Senzaţional, extraordinar, vei rămâne şocat! Intră să vezi!

2

Sunteţi şocaţi? La ce vă aşteptaţi?
Hai să nu vă mai ţin în suspans. Aveţi chef de un mic joc? Nu trebuie decât puţină imaginaţie ca să ne distrăm împreună. Vă rog mult de tot însă, dacă vreţi şi puteţi, să nu căutaţi informaţia pe google. Aşa cum spuneam, e doar un joculeţ, nu e cu premii şi nici mare scofală nu e aşa că nu am face decât să stricăm tot farmecul dacă ne apucăm de gugălit.
Ştiţi cum se scriu titlurile prin ziare, nu? „Cum a putut face aşa ceva? E incredibil ce-a fost în stare. Intră şi vei rămâne fără aer!”, e doar un exemplu. Şi, dacă intri, vezi o poză cu un tip care mănâncă ciocolată cu muştar. Ei, cam despre asta e vorba şi acum numai că de data asta m-a amuzat toată chestia şi aş vrea să râdem împreună. Este un titlu în care eşti anunţat că undeva, în lumea asta mare, există o cabană cu o privelişte absolut superbă la care te poţi caza gratis. Cu o singură condiţie. Care? Am intrat, am citit şi am râs mult. Bine, dacă nu aş fi lăsat imaginaţia să zburde, ar fi fost la mintea cocoşului. Na, că v-am dat un indiciu.
Acum : voi nu trebuie obligatoriu să încercaţi să ghiciţi acea condiţie. Ar fi şi mai interesant să…. propunem condiţii. Cum vreţi. Eu, de exemplu, înainte să termin prima cafea pe ziua de azi, m-am gândit că poate oamenii ăia care au cabana sunt de o moralitate exemplară şi na, „secretară, secretară, delegaţie, delegaţie da’ nu la noi” 😳 Nu era ăsta răspunsul corect.
Vă las o fotografie cu acea cabană şi aştept comentarii:

1Dacă făceam concurs, mi-ar fi fost frică să vină ziua în care trebuie să dau răspunsul. Aşa… sunt calmă. Mai ales că v-am avertizat. Dar… acum ne hlizim. Deci?

Notă explicativă : Vă las să vă faceţi de cap cu condiţii dintre cele mai zvăpăiate şi să mă iertaţi dar nu vă voi putea răspunde. Cel puţin nu la timp.  Luni, adun într-o nouă postare propunerile cele mai „funny” şi vă dau şi varianta corectă 😉

Update : În primul rând, vă rog să mă iertaţi pentru întârziere, ieri am avut treabă cu nunţile. A sosit aşadar momentul să vă dau articolul complet care ascunde şi „condiţia”. Aşa cum v-am spus, era cât se poate de logic dacă mintea mea nu ar fi ţopăit pe coclauri. După modelul : ai în frigider o oală cu ciorbă, cotlet de porc, un iaurt şi o portocală. Ţi-e foame de ai mânca şi cretă. Ce faci prima dată? Deschizi frigiderul, desigur. Iată ce ne spune articolul: „Există o cabană unde orice turist poate să stea gratis. Totuşi, trebuie îndeplinită o condiţie pentru a putea rămâne peste noapte într-un loc unde te poţi bucura de o privelişte minunată. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească cei care vor să se bucure de peisajul superb este să urce 2.531 de metri, adică până în vârful muntelui Foronon del Buinz.” Nu era logic că trebuie să ajungi la ea dacă vrei să stai acolo? Păi era. Dar nu pentru mine 😀
Drugwash fost primul care a comentat şi a şi dat răspunsul. Să o găseşti nu e greu pentru că primeşti datele în articol, mai greu e cu urcatul.
centrefold m-a omorât cu comentariul ei, mi-am imaginat „filmul” şi am râs cu lacrimi. Pentru cei care au spus că e mică sau că e toaletă, mai multe poze AICI.
Vă mulţumesc tuturor că aţi intrat în joculeţul meu!!!!!
Articolul a fost preluat de presa de la noi, numai la noi se putea pune un astfel de titlu….

