Feţe-feţe

1Nu-mi amintesc în ce context sau cu ce ocazie, dar ştiu sigur că am mai scris cândva despre faptul că nu am fost fanul nimănui. Sigur, am avut preferaţi din rândul starurilor vremii dar nu am ajuns la stadiul de fan niciodată. Nu am avut pereţii tapetaţi cu postere, nu strângeam poze cu anumiţi artişti, nu alergam după autografe. Până acum. M-a lovit în moalele capului o mică obsesie şi a venit momentul să o spun şi să mi-o asum. Ştiu că sunt în urmă, ca de obicei. Ştiu că „obiectul” pasiunii mele n-a apărut numai de ieri dar eu am aflat de existenţa lui abia acum aşa că nu-mi spuneţi că „aaa, asta e veche” că nu se pune. Şi nu numai că mor de drag dar mi-am dat seama că avem multe în comun. Că semănăm tare, cum ar veni. Să vă explic punctual.

V-am spus că eu, când merg prin hypermarketuri, mă dau cu căruciorul? V-am spus. Şi vă mai spun o dată. Eu, când merg prin hypermaketuri, mă dau cu căruciorul. Sigur, evit culoarele cu vinuri, veselă şi decoraţiuni. În rest, îmi iau avânt, mă sprijin de mâner, ridic picioarele şi…..
aşa arât. Fix aşa:
calut

Dar că eu nu mă pot angaja la vreo centrală nucleară ever, v-am spus? Vă spun acum. Pentru că, când întreb „da’ butonul ăsta ce face?”, până termin întrebarea sunt deja cu mâna pe buton. Şi n-ar fi indicat, zic. Mno, şi când fac asta şi gafez, de obicei cu chestii care necesită oarece inteligenţă şi eu n-am şi când sunt prinsă asupra faptului, adopt poziţia asta:
3

Acum vreo două săptâmâni, când şeful meu a venit vioi să mă întrebe dacă am chef de ore suplimentare, i-am primit propunerea cu moaca asta:
2
şi cu cea mai inocentă privire care s-a inventat vreodată, adică cea de mai jos, i-am răspuns cu intonaţie şi dicţie perfectă: n-ai să vezi:
5

Mai fac şi ochii mari şi iau faţă de scary movie aşa cum am făcut acum când la poteci mi-a scris „this page is no longer available”:
7dar, de obicei, asta-i starea mea naturală:8şi aşa fac eu, fără să mă vedeţi, când veniţi pe poteci şi-mi lăsaţi cuvinte frumoase:
4Acum: dacă eu sunt fan înfocat Agnes şi mai sus am spus că semănăm, înseamnă că sunt fanul meu? Că asta n-ar fi bine deloc. Să o spun. În altă ordine de idei, vreau tricou cu Agnes, geantă cu Agnes, baloane cu Agnes şi etc. Cu Agnes. Palmier din ăla-n cap îmi fac şi singură că am cu ce.

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

81 de răspunsuri la Feţe-feţe

  1. Cosmisian zice:

    Te pot lua ‘acasa’?

    Apreciază

  2. Tocmai acum când sunt eu blondă! Oooo!

    Apreciază

  3. M-am inscris si eu in fan-clubul tau… am dat zor sa mai prind un loc liber.

    Apreciază

  4. rusoaica zice:

    Vleau siiii eeeeeeeu!
    Pentru că potecile tale, am descoperit eu, sunt numai bune de dat cu căruciorul, dar să nu mai spui la nimeni, să nu audă șpeonii!
    Îți trimit o îmbrățișare, numai de dragul de a mi te imagina cum faci tu când noi nu te vedem! 🙂

    Apreciază

  5. doarnicol zice:

    De toate cu și despre Agnes, ..dar mai ales hihi ..palmierul, pe mine asta m-a convins.. 😀

    Apreciază

  6. Ana zice:

    Io tare tare vreau sa vad o poza cu tine si palmierul…Tricou poti face singurica : cumperi un tricou de culoare deschisa , alegi o poza cu Agnes de pe net , o pui pe stick , mergi la serigrafie si acolo iti imprima tricoul….😉

    Apreciază

  7. Cât o fi Agnes de drăguță, nu arată ca a noastră Potecuță! De-aș avea și o poză cu ea…

    Apreciază

  8. july zice:

    E superba papusica, expresiva. Eu iti cumpar elastice albastre pentru palmier. :)))

    Apreciază

  9. Nautilus zice:

    Și Edith e drăguță în felul ei 🙂

    Apreciază

  10. Drugwash zice:

    Of, copiii ăştia…!

    Apreciază

  11. Mirela zice:

    Si eu ma dau cu caruciorul la hipermarket, merge si cand e gol, ca apoi daca incepi sa pui in el… oho, devine vitezist 😀 . Despre Agnes acum aflu 😦 , dar am sa fiu atenta sa o dibuiesc prin lume si apoi dau de veste.

    Apreciază

  12. fata veselă zice:

    M-aș da și eu dar am buburuzele mai iuți de picior! Iar tu ești…mortală! :)))

    Apreciază

  13. Maria Itu zice:

    Agneees! Şi mie-mi place mult, mult, mult. Foarte mult! 😀

    Apreciază

  14. Ce drăguță eeeee! Da’ tu chiar te dai cu cărucioru’? Pe bune?

    Apreciază

  15. GEGELUTZ zice:

    Da’ sunetul ăla pe care-l scoate ea lovindu-se cu palma peste gură ştii să-l faci, că mie mi se pare esenţial? Dacă nu ştii…îmi pare rău dar eu nu te recunosc drept Agnesiţă! Eu zic să te apuci să-l exersezi. Cred că cel mai bine ţi-ar ieşi în plină viteză, pe coama unui cărucior, în cel mai aglomerat supermarket pe care-l găseşti în cale-ţi(evident, cu tot cu palmierul aferent). 😀

    Apreciază

  16. 9 zice:

    Uite ca Agnes seamănă şi cu fiică-mea! 🙂 🙂

    Apreciază

  17. psi zice:

    tricou cu agnes făcem. numai să spui mărimea. știu eu pe cinevaaa… (pe care o știi și tu de altfel) 😀

    Apreciază

  18. Drugwash zice:

    Daaaaaa, şi să se facă şi mari cîndva… 🙄 😛 😀

    Apreciază

  19. dagatha zice:

    😆
    Agnes, așadar…

    Apreciază

  20. Cristina Parocescu zice:

    Iubesc papusa asta și mi-o doresc din suflet, dar niciodată nu am găsit-o în niciun magazin de jucării, fizic sau online. Prietenul meu a cautat-o și într-un magazin de jucării foarte mare din Barcelona, nici acolo nu e. Aveți vreo idee unde s-ar putea găsi? Mulțumesc!

    Apreciază

    • Tare aş vrea să ştiu şi eu unde se găseşte. Dar mi-aş dori să fie realizată cât mai fidel, ar fi păcat să se piardă trăsăturile. Din păcate, nu am găsit nici eu.
      Şi eu mulțumesc!

      Apreciază

Lasă un comentariu