Doi favoriţi şi un prieten crocodil

1Oficial, a început campania şi eu, aşa cum spuneam în postarea trecută, dorm. Zumzăie ceva pe lângă mine dar am dopuri de urechi aşa că rezolv şi treaba asta cumva. Şi totuşi, eu am doi favoriţi. Pam-pam. Să vă, şi anume, iexplic. Ieri, după ce am bătut la pas cam un sfert din oraş, am ajuns acasă în jur de ora 19 şi, vrând să mă informez, am aprins TV-ul pe Pro Tv. Am aflat, cu mare tristeţe, că l-am ratat pe „Cristi ca o apă cristalină”. Ghinion! Suspine, lăcrimi din ochii ca stelili şi tresăriri. M-am uitat puţin şi pe la Vocea României dar la publicitate am schimbat pe X Factor (ce mă enervează ăştia că le-au pus în aceeaşi zi 👿 ). Nu urmăresc constant emisiunile astea şi X Factor aproape deloc dar când am aterizat eu acolo era o tipă care cânta tare bine, apoi unul de care am râs mult aşa că am uitat să pun înapoi pe ProTV.

Nu prea ştiu eu cine sunt şi cum cântă alţi concurenţi dar nici nu mă mai interesează pentru că am două preferinţe. Prima e Maria. Şi, în primul rând, din patriotism local o susţin. În al doilea rând pentru că m-a dat pe spate cu „Mercedes Benz” când a mai participat la alt concurs. Şi pentru că am ascultat-o într-un recital improvizat la minus ţşpe grade şi mi-a plăcut. Despre ea vorbesc.
Pe cealaltă o susţin tot dintr-un fel de patriotism dar din alt „aluat” (nici nu contează care 😉 ). Şi pentru că melodia pe care o cântă e pe lista „chestiilor” pe care le-aş lua cu mine pe o insulă pustie, dacă mă înţelegeţi. Şi pentru că îmi place. Aici vă puteţi lămuri.
Cam asta e cu favoriţii mei din campania asta.

2. Sunt pe trilulilu 😯 Eu am tot văzut că atunci când vreau să mă loghez pe blog după ce scriu pe google „poteci de dor”, pe pagină apare „Poteci de dor trilulilu” dar nu am luat în seamă. Am intrat o dată crezând că e o melodie cu numele ăsta şi când am văzut că nu, am ieşit imediat fără să poposesc acolo. În dimineaţa asta însă, am stat mai mult pe ACOLO că am găsit un text imediat sub imaginea aia frumoasă de toamnă. Am citit prima frază şi mi-am zis „băi, ce mişto e, auzi şi tu…  Adie vântul toamnei pe cărările pe care paşii mei caută urmele paşilor tăi” 😳 A doua frază mi-a părut cunoscută şi de la a treia deja am zis hopaaaa. Şi tot nu eram sigură. Am dat copy pe prima frază şi paste în google şi da, a dus la postarea mea, ASTA daaaar a dus şi AICI
WTF?, mi-am spus printre dinţi. Eu nu ştiu să am conturi pe trilu sau pe alte bloguri. Şi ce caut acolo? Acum, eu vă rog ceva. Din suflet de potecuţă. Cine se pricepe, desigur. Eu nu am găsit nici pe trilu şi nici pe blogul ăla trimiteri către blogul meu că nu ştiu cum să caut. Dacă le găsiţi, vă rog să îmi spuneţi ca să le mulţumesc oamenilor că aşa e frumos. Mai ales că pe acel blog sunt şi comentarii frumoase 🙄 gen :”felicitari pentru bogatia de nuante !” sau „Iti doresc sa ramai la fel de inspirata”. Păi cum să rămân eu indiferentă la aşa complimente? Poate e un blog din ăla numai cu reblog şi eu nu am găsit linkul. Serios vorbesc.
Dacă nu sunt trimiteri şi persoanele respective (sau respectivă că poate are conturi peste tot) au considerat că e un text cu care se pot mândri şi l-au însuşit…. eiiii…. tare mândră sunt de mine că am scris ceva pe care omu’ vrea să îşi pună amprenta. Tapadam-parampam 😉 Chiar nu m-am prins care-i treaba mai ales pe trilu, sunt văcuţă balerină pe acolo, nu mă descurc deloc.
Dacă mă lămuriţi, vă foarte mulţumesc!!!

Şi? Voi cu cine votaţi? 😀 Dintre favoritele mele, desigur! Altfel… sssstttt… dorm!

P.S Ştiu că sunt multe linkuri dar trei dintre ele conţin aceeaşi chestie, adică textul potecuţei aşa că nu v-am chinuit aşa rău, nu? 🙄

Sursă foto

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

51 de răspunsuri la Doi favoriţi şi un prieten crocodil

 1. Îmi pare bine că ne-ai împărtășit slăbiciunile tale pentru Vocea României. Ai gusturi bune și îmi place să mă raportez și eu la ele. Cât despre încurcatele căi de pe Google, îi las pe cei care le cunosc și pot să ne lămurească. 🙄

  Apreciază

 2. alma nahe zice:

  Ai raportat-o pe dublătoarea de potecă? Că asta e de făcut.

  Apreciază

 3. centrefold zice:

  cu Stela. E superba. ( dar nu la fel de superba ca Potecuta, evident. Mai are de lucru : ))

  iar in legatura cu celalalt subiect, ar trebui sa iti faci un blog intitulat „The Real Potecuta”. Sa nu fie
  confuzii 🙂 Respectivul/a e fie un admirator fanatic/stalker, fie un/o nesimtit/a care vrea sa fie presedinte si stie ca daca plagiaza non-stop are sanse 🙂

  Apreciază

  • Păcat că nu am emoticonul ăla care dă din gene că acum s-ar potrivi. 😀
   Mulţumesc, mulţumesc! Adevărul e că în poza aia pe stâncă, aia de sus din dreapta, arăt demenţial 😀 😀

   Măi, blogul ăla nu se numeşte poteci de dor, e pe netlog şi am găsit acolo postarea mea, nu ştiu dacă mai sunt şi altele, nu am căutat. Pe trilulilu, când deschizi linkul ăla, scrie sus poteci de dor si sub poză e textul meu dar acolo nu pricep ce e. contul ăluia se numeşte aşa, e …. ce e? că nu mă ştiu la trilu… 🙄

   Aşa e când eşti faimos (aplauze, valuri, urale, vă rog) rişti să îţi fure cineva identitatea. Eu şi Oana Zăvoranu 😀 😀 😀

   Apreciază

 4. 9 zice:

  Am remarcat-o si eu pe Maria. Cât despre copy paste, se practica peste tot, bag de seama. 😉

  Apreciază

 5. Lia zice:

  Potecuţo, din păcate, anul acesta am ratat emisiunea Vocea României, cred că am urmărit două ediţii şi nici alea cap coadă. În ce priveşte X Factor n-am văzut nicio emisiune, aşa că spun pas.
  În ceea ce priveşte plagiatul, hmmm, e o treabă foarte urâtă. Am intrat pe linkuri şi sunt nedumerită, spui că acel cont de pe trilulilu nu-ţi aparine şi nici celălalt blog. Eu mă întreb firesc unde este adevărul (sunt obişnuită să văd detaliile datorită profesiei) am constatat că acea postare a fost făcută cu un an în urmă:

  „Trilulilu #personale > Poteci de dor..
  Poteci de dor..
  130 vizionari – 12 voturi – 9 comentarii
  Publicat de acum un an
  Adie vântul toamnei pe cărările pe care paşii mei caută urmele paşilor tăi…”
  Pe blog textul în discuţie apare postat recent:

  „Posted on 14/09/2013by Poteci de dor
  Adie vântul toamnei pe cărările pe care paşii mei caută urmele paşilor tăi… ”

  Iar dincolo apare într-adevăr postat mai târziu:
  „Blog / Intrebari in toamna

  vineri, 20 septembrie 2013 la 08:51
  Adie vântul toamnei pe cărările pe care paşii mei caută urmele paşilor tăi… ”

  Nu acuz pe nimeni de nimic şi nici nu vreau să te supăr, dar nu-mi place să fiu… şi nici nu mă las manipulată. Dar, zău că nu ştiu cine pe cine a plagiat… îmi doresc să-ţi aparţină toate cele trei postări… sincer, înclin să cred asta. Consider că nu-i nimic ruşinos să ai mai multe bloguri sau să ai cont deschis pe diferite platforme sau siteuri şi să le faci reclamă.

