75 cu papuci cu tot?

1Ce face un om normal într-o seară ploioasă de Duminică? Habar n-am, numai normală nu-s. Ce face un om aproape normal care se află la muncă într-o zi ploioasă de duminică? Probabil munceşte. Ce face Potecuţa în situaţia asta? Munceşte, normal că munceşte! (asta în cazul în care ajunge sefu’ pe aici). Dar şi umblă brambura pe site-uri. Sigur, doar pe cele care au legătură cu fişa postului. Adică toate, dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine 😀 .
Sunt extrem de rare cazurile în care dau cu clickul pe aşa-zisele teste. Bine, pe alea care promit că-ţi ghicesc în stele în funcţie de nu ştiu ce, alea care spun că ştiu ce-ai fost într-o altă viaţă sau cele care ştiu exact ce şi cum e cu personalitatea, nu dau nici mituită cu bomboane.

Dar azi, într-o pauză de gândire, m-a prins un titlu. „Testul care îţi ghiceşte vârsta după cultura generală„. Hai, mă, să văd şi io câţi ani îmi daţi. Şi am trecut la treabă. 10 întrebări cam jenante dar dacă tot am început cu bifatul, am răspuns la toate. Abia aşteptam să văd cam ce vârstă îmi dă testu. M-am bosumflat rapid la final când am văzut scris mare : „Ai 75 de ani! Cunoștințele tale sunt ale unui om de 75 de ani!… etc”. Mno, vă întreb: asta-i de bine? Adică…. e de bine? Că ieri, de exemplu, am înjurat puţin (uff, ştiu că nu-i frumos dar nu m-am putut abţine) când am „aflat”, tot dintr-un articol din ăsta „deştept”, că dacă nu pot sta 20 de secunde într-un picior, să stau liniştită, riscul unui AVC e mult mai mare decât să fac Alzheimer 😯 Şi da, am înjurat! 😳 Că nu sunt încă interzise tâmpeniile astea, nu din alt motiv.
No, azi aflu că am 75 de ani. Ce nu-i în regulă? Ştiu, eu nu sunt regulă. Asta o ştiu. Dar voi câţi aveţi? Mi-a fost lene să caut răspunsurile aşa că nu ştiu dacă am răspuns corect sau nu. Nu ştiu câţi ani îţi arată dacă răspunzi la toate corect sau la toate greşit dar mă duc să-mi fac un ceai de tei şi mă apuc de ştricănit. Nu ştiţi ce-i aia? Vă invit prin zonă să vă explic. Vă dau şi ştrinhi. Din partea casei 😉
În rest, plouă!

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

70 de răspunsuri la 75 cu papuci cu tot?

  1. psi zice:

    ştrincăni dumineca, măăăi??? maaare pacat, da’ ce laibăru’ meu faci? ori a fi numa un şvetăr?

    Apreciază

  2. ovi zice:

    AI 45 DE ANI!
    Cunoștințele tale sunt ale unui om de 45 de ani! Ești o persoană matură, cu o cultură generală bogată, dar mai ai, totuși, multe lucruri de învățat. Ești mereu în criză de timp, te împarți între carieră și viața personală, dar dacă ai reuși să te organizezi mai bine, ai avea timp pentru amândouă.

    ce bine ma simt… nestiutorul de mine…

    Apreciază

  3. dorotheaventer zice:

    Dragă Potecuță, am făcut și eu testul. 🙂 Verdictul:
    „AI 45 DE ANI!
    Cunoștințele tale sunt ale unui om de 45 de ani! Ești o persoană matură, cu o cultură generală bogată, dar mai ai, totuși, multe lucruri de învățat. Ești mereu în criză de timp, te împarți între carieră și viața personală, dar dacă ai reuși să te organizezi mai bine, ai avea timp pentru amândouă.”

    Apreciază

  4. Mirela zice:

    Eu n-am rabdare sa-l fac pe asta, poate ma mobilizez alta data si apoi o sa-ti spun. In schimb am riscat odata si mi-am facut testarea aia cu „tu stii cand o sa mori? „, ca eram curioasa in ce ar puteau consta intrebarile pentru asa ceva 😀 . Si am raspuns eu frumos la toate, am bifat ca nu fumez, nu beau alcool decat din an in paste, nu practic sporturi extreme, nu am tendinte sinucigase si nici boli incurabile in trecutul familiei, s.a.m.d. , in general eram departe de a da ocazie mortii sa ma ieie 😀 …. ca la final sa aflu ca am risc crescut sa dau coltzu’ prematur, ca nu stiu ce factori favorizanti alimentez :)) . Si ma gandeam, oare daca le bifam pe toate alea periculoase, oare ce-mi zicea, ca urma sa mor a doua zi ?! Deci, testele astea fac parte adesea din sectiunea „momente vesele” si trebuie tratate ca atare 🙂

    Apreciază

  5. Oana zice:

    Eu, după cum ai văzut, sunt tare-n urmă cu știri de astea, vesele, banale, normale, de om întreg, nedus cu capu. Dar mă urmărește o știre pe care o tot văd de câteva zile, că s-a schimbat zodiacul, că acu sunt 13 zodii (de fapt acum văd că știrea e hăăăăt, veche, numa io nu știam). Și aflu amu că din taur mă făcură astrele berbeaca. În noua clasificare. Și m-a bufnit râsul. Ceea ce e bine.
    De fapt, am vrut să te salut. Și să te strâng în brațe, Potecuță.