Acest articol a fost publicat în Din viaţă... și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

41 de răspunsuri la Senzaţional, extraordinar, vei rămâne şocat! Intră să vezi!

  1. Drugwash zice:

    Condiţia e să afli unde e şi să ajungi pînă acolo.
    Sau, alternativ, luînd în considerare o posibilă distorsionare a dimensiunilor, să fii purice sau altă dihanie miniaturală. 😀

    Apreciază

  2. centrefold zice:

    sa reciti Tatal Nostru de 20 de ori la rand in 20 de limbi diferite, stand intr-un picior pe o cumpana aflata la 20 de metri inaltime cu 20 de tricouri pe tine si 20 de baloane agatate de tine. Cate unul de fiecare deget.

    🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. papagigli zice:

    Conditia ar fi sa-ti aduci hirtie higenica de acasa 😉

    Apreciază

  4. july zice:

    Eu am trisat . 😀

    Apreciază

  5. Adriana zice:

    ..condiţia ar afi să existe cu adevărat; prea pare mică şi rătăcită. N-am nimic haios in minte, of…şi n-am chef sa trisez, dar după ce scriu mesajul…voi trisa…

    Apreciază

  6. cafeauata zice:

    Pentru mine conditiile sa ma cazez in acea chestie ar fi:
    1-sa stiu unde este
    2-sa existe un drum pe care sa ajung cu masina pana acolo si sotul sa fie cel care conduce
    3-sa nu fie pe marginea prapastiei
    4-sa am bani sa merg pana acolo
    5-sa am zile libere de la sefi
    Am raspuns cat se poate de serios!

    Apreciază

    • Hehehehe, cum sunt şefii tăi? Că dacă nici ei nu-s ok, nici o condiţie nu e bifată. Bani de cazare nu trebuie dar drumul costă. 😀 Vei înţelege de ce când voi da toate informaţiile….

      Apreciază

  7. Hai că m-ai pus pe gânduri, mai ales că toate condițiile la care mă gândeam au fost deja enumerate mai sus. Așa că am să zic ce-mi trece prin cap: condiția ar fi să poți rezista o săptămână fără facilitățile moderne (curent, mobil, radio etc.).

    Apreciază

  8. Cuvânta zice:

    Sa fii pitic? Casuta pare extrem de mica.

    Apreciază

  9. Alexandra zice:

    să te teleportezi până acolo 😀

    Apreciază

  10. vax-albina zice:

    Să ai cheia?

    Apreciază

  11. Ana zice:

    Io n-am priceput: despre ce e vorba in propozitie?

    Apreciază

  12. vavaly zice:

    cred ca sa nu ai gabarit depasit ca s-ar putea sa te rastorni pe partea cealalta daca te misti brusc …

    Apreciază

  13. arakelian zice:

    sigur e cabana? ca mie imi arata a ……………. toaleta 😀 (piloni de suspensie, pietrele alea nu par baza solida, geamul, etc)

    Apreciază

  14. Pingback: Doi câte doi, poeţii mă-nfierează | Poteci de dor

  15. GEGELUTZ zice:

    Vin și eu după ce s-a fâsâit deja poanta dar, na, acu putui și eu…Apoi, chiar să nu fi știut pe ce vârf este plasată tărăboașca, nu știu cine ar fi fost amator să stea, fie și moca, în ea, că-i tare pricăjită sărmana de ea și cam neprotejată de vântoase și alte manifestări mai aprige ale naturii iar peisajul e lugubru rău de tot! Măcar dacă puneau și ăia nește mușcate prin jur, să mai camufleze din molozul ăla. Și nu ne spui și nouă la ce condiții trăsnite te gândiși? 😀

    Apreciază

Lasă un comentariu