  Iar dacă te vei supăra pe mine pentru acest comentariu, îmi asum pentru că am prostul obicei de-a spune lucrurilor pe nume.

  Apreciază

  • Lia, pe blogul meu textul a fost publicat în 14 septembrie 2013, adică anul trecut. Nu e chiar aşa recent. Pe trilulilu, e postat… „acum un an” dar nu văd data exactă. Iar pe blogul celălalt, postat în 20 septembrie 2013, adică la 6 zile după ce am postat eu.

   sigur că nu e o ruşine să ai conturi peste tot. Dar eu nici nu ştiam că pe trilu poţi posta texte, eu credeam că e numai pentru muzică. Şi nici timp sau inspiraţie nu am eu să ţin mai multe bloguri. De ce să nu spun dacă erau toate ale mele? Dar nu sunt.

   De ce să mă supăr, Lia? 🙄

   update : fiind vorba de o postare de acum un an şi de conturi despre care nu aş vrea să ştiţi, oare chiar aş fi atât de „tută” să deschid abia acum, la un de la postare, subiectul? Dacă l-aş fi copiat eu, oare de ce aş fi scris acum dacă nu m-a „descoperit” nimeni până acum? Pur şi simplu azi dimineaţă am dat click pe linkul ăla de la trilu, apoi, pentru că îmi era lene să caut în blog şi nici nu mai ştiam ce titlu are postarea, am dat paste în google la prima propoziţie ca să găsesc postarea pe blogul meu. Aşa am găsit şi blogul celălalt al tipei din Braşov, aşa scrie la descriere.
   Şi, ca să şi glumesc, dacă eram eu, scriam că am 16 ani şi sunt din Hawaii. Nu că nu aş iubi Braşovul dar dă mai bine 😉

   Apreciază

   • Lia zice:

    Potecuţo, mea culpa, nu te acuzasem. Sincer, nici nu mă gândesc că ai fi în stare. Pur şi simplu mă întrebam. Ştiu că uneori am un mod îmbârligat de a scrie şi a vorbi… şi nu-s mereu înţeleasă în ceea ce scriu, spun şi poate fi interpretat.

    Apreciază

    • Nu, stai liniştită. Doar că pe trilu apare „acum un an”. Logic, înseamnă că a fost postat în noiembrie 2013. La mine pe blog apare septembrie 2013. Şi nu am înţeles unde e nedumerirea ta. Şi de ce spui că la mine e mai recent decât pe trilu. Eu asta am înţeles că te întrebai tu.

     Apreciază

 6. Lia zice:

  Revin, dacă nu-ţi aparţin celelalte postări, trebuie să iei atitudine. Să reclami plagiatul. Aşa mi se pare corect. Indiferent despre ce furt este vorba… furtul este furt şi trebuie sancţionat. Nu sunt de acord cu resemnarea… tocmai lipsei de atitudine a devenit furtul şi minciuna sport naţional.

  Apreciază

  • Prima dată să mă lămuresc dacă e reblog sau nu, nu ştiu deloc ce e pe trilu, văd postate mai multe de la mai multe persoane…

   Apreciază

   • Lia zice:

    OK, până te lămureşti tu, voi acţiona eu. Voi întreba pur şi simplu printr-un comentariu cum explică faptul că acel text nu conţine ghilimelele de rigoare şi nici un link spre blogul autoarei de drept al textului.
    Mi s-a întâmplat cu ani în urmă să-mi fie plagiată o poezea de către o tipă din Braşov şi postată pe un site literar. Făcusem ochii cât cepele. Norocul meu fusese că aş fi putut proba plagiatul… n-am apucat să o iau la întrebări că-şi ştersese contul de pe acel site. Poate că a fost luată la întrebări de alţii înaintea mea.

    Apreciază

    • Eu la tipa cu blogul nu ştiu cum să comentez că e Netlog şi cică trebuie cont. Nu am cont acolo. Şi pe trilu încă nu înţeleg, apar la postări mai multe nume. Poate a vrut să sugereze că „Poteci de dor” e numele celui ce a postat. În cazul ăsta, pe jumătate are dreptate doar că Poteci de dor doar a scris pe blogul ei, nu a şi postat acolo că eu habar n-am să postez pe trilu. Şi nu am de ce, mi-e suficient că am aici.

     Ufff… bine a făcut că a şters… se pare că s-a simţit….

     Apreciază

     • Lia zice:

      Nici eu nu am cont pe trilulilu şi nici pe netlog, dar îmi fac acum…

      Apreciază

      • Offf, Lia… nu aş vrea să îţi dau de lucru. Eu ar trebui să fac, e până la urmă, piticul meu pe creier… 😳

       Apreciază

      • Lia zice:

       Nu tu mi-ai dat de lucru, ci eu. Gata pe trilu… mi-a facut deja cont. Voila:

       lia_muresan_9 Lia Muresan
       acum 38 de minute • 0
       Habar nu am cum functioneaza lucrurile pe aici. Dar am o intrebare legat de acest text postat de utulizatorul „”helito”… vad ca nu contine ghilimelele de rigoare unui text preluat si nici un link spre blogul de unde a fost preluat. Faptul ca este intitulat Poteci de dor… nu-i suficient. Intamplator blogul autoarei textului este chiar ala, Poteci de dor… Daca aceasta postare este popularizarea blogului Poteci de dor si este preluat printr-un link este ok, dar altfel avem o problema de furt intelectual. Sper sa ma lumineze si pe mine cineva… Chiar astept un raspuns. Sunt satula de ambiguitati, plagiatori si mincinosi.
       Dincolo nu am reusit, am incercat dar se pare ca nu pot ajunge pe netlog, m-au portat pe nu-sh unde… prea semana a matrimoniale si mi-am sters contul. Amu, nu cred ca e mare lucru ceea ce am facut. Probabil ca nu voi primi niciun raspuns pe trilulilu… dar cel puin am sesizat problema, cei care citesc de acum vor lua in calcul ca poate fi un plagiat.

       Apreciază

      • Cum să îţi mulţumesc, Lia dragă? 😳 Chiar sunt curioasă acum, poate e vorba de o promovare deşi… în cazul ăsta cred că ar fi trebuit să ştiu şi eu, nu? Aşa mă gândesc.
       Pe Netlog încerc să îmi fac eu… nu îmi amintesc să fi avut vreodată cont acolo aşa că nici raportată nu ar trebui să fiu….

       Mulţumesc din suflet!!!

       Apreciază

      • Lia zice:

       N-ai de ce sa-mi multumesti, Potecuto, pentru un gest firesc.

       Imbratisari draga mea!

       Apreciază

 7. illusion zice:

  Ei, potecuță află că eu am scris deja un text în care voi vorbi despre „alesul” meu :)) dar după ce voi termina seria cu Bliss, mai e un picuț și se va lămuri misterul :)) (am ales o dată strategică)… Cât despre copia la indigo, eu l-aș reclama :))

  Apreciază

  • iupiiiii, abia aştept. La Bliss sunt cuminte, nu te mai bat la cap că nu mai am răbdare 😀 Aştept 😉
   Asta voi face. E cam târziu, da… ca în bancul cu ungurii, „eu acum am aflat” 😀

   Apreciază

   • illusion zice:

    😉 ei, nu mai e nici mult din Bliss… poate spre dezamăgirea voastră, sincer am cam scurtat și eu episoadele pe care le gândisem inițial pentru că am găsit prea multe poze frumoase și nu mă puteam hotărî :))
    Mai bine mai târziu decât niciodată, potecuţă!

    Apreciază

 8. papagigli zice:

  Vezi sa nu fie cumva vreun cont a lui Ponta, ca ala da cu jula la textele altora, din cite am auzit 😉 De fapt cred ca el mi-a ciordit si mie o poezie, pe care am gasit-o aiurea prin alte locatii unde nu se facea nicio referire la sursa. De intrebat, i-am intrebat, asa cum sugereaza Lia, dar de raspuns nu mi s-a raspuns. Asa ca, in lipsa unui for superior, am decis sa fiu eu si forul si sa-i pedepsesc cu un blow job virtual care nici pe ei nu i-a afectat, nici pe mine nu m-a satisfacut 😆

  Apreciază

  • Nu ştiu cine e Ponta… 🙄 În afară de furat texte, cum ai spus, cu ce se ocupă el? În fine… nu contează

   Hahaaaa, cum, măi, să refuze ei aşa propunere? 😀 😀

   Apreciază

   • papagigli zice:

    Ponta e o prelungire a lui Iliescu, care la rindul lui e o prelungire a lui Ceasca, care a fost o ….si uite asa ajungem la Petru Groza si groaza rosie 😆
    …………………………………………………………………………………………………………………….
    😆 Unii nu stiu ce-i bun, dupa cum se poate observa cu ochiul liber 😉

    Apreciază

 9. Irina zice:

  Eu am pățit-o și mai grav, mă trec fiori numai când îmi amintesc. M-am trezit într-o bună zi cu un cont pe un site de dating, cu numele meu real 🙂 . Partea și mai frumoasă a fost că posesorul (că o fi fost el sau ea, nu s-a aflat nici până azi) oferea utilizatorilor datele mele reale de contact (telefon, e-mail). Așa am și aflat, de altfel, de la un necunoscut care m-a sunat spunând că a vorbit cu mine cu o zi înainte pe Internet. Mi s-au înmuiat genunchii și m-am așezat. Nu puteam să cred că sunt chiar eu victima unei farse de așa prost-gust. Apoi au început cercetările. Până seara mi-am schimbat numărul de telefon și e-mail-ul. Mi-am făcut și eu cont să pot sonda dedesubturile făcăturii, n-am reușit să scot nimic de la făptaș, doar datele mele de contact și atât. Am trimis sesizări peste sesizări la administratorii site-ului, explicând că sunt victima unui furt de identitate, să blocheze respectivul utilizator, n-am primit niciun răspuns, timp de un an. Între timp nu am stat degeaba, am ajuns și la Poliție, unde am fost privită ca victima unei farse nevinovate și mi s-a spus să mă potolesc, că practic nu mi s-a adus niciun prejudiciu real (ba da, mi se adusese unul de imagine și mi se furase identitatea), că pe Internet oricine își poate asuma orice identitate, că ce vreau eu prea sună a film american. Speram să poată fi identificat cumva IP-ul făptașului, nu îmi puteam găsi liniștea, voiam să-și ia pedeapsa cuvenită. M-am luptat în zadar. După un an, contul a dispărut, probabil șters de posesor. Dar eu nici acum n-am uitat și tot mai dau din când în când căutări pe Google cu numele real, să văd de nu mă mai așteaptă vreo surpriză. Și tot regret, după ani, că nu am mers atunci mai departe, să descopăr adevărul. Am eu ceva bănuieli, persoane din anturajul apropiat, dar fără dovezi palpabile, degeaba 😦 .

  Apreciază

  • 😯 nu pot să cred! Doamne fereşte! Dar cum, măi Irina, să nu se poată, să fie film american cum ţi-au spus ei? Adică oricine poate face orice cu datele noastre pe net că pentru „oamenii legii” e… farsă nevinovată? 🙄

   Apreciază

   • Irina zice:

    Cum spuneam, regret acum că nu am mers mai departe. Cred că trebuia să ajung pe la Procuratură, din câte spuneau ei, era un demers foarte complicat, care presupunea să am cunoștințe, mult timp la dispoziție și resurse financiare. Procuratura să solicite operatorului de date accesul la acestea etc. Nici la Poliție nu m-am dus așa, a nimănui, dar tot fără sorți de izbândă. Am fost dusă întâi pe la superiori, apoi m-au tot plimbat dintr-un birou în altul , unde am fost nevoită să îmi spun povestea de câteva ori în fața unor chipuri amuzate și care mă priveau ca pe o nebună, mai ales când am început eu să sugerez cam cum ar putea ei să afle IP-ul calculatorului de la care a fost făcut contul, apoi să fie localizat și identificat făptașul. Apoi și-au luat inima în dinți și mi-au spus clar: ”Astea sunt povești de filme, domnișoară, e complicat. Ai noștri abia știu să deschidă calculatorul, unii dintre noi (exact așa mi-a spus, nu exagerez). Cineva din anturajul dumneavoastră v-a făcut o farsă. În rest, v-a mai făcut ceva? V-a hărțuit pe stradă? V-a furat acte, ceva? S-a folosit de identitatea dumneavoastră în acte, a semnat în locul dumneavoastră? Puteți să ne dați vreun nume, bănuiți pe cineva? Să îi chemăm și să îi luam puțin la întrebări?” Am refuzat, deși bănuieli aveam, dar nu puteam să fac acuzații nefondate, cine știe în ce belea mai intram. Așa că am plecat foarte dezamăgită, am început să fac propriile cercetări, am citit cât am citit despre furtul de identitate pe net, dar la vremea aceea legile erau foarte încurcate și interpretabile, nu mai știu cum sunt acum. Neplăceri nu am mai avut din momentul în care mi-am schimbat datele de contact, practic din ziua când am aflat, doar că acel cont cu numele meu a supraviețuit un an (cu toate datele mele exacte, înălțime, greutate, data nașterii, fără fotografie însă etc). Apoi, a rămas teama că oricând se poate repeta povestea, că cineva îmi vrea răul și eu nu știu cine, că e liber în continuare și se bucură pentru ce a făcut, că cine știe ce mai pune la cale etc. De atunci, refuz să apar în fotografii în spațiul public, pe Internet. Am intrat chiar în situații penibile, din cauza asta (am refuzat să apar pe site-ul instituției unde lucrez). Treptat, am adunat indicii și lista de suspecți s-a redus la doi. Balanța înclină spre cineva din anturajul de la serviciu, cealaltă persoană ar fi cea mai apropiată prietenă de atunci, cu care am și întrerupt orice legătură imediat (suspect a fost că nu a încercat să mai ia legătura cu mine sau să se disculpe într-un fel), dar fără dovezi nu pot decât să mă enervez singură și să tac 😦 . Cred că o să mă obsedeze toată viața, nu știu dacă voi putea uita sau ierta vreodată. Regret că nu am descoperit adevărul. E o poveste pe care o spun tuturor. Asta am făcut de atunci, din prima zi, am trimis mesaje în masă, tuturor cunoscuților, ca să mă asigur că oricine îmi vede numele acolo știe că nu e adevărat.

    Apreciază

 10. Potecuta imi era dor de tine… 🙂
  Citindu-ti postarea m-am zgariat pe ochi pentru ca programele internationale au ajuns ca o „păpăradă” (cunosti termenul ca doar e de la Sibiu), programe politice, tiganiada, reluarile reluarilor reluate…. nu mai e nimic…. pardon e…. am vazut si eu ”capodopera” apei cristaline…
  Stiu, pot sa merg on-line… dar parca as vrea sa fie pe romani daca tot le fac un pustiu de bine si imi iau abonament. Asa ca politica e paralela cu mine si eu cu ea, de la manele fac alergie (scuze iubitorilor de manele) iar tu pui sare pe rana… 🙂

  Apreciază

 11. Am patit-o si eu anul trecut , cand am descoperit ca cineva imi copia tot blogul, postare cu postare, doar schimba pozele. Si folosea si userneme-ul meu de la un joc de pe calculator (chiar eu mi-l spusesem, intr-un articol)! Am intrat si am lasat un mesaj in care ii solicitam sa recunoasca public copierea, altfel iau eu masuri; imediat a disparut tot blogul, nici nu stiu cine a fost. Ce placere bolnavicioasa or avea unii sa se dea drept altcineva?

  Apreciază

 12. Lia zice:

  Noa, pe trilu… s-a clarificat, nu facea reclama blogului, a recunoscut ca a preluat textul. Mi-a raspuns… si e bine ca macar acum a pus ghilimelele de rigoare.

  lia_muresan_9 Lia Muresan
  acum un minut • 0
  @helito Este mai corect asa, oricine intelege ca este un text preluat, ca apartine altcuiva. Nu mi se pare normal sa-ti fie aduse laude necuvenite, fiind de fapt munca altcuiva. „pffff, furt intelectual, asa si???” A! nimic, doar ca pentru mine preluarea a ceva fara sa precizezi de unde si cum inseamna insusire, deci furt… si furtul este furt si trebuie sanctionat, indiferent despre ce vorbim, fie ca-i un obiect, fie ca-i o creatie sau un citat. Nespecificand sursa este plagiere, este furt prin omisiune, fie ca este cu intentie sau nu. Punct. Multumesc pentru bunul simt de a recunoaste ca textul a fost preluat si punerea ghilimelelor de rigoare la locul lor, asa cum trebuia sa se intample din start… altfel putea plana suspiciunea de plagiere asupra autoarei de drept al textului.
  Îmi place! Raportează

  helito helito
  acum 2 ore • 0
  @lia_muresan_9 Nu mai stiu de unde si in ce context am gasit si luat textul de mai sus, dar in nici un caz nu mi l-am insusit sa spun ca imi apartine.Si ca sa evit orice confuzie am adaugat ghilimelele dorite si linkul de unde e textul, caci nu sunt un hot…..pffff, furt intelectual, asa si???

  Apreciază

  • De bun simt reactia lui sau a ei. A reparat „greseala” fara reactii urate. E ok. Indraznesc prea mult daca te rog sa multumesti in numele meu? Ca nu am reusit sa fac cont 😳

   Iar tie, Lia draga…iti raman datoare. Ai facut un gest minunat si chiar daca ai spus ca nu e nevoie, vreau sa iti mai multumesc o data! Te imbratisez!

   Apreciază

   • Lia zice:

    I-am mulţumit deja, e drept că nu în numele tău, dar cred că este suficient.
    Se pare că este un el, că a spus că nu-i hoţ. Noa, sper să nu mai repete aceeaşi greşeală pe viitor.
    Îmbrăţişări Potecuţo, o seară faină!

    Apreciază

 13. Prințesa Albastră zice:

  Potecuto, toata ziua am fost nervoasa din cauza ca exista astfel de oameni care isi insusesc pe nedrept cuvintele altora… asa ca am revenit acum pe seara sa vad daca s-a rezovat si ma bucur sa vad ca da.
  O saptamana minunata sa ai!

  Apreciază

  • Da, datorită Liei s-a rezolvat pe trilu. Pe celălalt blog, pentru că nu puteam comenta la postare, am încercat să rezolv altfel. Acum aştept…. 😉
   Săptămână frumoasă şi ţie!!

   Apreciază

 14. Bursucel zice:

  😯 Vezi, Potecuță, ce pățești dacă scrii frumos? Te-aș sfătui să nu mai faci așa, dar nu mă lasă sufletul! 😉
  Mdea… jenantă povestea cu articolul copiat. N-aș vrea să fiu în pielea plagiatorului – cred că e aiurea să se descopere că ești un amărât, capabil doar de copy-paste… :mrgreen:

  P.S. Bine că nu trebuie să votez de-adevăratelea, că mi-ar fi grea cumpăna! Și Maria, și Stela – ambele-mi plac… ❤

  Apreciază

 15. Ana zice:

  Multi plagiatori pe lumea asta , incepand cu al mai din fruncea tarii 😀 Vezi , daca nu te gugaleai , nu stiai asta si stateai linistita! Asaaa….
  Noi nu ne prea uitam la emisiuni de acel gen…adica nah , vineri nu am incotro , tre’ sa aud Vocea Romaniei , ca ai mei sunt fani…noroc ca s-a iventat crosetatu’.
  Iti doresc o saptamana grozava si fara plagiaturi…si o sa votez pentru fapte , nu vorbarie…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s