    Apreciază

    • Ce ştiri, unde ştiri? 🙄
      Oanaaaaa, să fii berbeacă e cel mai minunat şi cel mai extraordinar şi cel mai cel. Spune o berbeacă, ai încredere 😀
      Musai să aflăm detalii despre noua zodie, poate ne mutăm la ea dacă-i mai cu moţ 😀
      Te îmbrăţişez şi eu!

      Apreciat de 1 persoană

      • Oana zice:

        Nu mai știu unde. Și pe facebucu ăla și prin niște ziare parcă. Deci tot cornută. Eh…
        Am căutat pe goagăl știnhi aia, da n-am găsit. Ce sunt? 😦 (mă fac de râs, știu…)

        Apreciază

  6. illusion zice:

    Aoleu, potecuță ia-o mai ușor și 75 de ani și risc de AVC :O Eu azi cu o porcărioară de aplicație de pe facebook am aflat că sunt de fapt o romancieră britanică de succes (am câștigat jumatate din premiile literare existente în lume) :LOL:

    Apreciază

  7. Ceva e putred în …. suntem colege de generație se pare. L-am făcut și eu din curiozitate și… Ghici? Am tot 75 😀

    Apreciat de 1 persoană

  8. centrefold zice:

    75 de ani si aici..

    nu mai stiu ce sa inventeze copiii astia pentru proiectele lor de liceu 😀

    Vestea buna e ca a doua oara am incercat sa raspund gresit la cat mai multe intrebari, iar rezultatul a fost :

    ” Ai 15 ani!

    Cunoștințele tale dezvăluie că ai 17 ani! Ești în floarea vârstei, acum te formezi ca om, de aceea este bine să pui mai mult preț pe educația ta. Încearcă să îți dai seama ce vrei de la viață și urmează acest drum. ”

    ceea ce imi intareste ideea initiala 🙂

    Apreciază

  9. 9 zice:

    Aoleu! Si daca aflu ca sunt la gradi??? 🙂 🙂 🙂 Nu, mai bine, mor de curiozitate.

    Apreciază

  10. Mugur zice:

    Mă făcuși curios, Potecuță. M-a mâncat undeva să fac testul și am… 45 de ani.
    Io zic despre ăștia că nu sunt serioși. Cum adică 45? Tocmai eu care abia am împlinit 30? 😀 Măcar de-mi dădea si mie un 60 acolo, dacă nu 75 ca ție.
    De ciudă n-am să mai fac testul lor! 😉

    Apreciat de 1 persoană

  11. alma nahe zice:

    Dacă te consolează cu ceva, cică am și eu tot 75, bătuți pe muchie! Da’ cică mai e loc să învățăm, chiar dacă suntem atât de inteligente. 😆

    Apreciază

  12. Azi mă simt de 75 de ani, dar mâine voi deveni mai tânăr.

    Apreciază

  13. Ana zice:

    Mi-o zis ca am 45 , deci esti mai tare ca mine…Da’ tot ii bine , ca m-a facut mai tinerica decat sunt! 😛

    Apreciază

  14. Eu in viitor zice:

    cam asa sta treaba la mine 🙂
    AI 45 DE ANI!
    Cunoștințele tale sunt ale unui om de 45 de ani! Ești o persoană matură, cu o cultură generală bogată, dar mai ai, totuși, multe lucruri de învățat. Ești mereu în criză de timp, te împarți între carieră și viața personală, dar dacă ai reuși să te organizezi mai bine, ai avea timp pentru amândouă

    Apreciază

  15. Drugwash zice:

    Ai 75 de ani!

    Cunoştinţele tale sunt ale unui om de 75 de ani! Eşti o persoană foarte inteligentă, educată şi sofisticată, dar nu înseamnă că nu mai sunt lucruri pe care le poţi învăţa. Ai o minte ascuţită, iar dacă vrei să rămână aşa, continuă să înveţi zilnic ceva nou!

    Ceva e în neregulă, ar fi trebuit să am o sută de ani! 😦 Oi fi greşit la vreo întrebare…? 🙄

    Apreciază

  16. papagigli zice:

    Singurul lucru pe care-mi place sa-l fac cind ploua, nu e cel la care te gindesti tu 😛
    Cum spuneam, singurul lucru care-mi place sa-l fac, e sa ascult ploaia. S-o ascult, s-o miros si s-o vad. Nu stiu de ce, dar am impresia ca ploaia imi dilata simturile. Nu si p-ala gustativ, dar de el se ocupa o sticla de vin, ca doar n-o s-o ascult de unul singur 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu