Şi mai bine decât…

1La mulţi ani, dragilor! Este prima postare din anul de graţie 2015 aşa că, poate, normal ar fi să vin cu ceva inteligent. Sau măcar frumos. Sau cel puţin interesant dacă nu altfel. Sau, na, măcar vesel să fie. Că aşa se spune, nu? Dar nu va fi nici una, nici alta, nici aia, nici asta. Fac ce ar fi trebuit să fac anul trecut dar se pare că nu am apucat. Cred că nu m-a dus capul. Dar nici nu mă mir. Măi, dragilor! Eu am zile când mă las dusă. Dusă sunt oricum şi, din câte spun câteodată, nu la biserică. Sunt dusă aşa, cu sorcova. Da, pe poteci. Şi, cum spuneam, uneori mai trăncănesc aiurea. Şi nu la mine-n bătătură.
Şi am uitat să vă cer iertare pentru toate prostiile pe care le-am spus (şi ştiu sigur că le-am spus) pe la voi pe acasă. Măi, nu se face. Şi mi-e ruşine cu asta. Ne împăcăm, ne dăm mâna, ciocnim un pahar cu apă minerală şi o luăm de la capăt? Dacă nu, nu. Eu pe geam nu intru că nu stau bine cu aderenţa aşa că înţeleg dacă găsesc uşile zăvorâte. Dar las aici să rămână în analele (ah, ce mult îmi place cuvântul ăsta 😀 ) blogăreşti. Să se vadă şi „să să ştieee” că băi, potecuţa e fată dă comitet, băi. Vorbeşte ea tri de-un leu dar are şi momente când sclipeşte dă atâta inteligenţă nativă şi vine şi cere scuze. Dar de data asta nu pentru ce-am făcut ci, mai bine, pentru ce voi face. Că eu tăt tralala voi fi. Şi sigur nu mă voi abţine să mai dau cu bâta. No, mă iertaţi pentru ce voi face sau ce voi spune pi la voi pi acasă? Ştiam eu că mă pot baza pe voi. Şi cine nu, să spună acum sau forever… 3, 2, 1… nimeni, nimic? Ioi, da vă mulţumesc! 😀

În altă ordine de idei, tuturor un an plin de idei frumoase, texte mişto, etc, etc.

Şi încă ceva : nu mă interesează al cui an e ăsta, ce sunt eu în zodiacul chinezesc, ce ascendenţi am, eu tăt maimuţă vreau să fiu. Daaa?

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

43 de răspunsuri la Şi mai bine decât…

  1. Mirela zice:

    La multi ani, sa-ti fie si tie anul cum il doresti. Si atat, eu n-am nimic de reprosat, la mine ai fost cuminte si isteata mereu… asa ca poate alta data (prin 2016 ? ) cu mustrarea, ok ? 🙂

    Apreciază

  2. Mugur zice:

    Aș ierta eu, dacă aș avea ce! Poate să mă ierți matale, că sigur am mai dat cu bâta în bălți!

    La mulți ani, Potecuță! Să-ți fie anul cum îl vei voi tu! 🙂

    Apreciază

  3. dagatha zice:

    Deci maimuță! Hmmm…
    De dat cu bâta-n baltă, îmi pare rău, dar sunt campioană!
    La mulți ani, iară! 😉

    Apreciază

  4. Irina zice:

    Bine, maimuţică! Să ierţi, te rog, familiarismul, dar ai pus poza celei mai simpatice „verişoare” ale mele. Să fii sănătoasă, iubită, preţuită, admirată, ocrotită şi răsfăţată! Toate în cel mai bun sens!
    Să ai succese, să ni te bucuri ca să ne bucuri!
    Să ne ţii pe lângă Potecile tale!

    Apreciază

  5. Cosmisian zice:

    Ai scris… greu ce spui tu acolo. Nicio usa nu inchide usi, peretii sunt cei care nu deschid ziduri, dar sigur adapostesc in pozitie verticala ce nu poate fi vazul. Asta pentru ca lacatele nu au ferestre. Biblioteca din Alexandria este vestita pentru ce a lasat sa dispara, nu pentru pagini ce sunt pline de cerneala.
    Cum spuneai tu, un an plin de etc. 🙂

    Apreciază

  6. ricamihai13 zice:

    la mulți ani! 🙂

    Apreciază

  7. illusion zice:

    La multi ani, potecuta! ❤

    Apreciat de 1 persoană

  8. july zice:

    Ca nu stiu ce sa spun la talentul meu de a gafa, dar stiu cata eleganta ai tu . Asa ca, sa fie cum zici, cum doresti, cum poftesti ! :))) Duminica placuta !

    Apreciază

  9. Se știe că timbrele care au defecte de tipărire devin cele mai prețioase. Făcând o analogie, aș putea zice că vreun caz în care ai greșit cu ceva, devine o piatră prețioasă. Numai să o găsesc!
    La mulți ani, frumoasă Potecuță, ca de la maimuță la maimuță! 🙂

    Apreciază

  10. Ne-ai făcut o bucurie la început de an. Te așteptăm să mai bați potecile pe la noi, că te așteptăm să vii cu tolba plină cu „tri de-un leu și cu momente sclipitoare de inteligență nativă”.Un An Nou plin de idei frumoase!

    Apreciază

  11. O fată zice:

    Sa-ti pot pasii hat departe, acolo unde numai gandul a umblat si sa culegi de pe poteci florile florilor, cat despre iertari si lacate pe acolo nu poate incape vorba. hai etc si la multi ani.

    Apreciază

  12. papagigli zice:

    Asteptam cam de mult aceste scuze plenare. M-ai facut s-astept, dar a meritat. Nu ca ar exista vreun motiv sa-ti ceri tu scuze, dar mie-mi place sa iert, chiar si fara motiv 😆 😆 😆 (hohote)
    La multi ani! encore une fois

    Apreciază

  13. raluca zice:

    Sa ne citim si anul asta cu bine, zic!:*

    Apreciază

  14. Notar Divort zice:

    La multi ani, ” maimuta” , si un an nou plin de inspiratie 🙂 !

    Apreciază

  15. Oana zice:

    Să te maimuțărești frumos 😛

    Apreciază

  16. noradamian zice:

    An nou cu bucurii, împliniri și inspirație!
    La mulți ani, Potecuțo! 🙂

    Apreciază

  17. prodan angelica zice:

    La mulţi ani , frumosi !!!

    Apreciază

  18. Eda zice:

    La Mulţi Ani !
    Să fie mereu lumină, linişte şi iubire pe Potecuţă. ❤ 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu