Special pentru domni

011435278Sursă foto (în afară de prima fotografie)
Idee pornită de la Carmen

Fetelor, ca să nu fiţi invidioase, miercurea viitoare vă va fi dedicată. Doar dacă sunteţi cuminţi. Acum vă las doar o mostră. Luaţi de suspinaţi :mrgreen:
0

Acest articol a fost publicat în Miercurea fără cuvinte și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

154 de răspunsuri la Special pentru domni

  1. OrhiKamyDeea zice:

    Fie-ti mila, draga mea!
    Indurare, te rog!
    … in mijlocul saptamanii…

    Vazand ultima poza pentru domni, mi-am adus aminte de Elodia 😀
    Iar la modelul de poze pentru doamne, ma intreb de ce nu ai gasit si o femeie cu mustata pentru domni. Tinerelul are palarie si …. of saracul trandafir! Cu ce-o fi gresit??

    Multumesc pentru portia buna de ras serios 😆

    Apreciază

    • Orhi, nu trebuie să fie cu mustaţă ca să producă reacţii adverse, dacă mă înţelegi. Eu nu am vrut să evidenţiez vreo calitate sau defect în ceea ce priveşte fizicul fetelor, nu pot face asta, ci modul în care aleg unii să se fotografieze. Ce e sexy într-o poză în care stai cocoţată pe toaletă sau te „unduieşti” pe carpetă, nu ştiu. Sigur, depinde de poziţie şi de fată, ar spune domnii. Dar repet, eu nu fizicul am vrut să-l scot în evidenţă ci penibilul…
      Despre el… hai măi că-i simpatic, se crede Don Juan, cum să nu îl compătimeşti? 😀

      Apreciază

      • OrhiKamyDeea zice:

        Il compatimesc cu siguranta pusa 🙂
        Ca daca imi sare siguranta… sa vezi ce compatimire i-as acorda … si gratis 😆

        Am inteles penibilul (non fizic 😀 ) din pozele tale… si nu stiu de ce mustata iti pare un defect fizic… chiar si unele femei mai au mustata 😆

        Apreciază

        • Au, nu zic dar nu cred că-i vreun afrodisiac 😀 Cine ştie, or fi şi fetişuri din astea legate de pilozitate… 😀 Brrr

          Apreciat de 1 persoană

          • OrhiKamyDeea zice:

            😆 ce poti face pe gustul omului??? 😀

            na… si acum sa vezi ce chef de munca n-am azi… mai bine rad ca-i mai sanatos 😆

            mi-am inceput ziua cu dreptul (ziua de ras, ca cea de munca s-a terminat inainte de a incepe) multumita tie 😆

            Apreciază

  2. Săru-mâna pentru senzualul cadou! Eu aș alege, totuși, să fac o baie în spume cu cea din ultima poză, din cadă! 😉

    Apreciază

  3. fosile zice:

    Buna parere ai despre domni, daca crezi ca asa ceva isi doresc…

    Apreciază

    • Pe undeva, pierdută pe poteci, e şi gluma din spatele acestei postări. Dar posibil să fie prea bine ascunsă 😉

      Apreciază

      • fosile zice:

        Brrrrr!
        Nici in gluma.
        Pe de alta parte,imi arata sotia mea cite o fata: ia uite ce frumoasa e;Uite ce picioare faine are…
        Culmea,ca in urma cu 31 de ani nu imi arata fete ( femei) .
        Asta o fi si motivul tau?

        Apreciază

        • Nu, nu am niciun motiv ascuns. Aceste poze au apărut pe un site de matrimoniale, cel puţin aşa scrie sursa unde am găsit eu pozele. Am spus şi mai sus, nu îmi permit să comentez aspectul fizic, am vrut să scot în evidenţă penibilul situaţiei. Fetele astea cred că sunt senzuale, doar nu pun pozele să se facă de râs, nu? Şi cam despre asta-i vorba…

          Apreciază

          • fosile zice:

            Acum m-ai luat prea in serios.
            Si iar, de ce pentru domni?
            N-ar fi fost mai nimerit ceva in genul: ” fetelor, asa nu!” ?
            Oare, in cazul meu, virsta o fi de vina ca-s siciit?

            Apreciază

            • De ce „aşa nu”? Aşa da, dacă vreţi să ajungeţi de râsu’ lumii. 😀

              Păi domnii pot fi obiectivi. Noi, fetele, suntem invidioase şi nu le vedem clar 😀

              Apreciază

          • fosile zice:

            Oare? despre obiectivitate
            La Cluj, in fiecare simbata este Oser- piata de vechituri.
            Te crucesti cind vezi ce este expus spre vinzare.
            Cu toate astea, chiar si acel cui ruginit si indoit are un cumparator.

