu, nu vreau!
    Nu vreau să aflu că nu mai am „potecuța ” pe blogu meu! Trimite ceva la mine, poate fi chiar vată de zahăr, sau un bulgare de zăpadă, ce vrei tu! 😊

    Apreciază

  15. Drugwash zice:

    Ţi-aduci aminte de formaţia „No mercy”…? 🙄 😛 😀

    Cred că Ginuţa a cam atins punctul J – de la… nu mai spun, că ajung şi io-n cutia cu spam. 😀

    Apreciază

  16. Acu’ vreo două luni, am pățit și eu la fel. Am dat de știre prin comentarii și, după ce am fost scos din spam, totul a revenit la normal. Cauza anomaliei nu o cunosc nici acum.

    Apreciază

  17. iosif zice:

    Eu nu detin nici fb. nici blog,sunt doar un „nimeni” iubitor de cuvinte,ce haladuiesc printre blogurile voastre,exprimând în cuvinte,ceea ce simt în suflet citindu-va articolele,chiar daca pentru unii am devenit „persona non grata”,pentru WP sunt deadreptul inamicul public Nr1,uneori chiar luptându-ma din rasputeri pentru a înlatura piedicile ce mi le pune în calea comm-urilor.

    Apreciază

  18. Mirabela zice:

    Mie îmi arată rareori, nu de fiecare data, textul „joaca de-a cuvintele nu exista”, atunci când omul apasa pe numele meu in cadrul unui comentariu. Sunt le fel de contrariata ca și tine. Totuși, sper ca între timp s-a rezolvat problema la tine. 🙂
    P. S. Îmi place tare mult cum scrii.

    Apreciază

    • Ups! Şi mie îmi arată aşa. Verifică puţin la adresa cu care comentezi, să fie cea care duce la blog. Nu ştiu să explic bine dar altfel nu ştiu. Scrie, te rog, adresa blogului tău aici, să pot intra pe el.
      Mulţumesc, Mirabela!
      Sper să se rezolve!

      Apreciază

  19. Zina zice:

    M-ai făcut să-mi dau seama că niciodată nu verific spam-ul, îl șterg și atât…
    Cât despre cererea de acces pe blogul Zinnaida2, nu are obiect. Nu mai scriu pe acel blog de vreo doi ani. Mai preiau arareori de acolo câte un articol și îl public pe blogul Zinnaida, la https://zinnaida.blogspot.com/ . Dacă îți face plăcere, mă poți vizita și la http://lecturirecenzate.ro/

    Duminică frumoasă!

    Apreciat de 1 persoană

    • Eu îl verific pentru că se întâmplă să intre acolo comentarii care nu sunt spam şi nu vreau să le pierd.
      Vă mulţumesc pentru linkuri, am dat follow celui de pe blogspot. Da, am cerut accept pentru că nu ştiam care e blogul şi linkul de la nume spre ăla privat mă ducea.
      O zi frumoasă vă doresc!

      Apreciază

    • anitanna zice:

      Buna seara si Craciun fericit,tuturor!Ma bag si eu in seama!😀. La fel procedez si eu,nu verific spamul doar il golesc…poate ca nu procedez corect,dar atata stiu sa fac!? Ma tem de intrusi ,de rau intentionati ,mai precis de virusi…🙋dar o poteca nu am vazut poate ca nu s- a intalnit cu amea care e ninsa si duce la cafenea….Seara buna !Nu am vazut daca cineva a spus că scrii frumos…

      Apreciază

      • Bine ai venit pe potecuţe, anitanna!
        Să ştii că nu întodeauna în spam intră numai spamuri. Eu am găsit acolo şi prieteni de-ai potecuţelor care au intrat… nu ştiu cum şi de ce.
        Voi poposi cu drag în căsuţa ta! 😉
        Mulţumesc frumos!
        Crăciun fericit!

        Apreciat de 1 persoană

  20. Alex zice:

    La mine nu au fost probleme cu comentariile tale. Și mă uit mai mereu la spam, căci mai sunt accidente. Cine știe ce-o fi?
    O seară frumoasă, dragă Potecuță! 🙂

    Apreciază

  21. Stai sa te caut in spam. Daca esti acolo, te scot negresit :).

    Apreciază

  22. Am ajuns şi eu la spartul târgului, dar te anunţ că am găsit comentariul tău şi nu în spam. Şi-o fi remediat WP ul problemele că prea l-ai rugat frumos. Seară faină să ai, Potecuţă, fără spamuri! 🙂

    Apreciază

  23. Cred că ai avut virus, ceva. Te-am scos și eu de la spam zilele trecute și chiar mă miram cum ai reușit să aterizezi acolo. 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu