Vă pot răpi câteva minute din timp?

Ştiţi momentele alea în care îţi numeri paşii printre gânduri, te împiedici de un dor şi când îţi întorci privirea, ceva-ul văzut îţi face picioarele să tremure de emoţie? Dar pe acelea în care, liniştit, îţi plimbi visul printre zări şi dintr-o dată un ceva îţi atrage atenţia şi îţi taie respiraţia? Şi chiar dacă sufletul exclamă, tu eşti mut. Şi chiar dacă îţi simţi trupul vibrând, nu te poţi mişca. E vorba de o secundă, nu mai mult. De secunda aia care-ţi taie respiraţia. Le ştiţi? Despre asta e vorba acum. Când nu poţi păstra numai pentru tine şi ai vrea să iei trecătorii de mână, să le arăţi, să se bucure şi ei, să simtă şi ei emoţia. În „povestea” asta voi sunteţi trecătorii. Dar, cum nu vă pot lua de mână, îmi rog cuvintele să o facă. Şi să vă spună că vă cer câteva minute din timpul vostru. Ştiu, e preţios timpul, nu trebuie risipit şi nu aş avea dreptul să vi-l risipesc. Risc să spun că îmi asum. Ştiţi că nu obişnuiesc că pun filmuleţe pe potecuţe. În niciun caz numai filmuleţe. O fac atunci când simt că melodia completează cuvintele din postare, că le dă culoare, le înfrumuseţează. Dar foarte rar spre niciodată nu a fost video-ul subiectul principal. Acum e şi iar risc să spun că nu o să vă pară rău că v-aţi pierdut timpul. Dacă nu e aşa, insist şi vă rog să mă certaţi. Şi vă rog să fiţi duri şi vorbesc serios. Dacă veţi fi dezamăgiţi, să fiţi foarte duri cu mine.
V-aş recomanda să îl vedeţi cu sunetul pornit că şi muzica are contribuţia ei. Şi dacă vă grăbiţi, trageţi de el până la momentul începerii spectacolului, adică săriţi peste discuţiile de început.
Aveţi încredere în mine? Play şi aştept reacţii:

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Suflet pe poteci. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Vă pot răpi câteva minute din timp?

 1. Cosmisian zice:

  Am ramas intr-un wowwww albastru-rosu. Incredibil de frumos. Cand te gandesti cat de frumoasa le e imaginatia pictata in talent a unora! Se apropie cu spectrul de culoare-bucurie pe care tu il pictezi pe noi.

  Apreciază

  • Emoţia a fost şi mai mare când mi-am dat seama că fluturaşii erau, de fapt, palmele lor. Că, recunosc, prima dată am crezut că-i chestie de lumini şi proiecţie. Abia când s-a agăţat de fluturi în zbor am realizat că… n-avea cum. Şi atunci am văzut altfel tot spectacolul.
   Mă bucur că ţi-a plăcut. Mulţumesc!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Mi-a plăcut. Nu știu cum au făcut dar efecul este surprinzător, (n-am mai văzut un asemenea spectacol). Reușit. Mulțumesc, și un sfârșit de săptămână cât mai plăcut !

  Apreciază

  • La început de tot, unul dintre prezentatori le spune să îi arate mâinile. De aici am dedus că aveau pe palme chestie din aia fluorescentă. Atât mă duce mintea, dincolo de asta nu pot pătrunde 😀
   Eu îţi mulţumesc! Zi frumoasă şi cu soare!

   Apreciat de 1 persoană

  • Cosmisian zice:

   Sigur ca mi-a placut. Povestea este una clasica, a luptei dintre iubitorul senin de porumbei si a Navalitorului de Rosu. Foarte frumos spectacolul vizual. Din interviu, ai remarcat faptul ca se vorbea despre integrarea orfanilor…?!
   PS: Potecuto, oare trebuie tu sa te temi ca nu ne-ar place recomandarea ta??? Noi ti-am dat impresia ca nu ne-ar placea??! hihi :*

   Apreciază

 3. illusion zice:

  Ce să mai spun, potecuţă, ce??? E absolut fantastic!!!!

  Apreciază

 4. 1lauralaly zice:

  Si ce bine ca mi le-ai rapit;) Superb. L-as revedea la nesfarsit. E genul de moment la care te-ai uita iar si iar si tot te-ar surprinde. Si sufletul e exact cum zici tu. El vorbeste dar gura tace. Sunt momente in care tacerea e mai bogata decat verbalul. Nici nu ma mir ca ni l-ai impartasit. La cum te simt de fiecare data.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Oana zice:

  Aștepți reacții, Potecuț?… De la mine nu mai aștepta. Mănânc fluturi. Râd și plâng. Și te iubesc…

  (introducerea aceea lungă a ta era menită a fi și ea…o lecție…a trecătorului din oricare vizitator ce n-are timp nicicand…nici măcar pentru el însuși).

  Apreciază

 6. Ai tu un talent, Potecuță, de a găsi și a ne oferi uneori imagini cu talente deosebite, care mă încântă la maxim și în premieră. Iar de data asta ai fost parcă și mai inspirată în alegere.

  Apreciat de 1 persoană

 7. T's Secrets zice:

  independent de ce ai scris – daca-ai sti cat am cautat eu videoclipul asta acum ceva timp…si uite unde il gasisi! da de ce n-ai zis asa?

  Apreciază

 8. Ileana zice:

  Rasaritul incepe cu prima raza de soare…ploaia incepe cu prima roua…focul incepe de la prima scanteie…iar fericirea?…mereu de la primul zambet! …O seara frumoasa si linistita!
  Dawn begins with the first ray of sunshine … rain … fire dew begins with the first start at first spark … and happiness? … Always the first smile! .. A beautiful evening and quiet!


  Apreciat de 2 persoane

 9. Lady zice:

  Superb!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s