            Apreciază

  4. Ana zice:

    Breeeee…zanul de la final face toooata postarea! :))))))
    Mno,hai sa nu fiu rea : nah si Ariela aia cu coada alba ,e deliciu , nu alta! 😛

    Apreciază

  5. gheorgica zice:

    gusturile nu se discuta si marfa este pentru toata lumea. Daca voi nu va tocatzi intre voi cine sa o faca mai bine. Femeia este frumoasa si cand este penibila, De fapt nu este penibila. Se adapteaza la nivelul de trai si la dorintele culturale locale oferite de barbati. Poti intelege asta daca faci o excursie in Mongolia,sudul Asiei….sau citeste despre zonele astea. Sincer nu mi-a placut postarea asta chiar acum cand vestitul Parlament din Casa impotriva Poporului a aprobat ca voi femeile sa iesiti la pensie la 65 de ani, in bason si fara vlaga. si voi nu ziceti nimic

    Apreciază

    • Şi apropo de asta, cam cu ce ar fi trebuit să fie pozele ca să fiu în ton cu legea?

      Apreciază

      • gheorgica zice:

        Daca doar la lege te referi si la potrivirea pozelor atunci pune o poza cu o femeie de 65ani obisnuita si una de parlamentar,o poza de femeie de la tzara de 65 (daca mai gasesti) si una de jmecher,bandit sau mai stiu eu ce …intelegi tu si vezi ce iese.Fa un exercitiu de imaginatie si vezi cum o sa arati(daca prinzi). Astia isi bat joc de voi pe fatza si voua va arde de glume. App de fata in cada. Stii ce inseamna sa ai o cada in Mongolia?

        Apreciază

        • gheorgică, ăştia îşi bat joc de noi toţi. Hai să adoptăm mutra de oameni serioşi şi încruntaţi şi să lăsăm glumele şi umorul. sigur dacă facem asta ţara va înflori.

          Ce înseamnă?

          Apreciază

          • gheorgica zice:

            Poi inseamna ca femeile din Romania sunt mai penibile decat cele prezentate de tine, prin lipsa de reactie la o agresiune a unor semeni investiti cu putere legislativa, cu efect pe termen lung.Sunt shokat de lipsa voastra de reactie.Bueiii, macar una de prasila!Nimic!… Este vorba de sanatatea,banii si viatza voastra. Chiar nu va pasa? Nici macar pe un blog nu reactionati? Nu am cuvinte pentru asta . Consider ca vb de unul singur. Doamne in ce tzara de tampitzi m-ai lasat! Un cineva a spus ca ne meritam soarta si ca suntem o tzara plina de idioti. La timpul respectiv l-am injurat. Acum ii cer iertare chiar daca este la ceruri. A avut dreptate. Scz !Stati in agonie si radeti unii de altii intrun penibil total.:) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

            Apreciază

            • gheorgică, mi se pare mie sau tu îmi spui aici, voalat, că sunt idioată şi tâmpită pentru că în loc să arunc venin pentru o lege şi apoi pentru alta şi tot aşa, am ales să stau (măcar aici) departe de toate astea?

              Apreciază

          • gheorgica zice:

            Eu am inteles ca tu ai o atitudine=> asa ca nu faci parte din suita adormita. Faptul ca tu esti fericita ca alesii nostrii au hotarat sa faci parte din grupul celor idioti si tampiti care trebuie sa moara la locul de munca platind pentru pensie pana ii ingroapa, este dreptul tau democratic, sa arunci cu venin sau sa pupi pe cei ce te scuipa. Este parerea ta si eu o respect.

            Apreciază

            • gheorgică, bem o bere?
              când ai văzut tu aici vreo postare despre clasa politică? Niciodată. Ce fac eu la locul de muncă, pe cine pup în fund sau pe cine lovesc, e pur si simplu treaba mea. Ce fac eu după ce închid calculatorul, pe cine aleg să cred şi pe cine nu, pe cine votez şi pe cine înjur, e iar treaba mea.
              dacă acest blog ar fi fost unul dedicat vieţii politice şi sociale din frumoasa noastră ţară şi brusc aş fi schimabt macazul evitând o dezbatere pe o anumită temă, ar fi fost o treabă. Dar să îmi reproşezi că nu o fac în condiţiile în care nu am făcut asta aici niciodată, e altceva.
              Te felicit că nu alegi să trăieşti printre idioţi, că prin acţuinile tale şi prin reacţiile avute la mocirla politică, te-ai ridicat deasupra noastră.
              Noroc, gheorgică! E rece berea 😉

              Apreciază

          • gheorgica zice:

            Berea este inca fierbinte, dar o racim, ca vad ca iti place rece si neacidulata. Nici eu nu am vb despre politica. Problema in discutie este imaginea unor domnisoare pe un site matrimonial gasit de tine si reactia unor doamne si domnisoare fata de cele prezentate de tine. Reactia lor m-a revoltat la fel ca si lipsa de reactie fata de ceva grav care se intampla simultan, care umileste, priveaza de dreptul la viata si lasa fara bani,femeia normala femeia cea de toate zilele. Departe de mine politica pe blog si in special la tine unde ma simt bine. Dar sa razi de niste amarate, care vor o familie si in saracia lor isi prezinta si ele necazul, este prea de tot sa ma faca sa stau linistit.Asta in conditiile in care (ca sa nu zici ca fac politica) niste insi promoveaza o lege care este menita sa va aduca pe toate in starea fetelor prezentate de tine. Pentru exemplificare intrebati mamicile voastre unde tineau sapunul Lux,Rexona,tigarile Kent….si altele cumparate din shop. Va spun eu. In vitrina cu bibelouri din sufragerie.Daca are cineva fotografii poate sa le puna sa vedeti ca erau la fel de penibile ca si fatucile tale. Poi acolo vreti sa ajungeti?
            Ce s-a intamplat se mai poate repeta daca stati adormite. Nu mai insist ca devin nebunul satului. Foarte bine acum stiu ca va place sa fiti chinuite. sau am nimerit in clubul femeilor masochiste.Cand am sa va aud vb aiurea in metrou o sa ma inchin ,o sa scuip in san si o sa beau o bere rece in cinstea voastra. No, acum spune unde vrei sa racim berea?

            Apreciază

  6. psi zice:

    iooi! 😆 tocmai că mă certam pentru că tac de o vreme şi eram la un pas să ratez asta.

    Apreciază

  7. Drugwash zice:

    Una dintre ele – nu spun care – seamănă extrem de bine cu fii-mea. La ce hal de mamă a crescut-o, nici nu m-ar mira să fie chiar ea. Atît de „des” am văzut-o în cei 24 de ani ai ei de existenţă încît nici n-o pot recunoaşte cu certitudine într-o fotografie. 😦

    De restul ce să zic – probabil sînt atît de disperate să „scape” din mediul în care trăiesc încît îşi asumă chiar şi penibilul situaţiei, asta în cazul în care sînt capabile a-l recunoaşte. Sau poate că în spatele aparatului e cîte un „regizor de imagine” care caută să le „vîndă” – şi nu la fotografii mă refer.

    Apreciază

  8. Annaisss zice:

    :)) sigur sunt toate domnisoare ? Eu am mari dubii la „domnisoara in rochie verde”… si la ariela…si la cealalta ariela care spala cada cu spuma si ceva rosu ( o fi detergent de are manusi ? )

    Apreciază

  9. Aşa cevaaaa ;))

    Apreciază

  10. Giorgiana Mihăescu zice:

    Potecuta, eu m-am indragostit de frumuselul de ultima poza! Ii tare de toooot! :)))
    Te imbratisez.

    Apreciază

  11. axasport zice:

    multumesc frumos!:)
    Sa ai o zi placuta!

    Apreciază

  12. nu e bine, nu e rau; doar e! cu siguranta aceste suflete au venit cu un scop in aceasta viata….

    Apreciază

  13. GEGELUTZ zice:

    Grozave poze găsiși, Potecuțo! Și mie mi-a rămas mintea la cea cu mănușile galbene, din spumele mării. Adică mi-am propus să nu comentez despre niciuna dar dacă nu înțeleg…Ce face, domnule, cu mănușile?( apropos de dilema mea, avea Amza Pellea , cu personajul nea Mărin, un monolog în care povestea un film cu cowboys văzut într-un cinema și singura lui problemă era ” da’ ăl porumb…cine-l ară, cine-l culege…” așa și eu. 😀

    Apreciază

  14. M-ai terminat! De-abia astept miercurea viitoare! :-)))

    Apreciază

  15. Bursucel zice:

    Potecuțăăăă! Pe ce bec călcară bieții domni de-ți făcuși pomana cu ei? 😯

    P.S. În ton parcă, vecinul ăl cu muzica a găsit de cuviință să asculte Zombie. Să urc să-l întreb de are blog?! 😆

    Apreciază

  16. Bursucel zice:

    Ufff, Potecuță, amintește-mi să vin miercurea viitoare la Sibiu. Bem o cafea, sporovăim…
    Dar să nu mă lași neam să deschid laptopul, da? 😆

    Apreciază

  17. CARMEN zice:

    se zice ca… „fiecare oala, are capacul ei”! :))) cu siguranta aceste „superbe” dudui si-au gasit partenerul/ii ideal/i :)))

    Apreciază

  18. gheorgica zice:

    in sfarsit vocea intzaleptului sau mintea de pe urma a romanului. Corect ai grait. mai merge si fiecare butoi are cepul potrivit, sacul si peticul, acul de cojoc…… este treaba veche asta. fiecare cu nasul lui

    Apreciază

  19. redsky2010 zice:

    acum inteleg la ce te refereai, potecuto.
    fiecare ia din viata ce i se potriveste. unii iau ce le dau altii. cat inca miscam eu zic ca mai exista o speranta si un zambet. un we frumos! :*

    Apreciază

  20. distandi zice:

    Miercurea asta am râs. Apoi a venit joi cu o stare taaare ciudată. Și acum e vineri. Și am vrut să râd. M-am întors aici :))

    Apreciază

  21. papagigli zice:

    Unii spun ca in Italia cele mai frumoase femei sunt … barbatii. Se pare ca „axioma” poate fi extrapolata.

    Apreciază

  22. papagigli zice:

    Vei fi citata oricum, nu ai scapare cu pozele postate 😉

    Apreciază

  23. gheorgica zice:

    Parca sustineai ca nu faci politica 🙂 Mama ei de politica!
    Ca sa uite de politica, ceva special pentru doamne sau semidoamne:

    Apreciază

  24. gheorgica zice:

    Credeam ca te bucuri ca am avut rabdarea sa citesc retro 🙂

    Apreciază

  25. gheorgica zice:

    poi jemete de cultura la voi 🙂 Sau da micu dupa cortina la artiste ca sa aiba sustinere culturala 🙂

    Apreciază

  26. gheorgica zice:

    poi ia mustar si treci dupa cortina la tavalit de mici 🙂 ca asa devii si hartista sau ce vrei tu. E la moda . Nu vezi ce randament are tavalitul de mici in urbea mea? Toate au borcanul cu mustar in poseta

    Apreciază

  27. gheorgica zice:

    poi anonimatul este daunator. Micii sunt specifici ,,primarului care este,, la 5, de la mine din zona. Al teu va pune sa linjeti pateu cu fain orceag in timp ce va da filme in piatza mica cu kolbasz de la Biocoop 🙂

    Apreciază

  28. succesulpe zice:

    Grea povara sunt pentru unii hormonii astia 😆

    Apreciază

  29. o femeie zice:

    am si eu manusi din alea galbene! Si fac si eu spume, la gura, cand frec prin baie toate alea 🙂
    Pahar de sampanie insa nu am. Poate imi aduce cavalerul din ultima poza, cel de vine cu trandafirul in dinti.

    Apreciază

  30. Mishuk zice:

    ce mama mă-sii!?! potecuț???

    Apreciază

    • Eu? Ce-am făcut eu?

      Apreciază

      • Mishuk zice:

        :))) a fost așa, un șoc… e ca atunci când citești versuri frumoase și te aștepți ca în spatele lor să se afle visul romantic al oricărei femei și realitatea îți trântește Paraziții în direct. Nu știu de ce îți răscoleam blogul și m-am trezit cu asta :)))))) thug life. Întâi șoc, apoi râs isteric. În anul cărei zodii chinezești te-ai născut????

        Apreciază

        • Hai, măi. Nu cred că blogul meu se reduce la postarea asta. Şi, în fond, nu-s în niciuna din poze aşa că… nu recunosc nimic.
          Nu ştiu, cred că-s oaie 😀

          Apreciat de 1 persoană

          • Mishuk zice:

            Asta ar mai fi lipsit, să fii în poze:)))
            blogul n-are treabă cu postarea aia… de-aia am spus șoc :))) iar ”mama mă-sii” nu a fost ceva de rău… practic nu mă așteptam… În mintea mea tu erai (nu te descriu aici, acum – știi doar, la cuvinte mari tot prostul se pricepe) să zicem o copilă 🙂 Acum ești o copilă cu rânjet de dovleac de haloween (nu știu cum se scrie dar nici nu dau doi bani) – iertată fie-mi comparația dar așa sunt eu, cuvinte multe, vorbe puține.
            Oaie ? (ai fost pioner?)

            Apreciază

Lasă un comentariu